Een nieuw uitrustingsniveau voor DS-modellen: Performance Line

Een sportieve en geraffineerde uitvoering van het DS-merk.

Als u op zoek bent naar een geraffineerde en tegelijkertijd dynamische auto, kies dan voor een Performance Line-uitvoering met zijn sportieve karakter.

 

Zonder de persoonlijkheid en identiteit van de DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4, DS 5 en DS 7 CROSSBACK te verloochenen beschikken deze modellen over alle eigenschappen van een GT: stijl en rijplezier maar ook veiligheid en ultiem rijcomfort.

UITRUSTING VAN DE PERFORMANCE LINE

Een uniek raffinement en verzorgde details.


♦ Performance Line-badges op de flanken en Performance Line-embleem op de motorkap.

♦ Glanzend zwarte velgen met karmijnrode naafdoppen.

♦ Speciale Dinamica Performance Line-bekleding met sierstiksels in de kleuren van DS Performance Line of Alcantara® Performance Line-bekleding.

DS PERFORMANCE LINE

Voortreffelijke motoren

De voor de DS Inspiration Performance Line geselecteerde motoren onderscheiden zich van de concurrentie door hun hoge koppel en geringe CO2-uitstoot.

 

Ze combineren ongekende rijsensaties met een laag brandstofverbruik. Voor autorijden in optima forma.ONTDEK ALLE MOTOREN VAN DE PERFORMANCE LINE

PureTech-benzinemotoren:

DS 3

PureTech 110

PureTech 110 Automaat

PureTech 130

 

DS 4

PureTech 130

PureTech 165

 

 

DS 5

PureTech 165

 

 

DS 7 CROSSBACK

PureTech 180 Automaat*

PureTech 225 Automaat

 

*beschikbaar zomer 2018


BlueHDi-dieselmotoren:

DS 7 CROSSBACK

BlueHDI 130

BlueHDI 180 Automaat

EEN DS INSPIRATION MET EEN SPORTIEF KARAKTER

Het exterieur van de DS 7 CROSSBACK voorzien van de DS Inspiration Performance Line straalt een chique kracht uit dankzij de vele designelementen die de auto een nog gedistingeerder en sportiever uiterlijk geven.

 

Met zijn gepolijste zwarte 19 inch-velgen en de zwarte DS Wings en sierlijst van de achterklep met een glinsterend structuureffect maakt de DS 7 CROSSBACK Performance Line direct indruk.

Een uitdagende blik

Dynamisch profiel

Expressieve achterzijde

Zwarte DS Wings met een glinsterend structuureffect, glanzend zwarte grille en DS Performance Line-embleem.

Gepolijste zwarte lichtmetalen 19 inch Performance Line-velgen (Beijing) met karmijnrode naafdop en verchroomde badges op de voorportieren.

Achterlichten met 3D Full LED-technologie en een driedimensionale geschubde structuur, en zwarte sierlijst van de achterklep met een glinsterend structuureffect.

INTERIEUR

Ervaar autorijden op een nieuwe manier achter het stuur van de DS 7 CROSSBACK Performance Line. Door het met Alcantara® beklede interieur en de hoogwaardige materialen wordt een rustige en sportieve sfeer gecreëerd.

Aluminium Performance Line-badge op het dashboard met geguillocheerd motief, illustratief voor het unieke vakmanschap van DS Automobiles,
- Pack Comfortstoelen. Afstandsbediening met karmijnrode decoratie.
- Performance Line-matten voor en achter.
- Met leder bekleed stuurwiel met karmijnrode en gouden sierstiksels.

DS 3 PERFORMANCE LINE

Opwindende sensaties

DS 3 Performance Line, een krachtige en sportieve stadsauto die dynamische en opwindende rijsensaties biedt.

DS 4 PERFORMANCE LINE

Een bijzonder temperament

De DS 4 Performance Line heeft een chic en geraffineerd interieur waarin het vakmanschap van luxe Parijse modehuizen naar voren komt en combineert dat met sportieve prestaties.

DS 5 PERFORMANCE LINE

Nieuwe rijsensaties

Neem plaats achter het stuur van de DS 5 Performance Line en heers over de weg vanuit een geraffineerde cockpit in een spectaculair hightech interieur.