DS TECHEETAH EN JEAN-ÉRIC VERGNE ZIJN KAMPIOEN FORMULE E

New York, 14 Juli 2019

Na afloop van een ongelofelijk seizoen wint DS TECHEETAH de teamtitel en verovert Jean-Éric Vergne als eerste coureur twee titels in de Formule E. Na twee intense races op het Red Hook-circuit in Brooklyn reed Jean-Éric Vergne als Kampioen Formule E 2018/2019 over de finishlijn van de laatste E-Prix van het seizoen. 

DS TECHEETAH en Jean-Éric Vergne zijn kampioen Formule E

Xavier Mestalan Pinon, Directeur van DS Performance: "Vier jaar geleden zijn we begonenn in de Formule E met als doel om te winnen. Deze keer is het zover! We zijn kampioen. Kampioen bij de teams met DS TECHEETAH en bij de coureurs met Jean-Éric Vergne. Dit is een historische zege waar we heel trots op zijn. Om dit prestatieniveau te halen moesten we met de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Vanavond is het ons gelukt. Het hele team mag erg trots zijn. We did it!"

DS TECHEETAH kampioen Formule E

Jean-Éric Vergne, tweevoudig kampioen Formule E: "Het is ongelofelijk. Het weekend was niet gestart zoals ik gehoopt had. Deze laatste wedstrijd was ook niet ideaal, maar dat is van minder belang, want we hebben onze doelstelling behaald: de twee kampioenschappen winnen. Het dringt nog niet tot me door dat ik de eerste piloot ben die twee titels wint. Ik kan alleen maar mijn fantastische team en alle mensen achter de schermen bedanken. We hebben de titel!"

DS POWER-UP laadoplossing

Viert u met ons mee?

Bij aankoop van DS 3 CROSSBACK E-TENSE (100% elektrisch) of DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 (plug-in hybride) ontvangt u tot en met 30 september 2019 € 650,- voordeel op onze DS POWER-UP laadoplossing.* Via de DS POWER-UP laadoplossing, bestaande uit een wallbox en installatie, kunt u uw E-TENSE eenvoudig thuis opladen en hoeft u nooit meer op zoek te gaan naar een oplaadpunt.

*DISCLAIMER

U ontvangt een korting t.w.v. € 650 op een DS POWER-UP laadoplossing, inclusief installatie en 11 kWh wallbox, bij aanschaf van een nieuwe DS 3 CROSSBACK E-TENSE of een DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4. Deze aanbieding is geldig vanaf 26 juli t/m 30 september 2019. Deze aanbieding is alleen van toepassing op aanschaf door particulieren en klein zakelijke bedrijven (waarvan het wagenpark max. 5 voertuigen bevat). Verhuurbedrijven, leasemaatschappijen en groot zakelijke bedrijven zijn uitgesloten van deze aanbieding. De DS POWER-UP laadoplossing is gebaseerd op een installatie waarbij de meterkast geschikt is voor installatie van genoemde 11 kWh wallbox. Indien de meterkast niet voldoet kan de installateur u informeren over eventuele bijkomende kosten voor het geschikt maken van uw meterkast. In de DS POWER-UP laadoplossing PDF genoemde prijzen zijn de verkoopprijzen incl. btw, excl. eventuele aanpassing aan de meterkast en de hierboven genoemde aanbieding.