NIEUWE COUREUR: ANTONIO FELIX DA COSTA TEKENT BIJ DS TECHEETAH

Parijs, 17 september 2019

DS Techeetah kondigt met trots aan dat Antonio Felix Da Costa het team per 1 oktober 2019 komt versterken.

 

De 28 jaar oude Portugese coureur zal het nummer 13 voeren tijdens het zesde ABB FIA Formule E-kampioenschap dat op 22 november 2019 in Riyad van start gaat.

Antonio Felix Da Costa tekent bij DS TECHEETAH

Antonio, die vanaf het begin deelneemt aan dit kampioenschap, heeft aan 54 races deelgenomen waarbij hij poleposities, podiumplaatsen en twee overwinningen (Buenos Aires en Riyad) op zijn conto kon bijschrijven. Afgelopen seizoen eindigde hij als zesde in het rijdersklassement.

 

Xavier Mestelan Pinon, directeur van DS Performance: "Ik ben er bijzonder trots op dat Antonio ons team komt versterken. Zijn ervaring in deze discipline en zijn snelheid zullen van groot belang zijn in onze strijd voor overwinningen en titels. In afwachting van de eerste race in Riyad kan hij samen met Jean-Éric meerdere testsessies doen en de afstelling van onze DS E-Tense FE 20 verder verfijnen."

 

Antonio Felix Da Costa: "Het is geweldig om bij een team te kunnen komen dat twee titels heeft veroverd in een zo competitieve tak van autosport als de Formule E. De beslissing om bij mijn vorige team weg te gaan was heel moeilijk, maar dit is een kans die ik niet kon laten schieten. Ik kijk ernaar uit met Jean-Éric en alle leden van het DS Techeetah-team samen te werken."