CONFIDENCE L’ESTHÉTIQUE DES SENS: DS DESIGN STUDIO PARIS ONTHULT EEN AANTAL VAN ZIJN GEHEIMEN IN DS WORLD PARIS

"CONFIDENCE L'esthétique des sens" is voor DS Design Studio Paris de gelegenheid om in DS World Paris iets van zichzelf te laten zien, van reeds bekende eerste schetsen tot volledig nieuwe creaties. Deze expositie van DS Automobiles is een hommage aan de passie en creativiteit van de vrouwen en mannen die zich dagelijks inzetten voor het design van het merk.

Met toonaangevende ontwerpen als DS 7 CROSSBACK en DS 3 CROSSBACK heeft het jonge merk DS Automobiles met zijn durf al veel bewondering geoogst. DS DIVINE, DS E-TENSE en DS X E-TENSE zijn de vruchten van de creatieve atmosfeer die heerst binnen de muren van DS Design Studio Paris.

CONFIDENCE is meer dan een expositie, het is een plek waar de designmedewerkers van DS Automobiles daadwerkelijk aanwezig zijn.

Door buiten de designstudio zijn geheimen te onthullen toont het designteam van DS Automobiles zich aan het grote publiek. Op de drie verdiepingen van DS World Paris biedt het Maison DS de bezoekers een inkijk in de waarden, het vakmanschap en de inspiratiebronnen van het merk. In de nabijheid van hun in de meeste gevallen nog niet eerder getoonde creaties, willen de designers, meesterbekleders en ambachtslieden hun emoties delen met het publiek.

 

Om nog meer geheimen te kunnen onthullen is van bepaalde creaties de vertrouwelijkheid opgeheven. Alle teams van DS Design Studio Paris, die van het exterieur- en interieurdesign, het ProLab, het VLab, de modelmakers, het atelier Couleurs et Matières en de bekleders, laten hun werk zien om zo een goed beeld te geven van waar de zestigtal medewerkers mee bezig zijn.

De vrouwen en mannen van DS Design Studio Paris zullen tijdens het evenement regelmatig aanwezig zijn om hun eigen werk te exposeren en vragen van bezoekers te beantwoorden. Het merk wil hun inspiratiebronnen en meest recente creaties delen om zo de bezoekers een nieuwe kijk op autodesign te geven.

Thierry Metroz, directeur van DS Design Studio Paris:

"Het DS-design is de perfecte combinatie van technologische avant-garde en Franse luxe die gekenmerkt wordt door ambachtelijkheid, het gebruik van bijzondere materialen en vakmanschap. Het is een gebeeldhouwd en puur design voor auto's met ideale proporties die zich op de weg direct van andere onderscheiden. Het DS-design heeft ook iets extra's, iets dat je geleidelijk ervaart en ontdekt: de bijzondere uitstraling van de auto's. Het is een optelsom van details die met zorg zijn gevormd, gemaakt en bewerkt. We wilden onze dromen delen met hen waarvoor we onze droomontwerpen maken: onze klanten. "CONFIDENCE L'esthétique des sens" verbeeldt deze wil om in alle openheid te laten zien hoe we werken op het raakvlak van hightech en nobel vakmanschap. We hebben ervoor gekozen de vertrouwelijkheid van bepaalde creaties, waaronder een nieuwe concept car, op te heffen. "CONFIDENCE L'esthétique des sens" is niet zozeer een expositie, maar een concretisering van onze wil om te delen, ons open te stellen voor de buitenwereld en in gesprek te gaan met de bezoekers!"Thierry Metroz, directeur van DS Design Studio Paris.

 

"CONFIDENCE L’esthétique des sens" kunt u van 22 maart tot en met 23 april 2019 bezoeken in DS World Paris, 33 rue François 1er in Parijs.>