DS WORLD PARIS BRENGT EEN HOMMAGE AAN DE MAKERS VAN DE DS 7 CROSSBACK

Ter ere van de introductie van de DS 7 CROSSBACK brengt DS World Paris met een unieke fototentoonstelling een hommage aan de makers van dit nieuwe model.

Met een twintigtal foto's in zwart-wit geeft het merk DS een beeld van het werk van de designers, ambachtslieden, experts, productiemedewerkers en ingenieurs. Mensen die het beste van zichzelf hebben gegeven om de DS 7 CROSSBACK te creëren, modelleren, testen, assembleren, keuren en produceren. Uit de foto's van fotograaf Eddy Brière van het agentschap Rayfresh Studio, die bekendstaat om zijn zeer filmische portretten van beroemdheden, spreekt de passie die elke dag opnieuw de drijvende kracht is voor de mensen van DS Automobiles.


Bezoekers die de DS 7 CROSSBACK op ultieme wijze willen beleven, kunnen ook kennismaken met DS Virtual Vision en zich volledig laten onderdompelen in de wereld van virtual reality om zo alle configuratiemogelijkheden te ontdekken. Ze kunnen zelfs achter het stuur van dit nieuwe model plaatsnemen om zelf te ervaren welke hoge eisen de ontwikkelingsteams van het merk DS zichzelf hebben gesteld bij de creatie van dit nieuwe paradepaardje van de Franse automobielindustrie.

 


Terwijl de Europese introductie van de DS 7 CROSSBACK in volle gang is en de eerste klanten weldra de sleutels van hun DS 7 CROSSBACK in ontvangst mogen nemen, organiseert DS World Paris, flagship-store van DS Automobiles, een tentoonstelling die gewijd is aan de makers van dit eerste als DS ontworpen model.

 

Op twee etages zien de bezoekers naast twee exemplaren van de DS 7 CROSSBACK een serie portretten van mensen die hebben meegewerkt aan het ambitieuze project dat ten grondslag ligt aan de geboorte van de eerste DS van de tweede generatie. Een model dat de ambitie van het merk ademt: auto's bouwen die het Franse vakmanschap en de Franse luxe weerspiegelen.
De foto's brengen de medewerkers in beeld op hun werkplek, soms van top tot teen maar soms ook met alleen hun handen. Wat steeds tot uitdrukking komt is hun trots, hun bescheidenheid, hun voldoening, hun dynamiek, hun precisie...

 

Deze zwart-witfoto's geven elke momentopname een tijdloos en soms zelfs ietwat onwerkelijk karakter. Een bewijs van de professionele kwaliteiten van Eddy Brière van het agentschap Rayfresh Studio, de man achter de foto's van deze expositie. Het werk van deze portretfotograaf van beroemdheden kenmerkt zich door een zeer filmische benadering, waarbij de mode- en filmwereld elkaar kruisen. Hij is in beide werelden gerenommeerd, en heeft onlangs nog bijgedragen aan het ontwerp van de affiche voor de film "La Ch'tite Famille".


Met zijn artistieke kwaliteiten slaagt hij erin de passie, de durf en de perfectie vast te leggen van de makers van de DS 7 CROSSBACK: de designers, ambachtslieden, experts, productiemedewerkers, ingenieurs, enzovoort. Elke foto ademt de kracht, de energie en de waardigheid van al deze mensen die bijgedragen hebben aan het welslagen van dit project.

 

Na het zien van deze personen die normaal gesproken op de achtergrond blijven, zullen de bezoekers ongetwijfeld zelf de DS 7 CROSSBACK willen beoordelen. Dat is mogelijk, door plaats te nemen in een van de tentoongestelde exemplaren of door met DS Virtual Vision de auto te beleven in virtual reality. Met DS Virtual Vision kunnen de bezoekers naar hartenlust de verschillende Inspirations en talrijke configuratiemogelijkheden voor het interieur en exterieur met elkaar combineren, om zo de DS 7 CROSSBACK helemaal aan de persoonlijke smaak aan te passen. Voorzien van een VR-headset kunnen zij kennismaken met hun DS 7 CROSSBACK, op ware grootte, in de prestigieuze omgeving van het Place de la Concorde in Parijs.


Ten slotte kunnen de bezoekers ook een stukje rijden met de DS 7 CROSSBACK om de hoogwaardige technologieën, het raffinement tot in de kleinste details en het dynamische en veilige rijgedrag van deze karakteristieke SUV te ervaren, zodat deze auto geen geheimen meer voor hen zal kennen.

U kunt de DS 7 CROSSBACK Experience nu komen beleven aan de rue François 1er nr. 33 in Parijs.