DS AUTOMOBILES

ELEKTRIFICERING

Gedreven door durf en innovatie werken wij al sinds de oprichting van het merk aan de ontwikkeling van volledig elektrisch aangedreven auto's.

Omdat we altijd naar perfectie streven, zijn we bovendien sinds 2015 actief in de Formule E, het eerste wereldkampioenschap voor volledig elektrische formulewagens. Hierin kunnen onze ingenieurs de lat voor deze technologie van de toekomst steeds hoger leggen.

Onze ambitie is om u te laten profiteren van de knowhow die wij op het gebied van elektrische aandrijving hebben opgedaan. Die ambitie wordt realiteit met de komst van het "E-TENSE"-gamma, ons nieuwe gamma modellen met elektrische aandrijving.

Elektrische technologieën, van het circuit naar de weg

Met de komst van de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 plug-in hybride en DS 3 CROSSBACK E-TENSE met volledig elektrische aandrijving in 2019 wordt de ambitie van DS concreet.

Deze modellen behoren tot de meest efficiënte auto's op de markt dankzij de mogelijkheid om energie te regenereren, een technologie die afkomstig is uit de Formule E.

Hiermee tonen we aan dat elektrische aandrijving perfect samen kan gaan met stijl, raffinement en hoogwaardige technologieën en bieden we een passend antwoord op de milieuproblematiek en de in steeds meer stadscentra ingevoerde milieuzones.

DS E-TENSE FE 19

DS E-TENSE FE 19

Dankzij de 100% elektrische aandrijflijn met een vermogen van 338 pk flitst de DS E-TENSE FE 19 in slechts 2,8 s van 0-100 km/h en kan hij een topsnelheid van 230 km/h bereiken.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS 3 CROSSBACK E-TENSE, te bestellen vanaf het voorjaar van 2019, is de eerste van een nieuwe generatie elektrische auto's: hij biedt een actieradius van 300 tot 320 km (WLTP-cyclus) en de mogelijkheid om binnen 30 minuten de tractiebatterij voor 80% op te laden.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS X E-TENSE

Met DS X E-TENSE geeft DS Automobiles een eigen, vrije visie op de auto van de toekomst, waarin technologie met poëzie wordt verenigd. Deze "dream car" kenmerkt zich niet alleen door een onovertroffen raffinement maar ook door zijn verbluffende vermogen van 540 tot 1360 pk, dankzij de volledig elektrische aandrijving met twee elektromotoren.