avant-garde Maak kennis met het merk DS Automobiles

Deze twee letters, die symbool staan voor de haute couture in de autowereld, kunnen alleen maar van een merk zijn waarvan de oorsprong ligt in Parijs, de hoofdstad van raffinement en avant-garde. Traditiegetrouw wordt elk nieuw model van het merk DS gekenmerkt door innovaties.

Traditie

Het in 2014 opgerichte merk DS Automobiles, dat zijn inspiratie put uit de oorspronkelijke DS die in 1955 werd gepresenteerd, staat symbool voor durf en innovatie.

Vakmanschap

Bij DS Automobiles werken gepassioneerde vrouwen en mannen die garant staan voor een uniek vakmanschap volgens de beste Franse tradities.

Exclusieve ervaring

Wanneer u klant wordt van DS Automobiles, kunt u verzekerd zijn van een onberispelijke, gepersonaliseerde en authentieke service.

Partnerships

Onze partnermerken, geselecteerd op basis van hun excellente kwaliteit en knowhow, verzekeren u van een unieke ervaring aan boord van onze modellen.

Elektrificatie

E-TENSE, onze technologie voor elektrisch rijden die wereldwijd toonaangevend is, combineert innovativiteit met topprestaties om het rijden in de stad te vergemakkelijken.

Elektrisch rijden met DS

Meld u aan en blijf op de hoogte