DS spaces

Ervaar de

DS-spaces

Een wereld van nieuwe ervaringen

Elke DS-space is een wereld vol elegantie, luxe en raffinement. De sfeer is intiem, de producten zijn zorgvuldig geselecteerd. De service is precies goed: attent en geraffineerd. Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid.

DS space - attent en geraffineerd

DS World Paris

Typisch Parijs!

DS World Paris
DS World Paris
DS World Paris

Op loopafstand van de Champs-Elysées kunt u zich onderdompelen in de geraffineerde wereld van DS en nieuwe ervaringen opdoen.

Kijk, voel, ruik, luister en proef alle subtiele aspecten van het DS-karakter. De DS World Paris, flagstore en vitrine van het merk, is ook een expositieruimte voor avant-gardistische kunstenaars.

Maak hier een unieke reis door de geschiedenis van DS. De Héritage-collectie, de concept cars en de nieuwste modellen worden hier geëxposeerd op 6000 m².

DS Store

DS Store

De blikvangers van het merk

DS Stores zijn volledig toegewijde DS-verkooppunten die het toonbeeld zijn van raffinement en Frans vakmanschap binnen de automotive-sector. Binnen een oppervlakte van 250 m² vindt u alle modellen, bijbehorende producten en diensten die kenmerkend zijn voor het merk DS Automobiles.

Een verbluffend realistische ervaring

DS Virtual Vision is één van de meest geavanceerde virtual reality-systemen, dat werkt met een HTC Vive-headset. De hoge resolutie van de afbeeldingen brengt het realisme van deze ervaring tot grote hoogten. Geniet van ieder detail, van naden van ons leer tot de personalisatiemogelijkheden van onze uitrustingsniveau’s en opties. Ontdek DS 7 CROSSBACK alsof die voor u staat.

DS in showroom

DS Salon

Een bijzondere ontvangst bij u in de buurt

Deze DS-showrooms in de Citroën-verkooppunten staan garant voor een ervaring die vergelijkbaar is met die van de DS Store, maar dan op een beperkter oppervlak (vanaf 125 m²).

 

Zoek een verkooppunt