Update Covid-19: Onze werkplaatsen zijn open op afspraak, helaas is een bezoek aan onze showrooms tot en met 19 januari 2021 niet mogelijk. Lees meer over onze beschikbare diensten en de maatregelen die wij hebben genomen.

 

 

Meer informatie
DS spaces

Ervaar de

DS-spaces

Een wereld van nieuwe ervaringen

Elke DS-space is een wereld vol elegantie, luxe en raffinement. De sfeer is intiem, de producten zijn zorgvuldig geselecteerd. De service is precies goed: attent en geraffineerd. Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid.

DS space - attent en geraffineerd

DS Store

DS Store

De blikvangers van het merk

DS Stores zijn volledig toegewijde DS-verkooppunten die het toonbeeld zijn van raffinement en Frans vakmanschap binnen de automotive-sector. Binnen een oppervlakte van 250 m² vindt u alle modellen, bijbehorende producten en diensten die kenmerkend zijn voor het merk DS Automobiles.

Een verbluffend realistische ervaring

DS Virtual Vision is één van de meest geavanceerde virtual reality-systemen, dat werkt met een HTC Vive-headset. De hoge resolutie van de afbeeldingen brengt het realisme van deze ervaring tot grote hoogten. Geniet van ieder detail, van naden van ons leer tot de personalisatiemogelijkheden van onze uitrustingsniveau’s en opties. Ontdek DS 7 CROSSBACK alsof die voor u staat.

DS in showroom

DS Salon

Een bijzondere ontvangst bij u in de buurt

Deze DS-showrooms in de Citroën-verkooppunten staan garant voor een ervaring die vergelijkbaar is met die van de DS Store, maar dan op een beperkter oppervlak (vanaf 125 m²).

 

Zoek een verkooppunt