Limited Edition DS 7 CROSSBACK Louvre

7 december 2020

In het kader van de samenwerking met het Louvre is DS 7 CROSSBACK nu leverbaar in een exclusieve Limited Edition genaamd "Louvre" die zich op verschillende punten van de andere uitvoeringen onderscheidt.

 

De symbolen van het museum zijn door onze ambachtslieden subtiel overgebracht op DS 7 CROSSBACK Louvre door middel van speciale Louvre-badges op de motorkap, de achterklep en de voorportieren. De DS Wings en de ruitsierlijsten zijn glanzend zwart afgewerkt, net als de dakrelingen en de sierlijsten van de achterlichten.

DS 7 CROSSBACK Louvre is tot in detail gepersonaliseerd. Zo zijn de zwarte buitenspiegelkappen met behulp van lasergravering voorzien van een Pyramide-motief, voor een extra elegant accent. En voor ultiem raffinement is DS 7 CROSSBACK Louvre voorzien van een nieuwe uitvoering van de 20 inch-velgen Alexandria.

 

In het interieur komt het Pyramide-motief op subtiele wijze terug in de 3D geprinte knoppen van de ventilatieroosters, de badge op het dashboard en het met nappaleder beklede deksel van het centrale opbergvak dat van een reliëf in piramidevorm is voorzien.

 

DS Automobiles maakt het reizen tot een kunstzinnige belevenis in dit geraffineerde en elegante interieur dat ongekend comfortabel is. Het Franse vakmanschap komt tot uiting in de combinatie van nieuwe technieken, zoals 3D printing en lasergravering, en het gebruik van de fraaiste materialen, zoals het nappaleder in de kleur Noir Basalte met horlogebandmotief. Onze lange en hechte samenwerking met het Louvre resulteert in deze unieke combinatie van cultuur en de kunst van het reizen.

DS 7 CROSSBACK Louvre

"Un jour au Louvre", een exclusieve kunstervaring

Onze liefde voor kunst en cultuur komt in een nieuwe, exclusieve vorm tot uiting. In DS 7 CROSSBACK Louvre kunnen de inzittenden kennismaken met de beroemdste kunstwerken van het mooiste museum ter wereld.

 

DS 7 CROSSBACK Louvre laat deze kunstwerken zien op het grote 12 inch HD-touchscreen zodat alle inzittenden ervan kunnen genieten. Na het starten van de motor wordt een podcast van ongeveer vier minuten afgespeeld waarin alle geheimen van het kunstwerk uit de doeken worden gedaan (beschikbaar in het Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans); een ware inspiratiebron voor de reizigers.

DS 7 CROSSBACK Louvre

De teams van het Louvre en DS Automobiles hebben gezamenlijk 182 werken geselecteerd, uit alle collecties en afdelingen van het museum. U kunt elke week een ander kunstwerk bekijken of zelf een kunstwerk zoeken met de zoekmachine en zo het interieur van uw DS 7 CROSSBACK Louvre nog verder verfraaien. Reizen met een schilderij of beeldhouwwerk afgebeeld op het centrale scherm is de ultieme vorm van raffinement.

 

Ander exclusief voordeel: alle klanten van DS 7 CROSSBACK Louvre krijgen de unieke kaart "Amis du Louvre" overhandigd. Hiermee hebben ze gedurende één jaar recht op een onbeperkte toegang tot de permanente collecties en de tijdelijke exposities van het Louvre en het Musée Eugène-Delacroix, een VIP-toegang tot het museum via de Passage Richelieu, gratis toegang voor 1 extra persoon, gratis toegang tot de Galerie du Temps van het Louvre-Lens, gratis toegang tot het Louvre Abu Dhabi en kortingen in meer dan honderd andere Franse musea.

Foto's van DS 7 CROSSBACK Louvre