PARIS FASHION WEEK NIEUWE EDITIE VAN “UN AUTRE REGARD” VAN DS AUTOMOBILES VOOR PARIS FASHION WEEK ®

28 september 2020

DS Automobiles presenteert een nieuwe redactionele fotoshoot voor Paris Fashion Week® Women's Spring/Summer 2021. Deze tweede editie van 'Un Autre Regard'* – de eerste was in juli van dit jaar – kwam tot stand in de ruïnes van Château Royal de Montceaux-Lès-Meaux. Dit kasteel is aan het begin van de 15e eeuw gebouwd; koning Hendrik II kocht het als geschenk voor zijn vrouw, Catherine de Médici, de koningin van Frankrijk. Het kasteel werd na de Franse revolutie verwoest, de restanten zijn tegenwoordig beschermd cultuurgoed.

Deze tweede editie van Un Autre Regard kwam tot leven rond de overblijfselen van Château Royal de Montceaux-Lès-Meaux. Gebouwd aan het begin van de 15e eeuw, was het door Henri II gekocht als een geschenk voor zijn vrouw, Catherine de Médicis, de koningin van Frankrijk. Het kasteel werd verwoest na de revolutie en tegenwoordig is het gebied geclassificeerd als een historisch monument. Het kasteel was in zijn tijd beslist avant-garde en bestaat tegenwoordig uit ruïnes en overblijfselen, in het midden van zuilen en een gerestaureerde lodge. Het is in deze setting dat alle conceptauto's onthuld zijn sinds de oprichting van het merk, DS AERO SPORT LOUNGE, DS X E-TENSE, DS E-TENSE en DS DIVINE, geposeerd met twee modellen, Justine Nicolas en Olivia Valin, en de looks van drie opkomende internationale modemerken: Boyarovskaya, Thebe Magugu en Mossi.

Er werden vier foto's gemaakt die de betovering van het erfgoed en de moderniteit van de expertise van de ontwerpers en de conceptauto's van DS Automobiles volledig contrasteerden. Laurent Nivalle (foto's) en Emmanuel Rouyer (video) hebben de kracht van verschillende lijnen vastgelegd om een nieuw hoofdstuk voor Un Autre Regard vorm te geven.

 

De foto's zullen gedurende de Paris Fashion Week® beschikbaar zijn op het @DS_Official Instagram-account.