DS AUTOMOBILES PARTNER VAN CHANTILLY ARTS & ÉLÉGANCE RICHARD MILLE

Parijs, 20 juni 2019

Als belangrijke partner van Chantilly Arts & Élégance Richard Mille zal DS Automobiles niet ontbreken bij de 5e editie van dit bijzondere auto-evenement dat op zondag 30 juni 2019 plaatsvindt. In het teken van avant-garde, elegantie, moderniteit en traditie presenteert DS Automobiles er exclusief de nieuwste geëlektrificeerde creaties van het merk onder de naam E-Tense.

De bezoekers kunnen er behalve met DS E-Tense FE19, de 100% elektrische raceauto die op dit moment aan de leiding staat in het FIA ABB Formule E-kampioenschap, ook kennismaken met DS 7 CROSSBACK E-Tense 4x4, een krachtige plug-in hybride met een vermogen van 300 pk, en de 100% elektrische DS 3 CROSSBACK E-Tense. Het publiek krijgt er bovendien een unieke kans om proef te rijden met DS 3 CROSSBACK E-Tense door de lanen van het Domaine de Chantilly.

Met de droomauto DS X E-Tense licht DS voor het publiek een tipje van de sluier op over hoe een luxueuze DS er in het jaar 2035 uit kan zien. DS X E-Tense neemt deel aan het Concours d’Élégance, begeleid door twee mannequins in een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen creatie van de couturier Eymeric François.


Voor de liefhebbers van historische auto's presenteert het merk DS een collectie klassieke DS'en en SM's op de gazons van het Château. Deze twee legendarische modellen getuigen van het rijke erfgoed van het merk waarin verfijning en innovatie de boventoon voeren.

 

De vijfde editie van Chantilly Arts & Élégance Richard Mille, dat in korte tijd is uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde auto-evenementen ter wereld, vindt zondag 30 juni plaats in het Domaine de Chantilly. DS Automobiles, dat vanaf de eerste editie acte de présence geeft, is wederom een belangrijke partner van dit evenement. Een groot aantal exemplaren van DS 7 CROSSBACK doet dienst als officieel vervoermiddel van het evenement. Maar vooral in het Domaine zelf kan het publiek het sinds 1955 voortlevende avant-gardistische karakter van het merk ervaren.

 

Yves Bonnefont, CEO van DS Automobiles: “Bij de 2019-editie van Chantilly Arts & Élégance is “elektrisch” het toverwoord voor DS! Met DS E-Tense FE19, de 100% elektrische raceauto waarmee we aan de leiding staan in het FIA ABB Formule E-kampioenschap, DS 7 CROSSBACK E-Tense 4x4 en DS 3 CROSSBACK E-Tense zijn we toonaangevend in de elektrificatie op de premium-markt en daarom geven wij het publiek graag de exclusieve gelegenheid om een ritje te maken met DS 3 CROSSBACK E-Tense. Met DS X E-Tense laten we zien hoe volgens ons een luxueuze auto eruit zou kunnen zien in 2035. Samen met de twee unieke creaties van de couturier Eymeric François zal hij ongetwijfeld voor een sensationeel schouwspel zorgen bij het Concours d’Élégance.”

DS AUTOMOBILES PARTNER VAN CHANTILLY ARTS & ÉLÉGANCE RICHARD MILLE