AUTOSALON VAN PARIJS 2018

Beleef een unieke ervaring in de DS-ruimte op de Autosalon van Parijs die van 4 t/m 14 oktober wordt gehouden in Paris Expo Porte de Versailles.

U kunt daar exclusief kennismaken met onze nieuwste creaties: DS 3 CROSSBACK, de 100% elektrische uitvoering DS 3 CROSSBACK E-TENSE, onze Limited Editions DS 3 CROSSBACK La Première en DS 3 FOREVER en onze plug-in hybride SUV DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4.

Gelijktijdig met dit bijzondere evenement worden de orderboeken voor DS 3 CROSSBACK en de Limited Edition DS 3 CROSSBACK La Première geopend.

U kunt er ook wegdromen bij de modellen van DS PERFORMANCE die een bron van inspiratie zijn voor onze collectie: DS X E-TENSE, onze dream car van het jaar 2035, en DS E-TENSE FE 19 waarmee het volgende seizoen wordt gereden in de Formule E.

U wordt in paviljoen 1 van Paris Expo Porte de Versailles verwelkomd door onze teams en meester-bekleders.

DS 3 CROSSBACK
Virtual Reality-ervaring

BELEEF EEN UNIEKE VIRTUAL REALITY-ERVARING


In de DS-ruimte kunt u ook ons virtual reality-programma DS VIRTUAL VISION uitproberen, waarmee u de DS van uw dromen kunt configureren en in 3D kunt bekijken.

Comfortabel gezeten op een met leder beklede DS-stoel kunt u voorzien van een headset en een controller uw toekomstige auto aan uw persoonlijke wensen aanpassen en er virtueel mee rijden.

DE ERVARING BEGINT AL BIJ U THUIS

Configureer nu al uw auto op onze website en bekijk met DS VIRTUAL VISION uw opgeslagen configuratie in 3D in de DS-ruimte op de Autosalon van Parijs.

Hieronder kunt u de DS-ruimte op de Autosalon van Parijs in 3D beleven.