PRESENTATIE DS AUTOMOBILES BIJ DE PARIS FASHION WEEK®

Parijs, 18 juni 2019

Met trots kunnen we u melden dat wij in samenwerking met de Fédération de la Haute Couture et de la Mode zijn betrokken bij de Paris Fashion Week® en de weken van de Haute Couture.

 

DS Automobiles deelt zijn streven naar perfectie, passie voor stijl en liefde voor hoogwaardige materialen met de wereld van de haute couture en zal daarom vanaf vandaag journalisten, influencers en talenten door de hoofdstad van de mode rijden met een vloot DS 7 CROSSBACK SUV's met het logo van de Paris Fashion Week®. Dit partnership zal worden voortgezet tijdens de week van de Haute Couture en de week van de damesmode in september.

Presentatie DS Automobiles bij de Paris Fashion Week®

Onze affiniteit met mode

De vrouwen en mannen van DS Automobiles hebben een sterke affiniteit met mode. De manier van werken en de gedrevenheid om te breken met tradities, te verrassen, te experimenteren en te innoveren, maar ook om nieuwe materialen toe te passen, zijn even typerend voor DS Automobiles als voor de creatieve wereld.

 

De experimenten die hebben geleid tot de verwerking van gekleurde veren in het interieur van de droomauto DS X E-TENSE, het ontwerp van de Point Perle-sierstiksels, de vervaardiging van het geguillocheerde "Clous de Paris"-motief en de verwerking van kristal in de bedieningsorganen van DS 7 CROSSBACK, zijn toonbeelden van creativiteit die wordt gedeeld met de modewereld waarin traditie en innovatief design graag worden gecombineerd.

 

"Al sinds de oprichting van het merk DS passen wij de werkwijze van een modehuis toe om het interieur van onze creaties te bekleden", aldus Yves Bonnefont, CEO van DS Automobiles. "De materialen van DS 3 CROSSBACK en DS 7 CROSSBACK worden verwerkt door de beste ambachtslieden die Frankrijk rijk is. Zij innoveren door slimme nieuwe oplossingen toe te passen die echt afwijken van wat gangbaar is in de autowereld. Daarom zijn we zo verheugd met onze samenwerking met de Fédération de la Haute Couture et de la Mode voor de komende edities van de Paris Fashion Week®. Voor ons betekent dit een nieuwe kans om onze ervaringen te delen met de grootste Franse modehuizen, zoals we dat al sinds het begin van ons creatieve proces doen."

 

Deze samenwerking versterkt de nieuwe dynamiek en de door de Fédération de la Haute Couture et de la Mode opgezette acties om in de Paris Fashion Week® meer aandacht te vragen voor de milieuproblematiek.

 

DS heeft onder de benaming E-TENSE nu al zijn gehele gamma geëlektrificeerd met DS 3 CROSSBACK E-TENSE, de eerste 100% elektrische auto van zijn segment, en DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, die een plug-in hybride-aandrijflijn met een vermogen van 300 pk combineert met een emissieloze elektrische actieradius van 58 km en een gemiddelde CO2-uitstoot van slechts 31 g/km volgens de nieuwe WLTP-homologatiecyclus. Vanaf 2025 zullen alle nieuwe modellen van DS standaard zijn voorzien van een geëlektrificeerde aandrijflijn.