ACHTER DE SCHERMEN BIJ ONZE DS EXPERTS

Parijs, 8 april 2020

DS Automobiles nodigt u uit om mee te kijken met onze teams bij de creatie van nieuwe auto's. Door middel van twee series die zijn ontworpen door DS DESIGN STUDIO PARIS kunt u meekijken met het creatieteam. Na “CONFIDENCE - The art of the senses” waarin de geheimen van de DS DESIGN STUDIO PARIS werden onthuld, gaat het merk verder met onthullingen in twee unieke series tijdens de huidige lockdown.

De eerste serie video’s brengen de 15 mensen in beeld die betrokken zijn bij het proces van bedenken, ontwikkelen en vermarkten van het product. Deze experts hebben zichzelf gefilmd, terwijl zij hun werk uitleggen en vertellen over de uitdagingen die ze ervaren in deze ongekende periode. Van het vormen van een product naar de wensen van de consument, via design, technisch ontwerp en fabricage tot verkoop. De DS Experts onthullen hun werk in korte video's die op de sociale netwerken van DS Automobiles worden uitgezonden.

 

Een tweede serie video's, genaamd ‘Did you know?’, kunt u interessante details ontdekken over onbekende productfeiten en diensten van DS Automobiles.

 

Facebook: https://www.facebook.com/DSNederland

Instagram: https://www.instagram.com/ds_nederland

Twitter: https://twitter.com/ds_nederland

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ds-automobiles-nederland

Youtube: https://www.youtube.com/user/DSNederland