Update Covid-19: Onze werkplaatsen zijn open op afspraak, helaas is een bezoek aan onze showrooms tot en met 19 januari 2021 niet mogelijk. Lees meer over onze beschikbare diensten en de maatregelen die wij hebben genomen.

 

 

Meer informatie
Total en DS Automobiles

PARTNERSHIP

Total en DS Automobiles

Total & DS Automobiles

Al 45 jaar partners in sport en technologie

Aan het einde van de jaren 60 ontwikkelde Total een olie voor de DS om ontstekings- en vervuilingsproblemen te voorkomen. Het begin van een relatie die nog steeds voortduurt. Beide merken ontwikkelen samen smeermiddelen die zijn aangepast aan de kenmerken van de DS-motoren om zo de prestaties te verbeteren en het brandstofverbruik en de uitstoot van schadelijke stoffen te beperken.

DS-motor

Een samenwerking tussen de beste deskundigen

Vanaf de ontwikkeling van de DS-motoren werken de ingenieurs van DS en Total samen. Zo ontwikkelt het team van Total voor elke motor een perfect op de eisen van de motor afgestemd smeermiddel. Deze nauwe samenwerking, die gekenmerkt wordt door innovatie, garandeert dat onze auto's prestaties van het hoogste niveau leveren.

DS

Verzorg uw motor goed

Profiteer altijd van een optimale rijervaring dankzij de gezamenlijke expertise van DS Automobiles en Total. Een speciaal voor uw motor ontwikkeld smeermiddel zorgt voor een lager brandstofverbruik, soepeler schakelen en een dynamischer reagerende motor die langer meegaat. Daarom adviseren wij ons distributienetwerk smeermiddelen van Total te gebruiken.

Successen delen<br><br>

Successen delen

In het kader van het FIA Formule E-kampioenschap, een competitie met volledig elektrische raceauto's, werkt onze autosportafdeling DS Performance ook samen met Total. Door hun kennis te combineren zijn de teams van Total en DS erin geslaagd de interne wrijving van de motoren sterk te beperken, wat hun prestaties ten goede komt. Een technologische innovatie die onze auto's op circuits de overwinning heeft gebracht en waar u, op uw dagelijkse ritten, van profiteert.