NIEUWS

.

2022

DS AUTOMOBILES OPNIEUW OP HET PODIUM BIJ HET WERELDKAMPIOENSCHAP FORMULE E!

Seoul, 14 augustus 2022 - Een derde plaats in het teamklassement en in de top 5 van het rijdersklassement! DS Automobiles en de rijders van het DS Techeetah-team hebben ook dit seizoen van het ABB FIA Formula E World Championship weer afgesloten in de hoogste regionen van het team- en rijdersklassement.

DS Automobiles Formule E

DS Automobiles beloont vakmanschap met Edida op de Salone Del Mobile Milano 2022

Milaan, 9 juni 2022 - Van 7 t/m 12 juni vindt de zestigste editie van de Salone del Mobile.Milano plaats. Op deze beurs komen al decennia lang uiteenlopende stijlen van meubeldesign samen en ontstaan nieuwe initiatieven in de wereld van design.

DS Automobiles en Edida

DS Automobiles toont zijn vakmanschap op Révélations

Parijs, 9 juni 2022 -  Van 9 t/m 12 juni 2022 wordt in het Grand Palais éphémère op de Champs-de-Mars in Parijs de tweejaarlijkse tentoonstelling Révélations gehouden. Dit evenement, waarvan de eerste editie plaatsvond in 2013, vormt voor professionele ambachtslieden een unieke gelegenheid om hun publiek te ontmoeten en nieuwe ideeën op te doen. DS Automobiles toont er de conceptcar DS Aero Sport Lounge en de resultaten van het door het merk georganiseerde crowdsourcing-concours DS x MÉTIERS D’ART.

DS Automobiles toont zijn vakmanschap op Révélations

Anne Lopez verkozen tot eerste winnaar

Parijs, 23 maart 2022- In hun zoektocht naar creativiteit en perfectie zijn de teams van DS Automobiles, in samenwerking met de studio Métiers Rares, in 2021 gestart met een crowdsourcing-concours dat bedoeld is voor Franse ambachtslieden.

Een jury bestaande uit leden van de teams van DS Automobiles en toonaangevende personen op het gebied van kunst en creatie hebben drie finalisten aangewezen. Deze finalisten, Anne Lopez, ontwerper van reliëfs, Dimitri Hlinka en Nicolas Pinon, en Jean-Baptiste Saint-Criq van Cercus Marqueterie, werden gevraagd de decoratie van een portierpaneel van de DS 9 te creëren. Uiteindelijk heeft de jury Anne Lopez tot winnaar verkozen van het eerste concours DS x MÉTIERS D’ART. DS Automobiles heeft haar een budget toegekend voor het ontwerpen van de interieurafwerking van een unieke DS 9 (genaamd DS 9 MÉTIERS D’ART).

DS crowdsourcing winnares Anne Lopez

DS Automobiles in de spotlights bij de Paris Fashion Week

Parijs, 8 maart 2022- Als officieel partner van de Paris Fashion Week is DS Automobiles er aanwezig met 25 auto's van de modellen DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300, DS 9 E-TENSE 225 en DS 9 E-TENSE 4x4 360, waaronder een uniek exemplaar met een overgangskleur met scarabee-effect. Met deze auto's zullen journalisten, influencers en talenten in de modewereld van de ene naar de andere modeshow worden gereden.

Speciaal voor deze editie die in het teken staat van de prêt-à-porter-damesmode voor het herfst-/winterseizoen van 2022-2023, heeft DS Automobiles een redactionele fotoshoot georganiseerd rondom de DS 4.

DS Automobiles in de spotlights bij de Paris Fashion Week

DS 4 uitgeroepen tot mooiste auto van 2022

26 januari 2022 - De jury van het 37e Festival Automobile International heeft de DS 4 uitgeroepen tot Most Beautiful Car of 2022. De DS 4, ontworpen door DS Design Studio Paris, onderscheidt zich met zijn proporties en imposante uitstraling, zowel vanbinnen als vanbuiten. De Most Beautiful Car of the Year is de zevende onderscheiding die DS Automobiles in ontvangst heeft mogen nemen bij de laatste acht Festival Automobile Internationals.

 DS 4 - Most Beautiful Car of 2022

DS Automobiles blijft de Paris Fashion Week® ook in 2022 en 2023 ondersteunen.

20 januari 2022 - DS Automobiles verlengt de samenwerking met de Fédération de la Haute Couture et de la Mode en blijft de Paris Fashion Week® ook in 2022 en 2023 ondersteunen. 25 exemplaren van de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300 en de DS 9 E-TENSE 225 voorzien van Paris Fashion Week®-outfit vervoeren journalisten, influencers en tal van talenten door de hoofdstad van de mode.

DS Automobiles en Paris Fashion week blijven Partners

2021

DS 4 en DS 9 nu digitaal te ervaren dankzij geavanceerde, door DS ontwikkelde, technologie.

17 december 2021 - De DS 4 en de DS 9 zijn nu ook digitaal te ervaren via augmented reality. Met de vooruitstrevende, in eigen huis ontwikkelde DS WEB AR-technologie zijn deze modellen in real-time weer te geven met een achtergrond naar keuze, bijvoorbeeld in een straat, op de weg, in de garage of voor een neutrale achtergrond.

DS WEB AR-technologie

DS Automobiles creeërt unieke bestuurdersstoel voor het vliegdekschip Charles de Gaulle

12 juli 2021 - Waar Franse knowhow en uitmuntendheid samenkomen: een bestuurdersstoel geïnspireerd op die van de DS 9, de prestigeberline en vaandeldrager van het gamma, neemt plaats in de navigatieruimte voor de commandant van het vliegdekschip Charles de Gaulle, het paradepaardje van de Franse marine.

Unieke bestuurdersstoel voor het vliegdekschip Charles de Gaulle

DS 9 E-TENSE elektrificeert haute couture tijdens de Paris Fashion Week

8 juli 2021 - Paris Fashion Week Partner DS Automobiles trekt van modeshow naar modeshow door de hoofdstad. Tijdens de Haute Couture Week onthulde DS Automobiles een DS 9 E-TENSE 225 in bijzondere kleuren.

Paris Fashion Week

Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak

11 mei 2021 - Een werkplaatsafspraak maken was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de handige en zeer gebruiksvriendelijke online afspraakmodule van DS.

 

In slechts een paar klikken maakt u een afspraak op het tijdstip en bij de DS STORE van uw voorkeur.

Online werkplaatsafspraak

DS Automobiles presenteert zijn visie op de materialen van de toekomst

2 maart 2021 - In samenwerking met het Franse modemerk EGONlab en de Britse onderzoeks- en innovatiestudio Post Carbon Lab onthult DS Automobiles de DS Conscious Collection, een capsulecollectie van vier kledingstukken met onverwachte eigenschappen.

 

Dit project past perfect in de door het merk aangehangen Future Craft-filosofie: met ambachtelijk vakmanschap en innovatieve materialen creaties vervaardigen voor een meer duurzame toekomst van luxegoederen.

DS Conscious Collection kledingstukken