NIEUWS

.

DS TECHEETAH ONTHULT DE DS E-TENSE FE20 DIE ZAL WORDEN INGEZET IN HET SEIZOEN 2019/2020 VAN HET ABB FIA FORMULE E-KAMPIOENSCHAP

10 oktober 2019 - DS Techeetah, winnaar van het ABB FIA Formule E-kampioenschap, onthulde vandaag de livery voor het zesde seizoen van het kampioenschap.

 

Voor het seizoen 2019/2020 ziet de ondertussen beroemde zwart-gouden livery er nog sportiever uit dankzij een in dezelfde kleuren uitgevoerd motief dat op verschillende plaatsen op de auto is aangebracht.

DS E-TENSE FE20

BREAK ICONS COLLECTIE

Ontdek de Break Icons Collectie

17 juli 2019 - Voor de lancering van DS 3 CROSSBACK hebben we een internationale campagne uitgebracht die vernieuwing geeft aan de manier waarop nu reclame wordt gemaakt in de automotive industrie. Nu gaat DS Automobiles een stap verder met de creatie van 'BREAK ICONS' - een kledinglijn geinspireerd op de stijl van DS 3 CROSSBACK.

VIJF STERREN VAN EURO NCAP VOOR DS 3 CROSSBACK

3 juli 2019 - Euro NCAP, een onafhankelijk Europees orgaan dat de veiligheid van nieuwe auto's test en beoordeelt, heeft aan DS 3 CROSSBACK die standaard met het Safety Pack (voorzien van Active Safety Brake) wordt geleverd de maximale totaalscore van vijf sterren toegekend.

Euro NCAP geeft 5 sterren aan DS 3 CROSSBACK

DS AUTOMOBILES PARTNER VAN CHANTILLY ARTS & ÉLÉGANCE RICHARD MILLE

DS Automobiles Partner van Chantilly Arts & Élégance Richard Mille

20 juni 2019 - Als belangrijke partner van Chantilly Arts & Élégance Richard Mille zal DS Automobiles niet ontbreken bij de 5e editie van dit bijzondere auto-evenement dat op zondag 30 juni 2019 plaatsvindt.

 

In het teken van avant-garde, elegantie, moderniteit en traditie presenteert DS Automobiles er exclusief de nieuwste geëlektrificeerde creaties van het merk onder de naam E-Tense.

PRESENTATIE DS AUTOMOBILES BIJ DE PARIS FASHION WEEK®

18 juni 2019 - Met trots kunnen we u melden dat wij in samenwerking met de Fédération de la Haute Couture et de la Mode zijn betrokken bij de Paris Fashion Week® en de weken van de Haute Couture.

 

DS Automobiles deelt zijn streven naar perfectie, passie voor stijl en liefde voor hoogwaardige materialen met de wereld van de haute couture en zal daarom vanaf vandaag journalisten, influencers en talenten door de hoofdstad van de mode rijden met een vloot DS 7 CROSSBACK SUV's met het logo van de Paris Fashion Week®.

Presentatie DS Automobiles bij de Paris Fashion Week®

KOM UZELF OPLADEN BIJ DS WORLD PARIS!

DS WORLD PARIS: Braoudé

Terwijl DS Automobiles met zijn renstal DS TECHEETAH Parijs onder stroom zet in de E-Prix bij Les Invalides, nodigt het merk het grote publiek uit om energie op te doen dankzij Patrick Braoudé.


Vanaf donderdag 25 april vormt DS WORLD PARIS het decor voor de expositie "Énergie" van de Franse acteur, cineast en fotograaf Patrick Braoudé.

DS AUTOMOBILES SPONSOR VAN DE 30E VERJAARDAG VAN DE PYRAMIDE VAN HET LOUVRE

29 maart 2019 - De op 29 maart 1989 door de toenmalige Franse president François Mitterrand geopende Pyramide van het Louvre viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. DS Automobiles ondersteunt het Louvre het hele jaar 2019 als sponsor van het programma dat in het teken staat van de verjaardag van dit ware Parijse icoon dat symbool staat voor moderniteit, innovatie en zelfs baanbrekendheid in een historische omgeving.

DS Automobiles sponsor van de 30e verjaardag van de pyramide van het Louvre

2019: het jaar van E-TENSE

Jean-Éric Vergne en E-TENSE

DS Automobiles, dat vol inzet op de energietransitie, heeft de conferentie "New Energy. E-TENSE Era" georganiseerd, waarin Yves Bonnefont, CEO van het merk, en Jean-Éric Vergne, Formule E-kampioen en E-TENSE Ambassadeur, samen met hun genodigden, experts op het gebied van e-mobility, ideeën zullen uitwisselen over duurzame mobiliteit.  Gelijktijdig met de opening van de Internationale Autosalon van Genève opent DS Automobiles de orderboeken voor DS 3 CROSSBACK E-TENSE en DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4.

GROUPE PSA LANCEERT FREE2MOVE LEASE IN NEDERLAND

6 december 2018 - In navolging van Spanje, Italië, België, Frankrijk, Duitsland en de UK, volgt de lancering van Free2Move Lease in Nederland. Als onderdeel van het strategische groeiplan heeft Groupe PSA de ambitie om voor 2030 de mobiliteitsverlener bij uitstek te worden.


Hiertoe is in 2017 het mobiliteitsmerk Free2Move gelanceerd. Free2Move is één van de 6 merken van Groupe PSA. Het merk staat voor de wens van de Groupe PSA om klanten meer mobiliteitsservices te bieden dan de verkoop van auto’s alleen. Free2Move Lease is de leasemaatschappij binnen dit merk.

Free2Move

DS AUTOMOBILES SPONSORT DE EXPOSITIE "EEN ITALIAANSE DROOM: DE COLLECTIE VAN MARKIES CAMPANA" IN HET LOUVRE

DS Automobiles & Louvre: de verzameling van de Markies Campana

7 november 2018 - Als sponsor van het Louvre ondersteunt DS Automobiles de expositie "De Italiaanse droom: de collectie van markies Campana" die vandaag voor het publiek wordt geopend.

 

Deze expositie, die tot en met 18 februari 2019 in het Louvre te zien zal zijn, biedt een uniek overzicht van de legendarische Campana-collectie, de grootste privékunstcollectie van de 19e eeuw.

FERNANDO COSTA NAAST DS 3 CROSSBACK IN DS WORLD PARIS

23 oktober 2018 - Vanaf 26 oktober biedt DS World Paris, voor de gelegenheid omgetoverd tot een galerie voor moderne kunst, onderdak aan werken van Fernando Costa.

 

Er wordt een aantal kunstwerken van de beeldhouwer/lasser tentoongesteld, waaronder twee magistrale werken die speciaal zijn gecreëerd om de lancering van DS 3 CROSSBACK te vieren.

FERNANDO COSTA NAAST DS 3 CROSSBACK IN DS WORLD PARIS

DE BRANDSTOFFEN KRIJGEN EEN NIEUWE NAAM: DS HELPT U OP WEG

12 oktober 2018 - Vanaf 12 oktober 2018 krijgen de brandstoffen bij tankstations nieuwe namen en labels.
In de onderstaande tabel ziet u precies wat er voor u verandert.

U kunt deze informatie ook bekijken via de MyDS App of contact opnemen met uw DS-dealer voor meer informatie.

De brandstoffen krijgen een nieuwe naam: DS helpt u op weg

AUTOSALON VAN PARIJS 2018: DS 3 CROSSBACK VERKOZEN TOT "BESTE PRODUCTIEAUTO"

AUTOSALON VAN PARIJS 2018: DS 3 CROSSBACK VERKOZEN TOT

12 oktober 2018 - Bij zijn onthulling voor het grote publiek op de tot en met afgelopen zondag gehouden Autosalon van Parijs van 2018, is DS 3 CROSSBACK direct bij de autoliefhebbers in de smaak gevallen.


Op 12 oktober 2018 is de SUV dan ook verkozen tot de "beste productieauto" van de Autosalon van Parijs van 2018 in de door de Auto Plus, Turbo en RTL georganiseerde Grand Prix-verkiezingen.


U kunt deze informatie ook bekijken via de MyDS App of contact opnemen met uw DS-dealer voor meer informatie.

AUTOSALON VAN PARIJS 2018

5 oktober 2018 - Beleef een unieke ervaring in de DS-ruimte op de Autosalon van Parijs die van 4 t/m 14 oktober wordt gehouden in Paris Expo Porte de Versailles.

Autosalon van Parijs 2018 - DS 3 CROSSBACK

MOTOREN VAN DS AUTOMOBILES VOLDOEN AL AAN DE EURO 6D-NORM (WLTP) VAN 2020

MOTOREN VAN DS AUTOMOBILES VOLDOEN AL AAN DE EURO 6D-NORM (WLTP) VAN 2020

2 augustus 2018 - De vooruitstrevende modellen van het merk DS voldoen aan de strengste emissienorm: de Euro 6d-norm die ook het strenge WLTP-testprotocol (WLTP = Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure) omvat.

DS 7 CROSSBACK: nu leverbaar met PureTech 225 pk-benzinemotor.

26 juni 2018 - Drie maanden na introductie van DS 7 CROSSBACK wordt het model leverbaar met een benzinemotor met 225 pk, een koppel van 300 Nm en een verbruik van 5,9 liter in gecombineerde cyclus. De internationaal veelgeprezen PureTech motor biedt ook in de 225 pk-uitvoering betere prestaties, zuinigheid en rendement. Lees hier meer over de indrukwekkende prestaties van de nieuwe motorisatie, die garant staat voor het gunstigste benzineverbruik in zijn klasse.

DS 7 CROSSBACK: nu leverbaar met PureTech 225 pk-benzinemotor.

DE PURETECH 110 IS VERKOZEN TOT MOTOR VAN HET JAAR 2018

DE PURETECH 110 IS VERKOZEN TOT MOTOR VAN HET JAAR 2018

25 juni 2018 - Het succes van onze PureTech 110-motor is bekroond. Bij de 20e editie van de International Engine of the Year Awards heeft de jury voor het 4e jaar op rij onze PureTech 110-motor, die leverbaar is in onze compacte modellen DS 3 en DS 3 Cabrio, verkozen tot motor van het jaar.

JEAN-ÉRIC VERGNE EN ANDRÉ LOTTERER TESTRIJDERS VOOR DS PERFORMANCE

19 juni 2018 - DS Performance is begonnen met de privé-testsessies ter voorbereiding op het seizoen 2018/2019 van het Formule E-kampioenschap. Jean-Éric Vergne en André Lotterer hebben als testrijders van DS Performance de eerste kilometers afgelegd in de nieuwe volledig elektrische formulewagen van DS Automobiles, op het circuit van Calafat in Spanje. DS Automobiles is de enige Franse fabrikant die volgend seizoen acte de présence zal geven in het Formule E-kampioenschap.

DS MAAKT IN DE TOEKOMST ALLEEN NOG GEËLEKTRIFICEERDE AUTO'S

DS MAAKT IN DE TOEKOMST ALLEEN NOG GEËLEKTRIFICEERDE AUTO'S

04 mei 2018 - De 2018-editie van de E-Prix van Parijs die afgelopen zaterdag is verreden, vormde voor DS Automobiles de gelegenheid om de strategie van het merk voor de elektrificering van zijn modellen uit de doeken te doen.

 

Vanaf 2025 zullen alle nieuwe modellen uitsluitend in geëlektrificeerde vorm, dus met hybridetechnologie of volledig elektrisch, leverbaar zijn.

DS X E-TENSE: ONZE DROOM VOOR 2035

26 april 2018 - Sluit je ogen, droom weg en beeld je in hoe met nieuwe vormen, nieuwe materialen en nieuwe technologieën de luxueuze auto van de toekomst kan worden gecreëerd. De mannen en vrouwen van DS Automobiles zijn een unieke uitdaging aangegaan: het ontwerpen van een droomauto met een onovertroffen raffinement. De DS X E-TENSE is hun droom voor 2035.

DS X E-TENSE: ONZE DROOM VOOR 2035

COLLECTIF DS 12 – UNIEK PLATFORM VOOR VRIJE GEESTEN

COLLECTIF DS 12 – UNIEK PLATFORM VOOR VRIJE GEESTEN

26 april 2018 - Met de recente lancering van DS 7 CROSSBACK markeert DS Automobiles een nieuw hoofdstuk voor het Franse merk. Geïnspireerd op de wereld van de mode en juwelen hanteert DS een onconventionele en avantgardistische werkwijze, met als ambitie om de know-how van de Franse luxe in de automotive industry terug te laten komen.

DE BIJDRAGE VAN DS AUTOMOBILES AAN DE HAUTE CUISINE VAN YANNICK ALLÉNO

24 april 2018 - Een bruisende sfeer in het Pavillon Ledoyen! Onder het toeziend oog van de medewerkers van Thierry Métroz, designdirecteur van DS, en de driesterren chef-kok Yannick Alléno, draait de nieuwe gastronomische keuken op volle toeren.

DE BIJDRAGE VAN DS AUTOMOBILES AAN DE HAUTE CUISINE VAN YANNICK ALLÉNO

HET MERK DS BREIDT ZIJN ACTIVITEITEN IN LATIJNS-AMERIKA UIT: OPENING VAN DE DS STORE VAN BOGOTA EN INTRODUCTIE VAN DE DS 7 CROSSBACK

DS Store van Bogota

28 maart 2018 - Woensdag 14 maart 2018, in aanwezigheid van een publiek bestaande uit prominenten, journalisten en potentiële klanten, heeft Eric Apode (vice-president Products & Development van DS) samen met Alfonso Márquez de la Plata (algemeen directeur van de DERCO-groep) de DS Store van Bogota geopend en de DS 7 CROSSBACK aan het publiek gepresenteerd, waarbij de orderboeken voor dit model meteen zijn geopend.

DS AUTOMOBILES WINT DE PRIJS VOOR HET MOOISTE INTERIEUR MET DE DS 7 CROSSBACK

08 februari 2018 - Op 30 januari 2018, bij de openingsceremonie van het 33e Festival Automobile International, heeft Thierry Métroz, directeur Design van het merk DS, uit handen van Étienne Gernelle, CEO van het magazine Le Point, de prijs voor het mooiste interieur ontvangen voor de DS 7 CROSSBACK.