HET MERK DS BREIDT ZIJN ACTIVITEITEN IN LATIJNS-AMERIKA UIT

Woensdag 14 maart 2018

Woensdag 14 maart 2018, in aanwezigheid van een publiek bestaande uit prominenten, journalisten en potentiële klanten, heeft Eric Apode (vice-president Products & Development van DS) samen met Alfonso Márquez de la Plata (algemeen directeur van de DERCO-groep) de DS Store van Bogota geopend en de DS 7 CROSSBACK aan het publiek gepresenteerd, waarbij de orderboeken voor dit model meteen zijn geopend.

Het merk DS breidt zijn activiteiten in Latijns-Amerika uit

Deze gebeurtenis is een belangrijke stap in de wereldwijde ontwikkeling en groei van het merk DS, met name in Latijns-Amerika waar het merk reeds vertegenwoordigd is in Argentinië en Chili en binnenkort ook in Peru en Ecuador.


In samenwerking met de DERCO-groep, de grootste auto-importorganisatie in Latijns-Amerika, heeft het merk DS de eerste DS Store van Colombia geopend in de hoofdstad Bogota en daar als nationale primeur de DS 7 CROSSBACK geïntroduceerd. De ceremonie vond plaats in aanwezigheid van Eric Apode, vice-president Products & Development van DS, en Alfonso Márquez de la Plata, algemeen directeur van de DERCO-groep.


"Met de opening van de eerste DS Store van Colombia en de introductie van de DS 7 CROSSBACK zet het merk DS vandaag een belangrijke stap in zijn internationale ontwikkeling! Colombia is voor ons een heel belangrijk land dat een wezenlijke bijdrage zal leveren aan onze ambitie, het bouwen van auto's die het vakmanschap van de Franse luxe-industrie weerspiegelen.", aldus Eric Apode tijdens de ceremonie op 14 maart jongstleden. Daaraan toevoegend: "De ervaring van onze partner, de DERCO-groep, is een belangrijke sleutel tot succes en vormt een springplank voor de uitbreiding van de activiteiten van het merk DS in Latijns-Amerika."


Alfonso Márquez de la Plata: "Het merk DS staat symbool voor avant-gardistisch design, geavanceerde technologieën, raffinement en stijl volgens Franse tradities. Wij zijn er trots op het merk DS als exclusief distributeur te mogen vertegenwoordigen in Colombia. Ik ben ervan overtuigd dat de Colombiaanse klanten zullen vallen voor de DS 7 CROSSBACK die hier over enkele weken op de markt komt."


Bijna tachtig personen, onder wie journalisten, lokale prominenten en potentiële klanten, waren aanwezig bij dit belangrijke moment voor de twee samenwerkende bedrijven. De ceremonie vond plaats aan de Calle 99, in het chique gedeelte van Bogota, waar de DS Store is gevestigd. In een ruimte met een oppervlak van 250 m2 kunnen klanten zich voortaan laten onderdompelen in de wereld van DS. Een moderne gevel, puur design, afwerking met het DS-motief, glanzend gelakt meubilair, plasmaschermen, de DS Virtual Vision virtual reality-configurator, foto's die verwijzen naar Parijs en de wereld van mode, luxe en design en een chique maar ook warme sfeer, het is er allemaal te vinden. Er is plaats voor vijf auto's die met de voorzijde in de richting van de ingang staan opgesteld, zodat ze bij binnenkomst van de bezoeker direct de aandacht trekken.


Het uit de DS 3, DS 4, DS 4 CROSSBACK en DS 5 bestaande gamma van DS is nu uitgebreid met de DS 7 CROSSBACK. De commerciële introductie van de DS 7 CROSSBACK vindt over enkele weken plaats, maar hij kan nu al worden besteld. Op de snelgroeiende premiummarkt in Colombia vormen het charismatische design, de hoogwaardige technologieën, het raffinement tot in de kleinste details en het dynamische en veilige rijgedrag van de DS 7 CROSSBACK belangrijke troeven om dit model aan de verwachtingen van de Colombiaanse klanten te laten voldoen.


Deze gebeurtenis is een belangrijke stap in de wereldwijde ontwikkeling en groei van het merk DS, met name in Latijns-Amerika waar het merk reeds vertegenwoordigd is in Argentinië en Chili en binnenkort ook in Peru en Ecuador.

DS STORE