DE TRENDS VOORBIJ Paris Fashion Week & DS Automobiles

Als officieel partner van de Paris Fashion Week®, deelt DS Automobiles met dit evenement (dat volledig in het teken staat van de mode en de avant-garde) dezelfde filosofie over schoonheid en verfijnd vakmanschap.  

Met dit partnership brengt DS Automobiles een hommage aan de band die het merk heeft met de creatieve modewereld. De Franse modewereld kent dezelfde gedrevenheid om te breken met tradities, te verrassen, te experimenteren en te innoveren. Met deze samenwerking wordt ook bijgedragen aan het door de Fédération de la Haute Couture et de la Mode ingezette proces om de Paris Fashion Week® duurzamer te maken.

Officiële auto van het evenement

Voor onze stijlvolle, gedurfde en originele modellen halen wij vaak onze inspiratie uit de modewereld, om zo verfijnde en smaakvolle uitvoeringen te creëren. Het spreekt dus voor zich dat DS Automobiles met de Paris Fashion Week® samenwerkt om tijdens het evenement de genodigden in Parijs met een DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 te vervoeren.

Officiële auto van het evenement
DS Automobiles door het oog van de camera

DS Automobiles door het oog van de camera

Met de series "Un Autre Regard" brengen wij in het kader van de SPHERE Paris Fashion Week® showroom een eerbetoon aan de intieme band die bestaat tussen DS Automobiles en de modewereld. Dit doen we door onze creaties en die van merken die door de Fédération de la Haute Couture et de la Mode als veelbelovend zijn aangeduid, samen in beeld te brengen. Onze modellen poseren in betoverende decors waarin de schoonheid centraal staat.