DOORGAAN

TROTSEER HET WEER

Met de DS Safety Check

Er is niets zo onvoorspelbaar als het weer. Het enige waar we zeker van zijn, is dat de dagen korter, natter en donkerder worden. Het is dan van groot belang om extra veilig en goed zichtbaar de weg op te gaan. Onze experts staan klaar om uw auto uitgebreid te controleren zodat u met een gerust gevoel alle weersoorten kunt trotseren.
 
Uitgebreide check slechts €29,95
Tijdens de DS Safety Check wordt uw auto op punten gecontroleerd die onmisbaar zijn voor uw veiligheid. Denk hierbij aan de banden, remmen, verlichting, ruitenwissers, accu en meer. U betaalt slechts €29,95 voor de uitgebreide check.

Een goede check kan problemen op de weg voorkomen. Gezien de drukte in de werkplaatsen, adviseren we u om op tijd een afspraak te maken.

 
Mankementen vakkundig verholpen
Na de check ontvangt u een overzicht waarop vermeld staat of de gecontroleerde punten in orde zijn of aandacht verdienen. Wilt u versleten onderdelen laten vervangen, dan kunt u rekenen op een helder prijsvoorstel.

MAXIMALE GRIP

Tijdens de Safety Check worden ook de banden gecontroleerd, zowel de profieldiepte als bandenspanning. Banden zijn namelijk het enige contactpunt tussen uw auto en het wegdek en van groot belang voor uw veiligheid. Daarnaast is een te lage bandenspanning van invloed op het brandstofgebruik, de prestaties van de auto en de levensduur van de banden.

De minimale profieldiepte van banden is 1,6 mm. Indien uw banden aan vervanging toe zijn, kunt u rekenen op deskundig advies afgestemd op uw auto, kilometrage en budget. Naast de bekende premium bandenmerken, bieden we ook Eurorepar Reliance banden. Een kwalitatieve band voor een scherpe prijs.

Ook kunt u bij onze experts terecht voor vragen over winter- of all seasonbanden. Winterbanden bieden meer grip en kunnen meer water verwerken, dat maakt ze ook zeer geschikt voor het rijden op een nat wegdek.

MAAK HET UZELF GEMAKKELIJK

Met scherp geprijsde accessoirepakketten

Wij bieden een ruim assortiment Originele DS Accessoires. Een ruim aanbod is prettig, maar kan ook lastig kiezen zijn. Om u op weg te helpen, hebben we 4 accessoirepakketten samengesteld. Deze pakketten bestaan uit populaire accessoires die tijdelijk met veel korting worden aangeboden*.

*WELK PAKKET PAST BIJ U?

COMFORT PACK
VAN: €144
VOOR: €105
WINTER PACK
VAN: €426
VOOR: €319
BUSINESS PACK
VAN: €476
VOOR: €355
ANIMAL PACK
VAN: €362
VOOR: €269
Rubberen inzetbak bagageruimte
Instaplijsten
Kledinghanger hoofdsteun
Hondenrek
Zonwering zijruiten en achterruit**
Rubberen matten
Koffiemachine | Handpresso
Rubberen inzetbak bagageruimte
Autoparfum
Dakdragers
Autoparfum
Beschermfolie bumper bagageruimte
Navulling autoparfum
Multifunctionele ijskrabber
Navulling autoparfum
Autoparfum
Beschermhoes rugleuning met opbergvakken
Universele houder smartphone
Navulling autoparfum

Rekenvoorbeeld DS4. Prijs, inhoud en beschikbaarheid accessoires kunnen per DS uitvoering verschillen. Vraag uw adviseur naar de beschikbaarheid en een prijsopgave voor uw auto. **Niet beschikbaar op de DS4, prijs van de accessoires niet opgenomen in dit rekenvoorbeeld.

Ontdek het complete accessoire aanbod in de online catalogus.
 

ACCESSOIRE PAKKETTEN

*Actie loopt t/m 29 februari 2024.