Opéra - Black Asalt Art - DS Inspiration

Opéra - Black Asalt Art - DS Inspiration

De bijzonder elegante en geraffineerde DS Inspiration Opéra staat in het teken van de Opéra Garnier, een van de meest prestigieuze operagebouwen ter wereld. Onze meesterbekleders hebben het interieur bij deze DS Inspiration tot in de kleinste details vervolmaakt, van de met nappaleder Noir Art Basalte beklede stoelen met horlogebandmotief tot de met leder beklede sierdelen en de Point Perle-sierstiksels.

STEL SAMEN

Opéra - Alezan Brown - DS Inspiration

Opéra - Alezan Brown - DS Inspiration

DS OPÉRA Inspiration Brown Alezan is vergelijkbaar met DS OPÉRA Inspiration, maar inclusief een andere indrukwekkende kleur. De Nappa lederen stoelen en de Nappa lederen decoraties versterken het interieur van DS OPÉRA tot in elk detail.

STEL SAMEN

Rivoli - Black Basalt Art - DS Inspiration

Rivoli - Black Basalt Art - DS Inspiration

Toon uw distinctie met DS Inspiration Rivoli, een eerbetoon aan de beroemde straat langs de Jardin des Tuileries in Parijs. Om het chique en verfijnde karakter van deze straat tot uitdrukking te brengen hebben onze meesterbekleders de sierdelen van het interieur bekleed met nappaleder in de kleur Noir Basalte met diamantmotief, terwijl de stoelen zijn bekleed met nerfleder.

STEL SAMEN

Rivoli - Pearl Grey Art - DS Inspiration

Rivoli - Pearl Grey Art - DS Inspiration

Net als deze beroemde Parijse straat is de DS Inspiration Rivoli in de variant Gris Perle indrukwekkend en tegelijk aangenaam licht. De met nerfleder beklede stoelen en de met nappaleder met diamantmotief beklede sierdelen zijn uitgevoerd in een bijzonder elegante parelgrijze kleur.

STEL SAMEN

Performance Line - DS Inspiration

Performance Line

Stoelen en dashboard bekleed met bijzonder prettig aanvoelend Alcantara® met felle karmijnrode kleuraccenten: toon uw sportieve kant met DS Inspiration Performance Line die een intieme sfeer combineert met verfijnde details en een dynamisch design.

STEL SAMEN

Performance Line met lederen stoelen - DS Inspiration

Performance Line met lederen stoelen - DS Inspiration

DS PERFORMANCE LINE Inspiration is ook beschikbaar met Nappa Black Basalt lederen stoelen met diamantmotief. De lederen bekleding en het Alcantara® dashboard weerspiegelen zowel sportiviteit als verfijning.

STEL SAMEN

Bastille - DS Inspiration

Bastille

Laat u verleiden door het unieke design van DS Inspiration Bastille, die beelden oproept van het beroemde gelijknamige plein in Parijs. Geïnspireerd door de Génie de la Liberté, het monumentale beeld dat uitkijkt over het plein, hebben onze designers voor uw auto bekledingsstoffen met reliëf, getextureerde motieven en subtiele afwerkingsdetails met warme bronzen kleurnuances ontworpen.

STEL SAMEN