DS Webseries - Did you know?

In de tweede webserie van DS Automobiles nemen we u mee in de wereld van onze avant-gardistische auto’s. In deze serie, genaamd ‘Did you know?’, kunt u interessante details ontdekken over onbekende productfeiten en diensten van DS Automobiles.


High-tech koplampen

Wij halen onze inspiratie uit ons verleden. Wist jij dat de high-tech koplampen in onze nieuwste modellen geïnspireerd zijn op de originele DS?

 

 


Leren dasboard

Vakmanschap en verfijning in het leren dashboard van DS 7 CROSSBACK. Wist jij dat deze compleet met de hand wordt gemaakt?

 

 


SustaiNoble

Wist jij dat we in het interieur van onze nieuwe conceptauto DS AERO SPORT LOUNGE voor het eerst gebruik maken van de nieuwe 'SustaiNoble' materialen?

 

 


DS Valet-services

Onze teams worden gemobiliseerd om de continuïteit van onze service te verzekeren tijdens deze uitdagende periode. Neem contact op met jouw lokale DS STORE om alles te weten te komen over de DS Valet-services die voor jou beschikbaar zijn.

 

 


Point Perlé-sierstiksels

Een oase van luxe en Parijse haute-couture. Ontdek onze Point Perlé-sierstiksels.

 

 


DS Active Led Vision

Innovatie geïnspireerd door iets simpels als bouwsteentjes. Ontdek DS ACTIVE LED VISION in deze aflevering van #DidYouKnow.

 

 


Horlogebandpatroon

Dankzij onze exclusieve en creatieve expertise creëren we haute-couture interieurs. #DidYouKnow dat we nappaleder stoelen met horlogebandpatroon maken?

 

 


DS NIGHT VISION

Duisternis is geen obstakel. Ontdek de geavanceerde technologie van DS NIGHT VISION.

 

 


Van FE tot E-TENSE

Onze winnende Formule-E technologie is ook geïmplementeerd in onze #E-TENSE auto's. Maak kennis met alle elektrische #DSautomobiles modellen.

 

 


Louvre

Een symbool voor Franse cultuur en lifestyle. DS Automobiles is trots partner te zijn van Musée du Louvre, het grootste kunstmuseum ter wereld.