DS Webseries- Introductie DS Experts

Benieuwd naar onze werkwijze bij het creëren van avant-gardistische droomauto's? Volg dan onze DS Experts en bekijk hoe zij er alles aan doen om in de huidige omstandigheden hun werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.

 


Benjamin Maigre

Een kijkje achter de schermen bij onze brand manager Benjamin Maigre. Bekijk hoe hij ook in deze uitdagende tijden commerciële projecten coördineert.

 

 


Fréderic Soubirou

Ook in deze tijden vinden wij een oplossing! Ontdek hoe Fréderic Soubirou ons Exterieur Styling-team aanstuurt vanuit zijn woonkamer.

 

 


Bénédicte Sol

Op afstand werken met teams over de hele wereld. Bénédicte Sol vertelt hoe onze Project en Strategie afdeling onder de huidige omstandigheden toch operationeel kan blijven.

 

 


Thomas Bouveret

Onze DS Experts zitten niet stil. In deze aflevering vertelt Thomas Bouveret hoe hij met zijn team blijft werken aan het interieur van morgen.

 

 


Pascat Beziat

Grenzen verleggen om de opmerkelijke DS 3 CROSSBACK te realiseren. Ontdek het werk van onze Automotive Projects leidinggevende, Pascat Beziat.

 

 


Rémi Seimpère

Ook thuis zit Rémi Seimpère, program manager elektrische voertuigen, niet stil. Na de eerste elektrische auto bij PSA Groupe te hebben ontwikkeld, blijft hij werken aan de duurzame auto van morgen.

 

 


Jean Philippe

Het creëren van authentieke auto's betekent dat DS Automobiles soms te werk gaat als een Haute-Couture modehuis. Jean-Philippe, van DS zadelmakerij, beantwoord vandaag vragen in DS Experts over zijn "speciale opdracht".

 

 


Dominique Veret

Het bedenken van de mechanische onderdelen die jouw DS laten werken. Bekijk wat de baan van Dominique Veret inhoudt in een nieuwe aflevering van DS Experts.

 

 


Alain Joseph

Het testen van alle auto's voordat deze op de markt komen. Welke autoliefhebber droomt hier nu niet van? Ontdek het werk van Alain Joseph in DS Experts.

 

 


Thierry Robert

Hoe herstarten we op een verantwoordelijke en veilige manier de productie in onze Mulhouse fabriek? Ontdek het met productiemanager Thierry Robert.

 

 


Emilie Vetter

Tussen het transport organiseren bij DS Automobiles is Émilie Vetter ook nog eens moeder. Hoe gaat zij om met thuiswerken?

 

 


Sabine Pannetrat

Een wereld van kleurenkaarten en edele materialen. Ontdek het werk van Sabine Pannetrat in een nieuwe aflevering van DS Experts!

 

 


Emmanuel Rouyer

Emmanuel Rouyer creëert innovatieve expressie methodes voor DS Automobiles in onze marketing- en designafdeling. Ontdek de job van onze Art Director.

 

 


Emmannuelle Mougin

Een premium merk betekent een premium service. Neem een kijkje achter de schermen bij onze klantenservice met Emmanuelle Mougin.

 

 


Béatrice Foucher

Hoe manage je vanaf huis een wereldwijd automotive merk zoals DS? In deze laatste aflevering van DS Experts spreken we met CEO Béatrice Foucher.