Nieuwe DS 7 E-TENSE

Refinement is a journey

Prijs v.a. 53540.00 €

of Prijs v.a. € 569/maand*

[cle1: 104802JPG Lang:NL]
 

VERMOGEN

Van 225 pk tot 360 pk met vierwielaandrijving

Leverbaar als Plug-in Hybrid

AFMETINGEN

Lengte: 4,59 m

Breedte: 1,90 m

Hoogte: 1,63 m

BRANDSTOFVERBRUIK/CO2-UITSTOOT
(WLTP GECOMBINEERD)

Vanaf 1.2 l / 100km

Vanaf 28 gCO₂/km

Fascinerend Een nieuw, charismatisch design

Ontdek de Nieuwe DS 7 E-TENSE, een stijlvolle SUV met elegante en dynamische lijnen.

DS BETAALPLAN

U wilt een nieuwe auto, maar u kunt uw aankoop niet in één keer bekostigen. Dan kunt u met het Betaalplan uw toekomstige DS financieren. U betaalt elke maand een deel van uw nieuwe DS af.

Ontdek de
Nieuwe DS 7 E-TENSE

Wij helpen u bij het kiezen van een Nieuwe DS 7 E-TENSE
die perfect bij u past.

Elegant en dynamisch Een krachtig design

Deze moderne SUV combineert technologische perfectie met een ongeëvenaard comfort, voor een nieuwe vorm van rijplezier. Het interieur kenmerkt zich door een geavanceerde uitrusting en oog voor detail. Daarmee is dit nieuwe model een ultieme reisauto die kenmerkend is voor het Franse vakmanschap van
DS Automobiles.

Motorengamma van de Nieuwe DS 7 E-TENSE

PLUG-IN HYBRIDE

E-TENSE 360 pk met vierwielaandrijving

E-TENSE 300 pk met vierwielaandrijving

E-TENSE 225 pk

 

Exterieurdesign

De Nieuwe DS 7 E-TENSE is met zijn dynamische silhouet, karakteristieke lijnen en nieuwe voorzijde een opvallende verschijning. De nieuwe achterlichten met schubbeneffect sluiten perfect aan op de fraaie lijnen van de auto en passen harmonieus bij de lichtsignatuur van de koplampen. Het resultaat is een even krachtige als indrukwekkende uitstraling.

Een nieuwe fascinerende blik

Mede dankzij de DS Pixel LED Vision 3.0-technologie en de DS Light Veil maakt de lichtsignatuur van de Nieuwe DS 7 E-TENSE een doordringende en onvergetelijke indruk. Samen met de nieuwe grille versterken deze nieuwe hightech koplampen het stijlvolle karakter van de voorzijde.

Lichtsignatuur Nieuwe DS 7 E-TENSE

Pure en dynamische lijnen

Met zijn geraffineerde en scherpe lijnen heeft de Nieuwe DS 7 E-TENSE opvallende proporties die kracht, pure schoonheid en elegantie in zich verenigen.

Design Nieuwe DS 7 E-TENSE

Nieuwe achterlichten met schubbeneffect

De Full LED-achterlichten met schubbeneffect geven de Nieuwe DS 7 E-TENSE een karakteristieke en onmiddellijk herkenbare lichtsignatuur.

Full led-achterlichten Nieuwe DS 7 E-TENSE

Interieurdesign Comfort en verfijning door vakmanschap

Geniet van de royale ruimte van het tot in detail te personaliseren interieur. De geraffineerde materialen, het oog voor detail en de hightech cockpit dragen bij aan het topklasse comfort dat u elke rit opnieuw zult ervaren.

[cle1: INTERIEUR_CUIR_NAPPA_NOIR_BASALTE Lang:NL]
Bekijk het interieur in 360°
[cle1: INTERIEUR_CUIR_NAPPA_NOIR_BASALTE Lang:NL]
Black Basalt OPERA interieur
[cle1: INTERIEUR_CUIR_NAPPA_GRIS_PERLE Lang:NL]
Pearl Grey OPERA interieur
[cle1: INTERIEUR_CUIR_CLAUDIA_NOIR_PROFOND Lang:NL]
Black Basalt leder interieur
[cle1: INTERIEUR_ALCANTARA_NOIR_PROFOND Lang:NL]
Black Alcantara® interieur
[cle1: INTERIEUR_TISSU_BRONZE Lang:NL]
Interieur Perruzi Bronze

Interieurs met hoogwaardig nappaleder

Het interieur van de Nieuwe DS 7 E-TENSE kenmerkt zich tot in het kleinste detail door elegantie dankzij een verfijnde afwerking en hoogwaardige materialen als nappaleder in de kleuren Gris Perle of Noir Basalte. Laat u verleiden door dit ultiem elegante interieur dat is bekleed met prettig aanvoelende materialen waarin het legendarische Franse vakmanschap fraai tot uiting komt.

Horlogebandmotief

Onze bekleders hebben voor nappaleder, een exclusief leder, gekozen om het interieur van de Nieuwe DS 7 E-TENSE optimaal tot zijn recht te laten komen. Het horlogebandmotief onderstreept op elegante wijze de diepgewortelde band tussen DS Automobiles en de Franse ambachtskunst.

Point Perle-sierstiksels

Een bijzonder geraffineerd detail: de naden van de lederen bekleding zijn met sierstiksels in een parelmotief gestikt. Point Perle is door onze bekleders zelf ontworpen. Deze elegante en geraffineerde knipoog naar de haute couture is kenmerkend voor DS Automobiles.

B.R.M R180 klokje

Het B.R.M R180-klokje, dat in samenwerking met B.R.M Chronographes is bedacht, komt bij het starten van de motor uit zijn cassette op het dashboard tevoorschijn. Met zijn wijzers die automatisch op de juiste tijd worden ingesteld, combineert dit klokje technologie met een elegant design.

Met leder bekleed stuur

Het zacht aanvoelende leder waarmee het stuurwiel van de Nieuwe DS 7 E-TENSE is bekleed zorgt voor nog meer rijplezier. Dit fraaie leder is op ambachtelijke wijze bewerkt. In combinatie met de gematteerd verchroomde sierdelen geeft dit stuurwiel het interieur een prestigieuze uitstraling.

Geguillocheerd "Clous de Paris"-motief

Voor de decoratie van de bedieningselementen van de Nieuwe DS 7 E-TENSE hebben onze ambachtslieden zich laten inspireren door het bij luxe horloges toegepaste geguillocheerde "Clous de Paris"-motief. Dit afwerkingsmotief, dat even kunstzinnig als technisch is, heeft de vorm van kleine spijkers met een piramidevormige kop die elkaar op elegante wijze kruisen.

Connected reizen Een hoogwaardige digitale ervaring

Cockpit Nieuwe DS 7 E-TENSE

Een connectieve cockpit

Voor de Nieuwe DS 7 E-TENSE hebben we een fascinerende en hightech cockpit ontwikkeld. Alle belangrijke informatie wordt perfect leesbaar weergegeven op het 12,3 inch grote digitale instrumentenpaneel en het grote centrale HD-touchscreen met een schermdiameter van 12 inch.

DS Iris System

DS IRIS SYSTEM is ons Nieuwe intuïtieve, ergonomische en volledig aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen infotainment-systeem. Het bevat een Personal Assistant-functie die u via het touchscreen en gesproken commando's kunt bedienen. DS IRIS SYSTEM voert uw commando's uit zoals u ze bedoeld hebt.

In de Nieuwe DS 7 E-TENSE beleeft u een unieke luisterervaring dankzij het geweldige geluid van het Focal Electra®-hifisysteem. Dit audiosysteem bestaat uit 14 luidsprekers waaronder een subwoofer en een versterker met een totaal vermogen van 515 W. Dit systeem dompelt de inzittenden volledig onder in de muziek.

Focal Electra®-hifisysteem

E-TENSE E-TENSE: nog meer dynamiek en rijcomfort

Met zijn plug-in hybride-aandrijflijn met een vermogen van tot wel 360 pk en vierwielaandrijving combineert de Nieuwe DS 7 E-TENSE op unieke wijze comfort met efficiency. Deze soepele en prettige aandrijflijn staat garant voor ultiem comfortabel reizen.

Nieuwe DS 7 E-TENSE

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS

Tot wel 65 Km (WLPT*, gecombineerd)

en tot wel 81 Km WLTP stad (EAER stad)

OPLADEN

Ongeveer 2 uur om op te laden tot 100%

(via een wallbox van 32 A/7,4 kW)

MOTORVERMOGEN

Thermische motor + elektromotor(en)

165 kW/225 pk

221 kW/300 pk

264 kW/360 pk

E-TENSE 4x4 360-aandrijflijn Een High Performance hybridesysteem

Vakmanschap

De ingenieurs van DS Performance hebben de ervaringen die ze hebben opgedaan in de Formule E, een raceklasse waarin DS twee keer beide titels in de wacht wist te slepen, verwerkt in de E-TENSE-aandrijflijn van de Nieuwe DS 7 E-TENSE. Een goed voorbeeld daarvan is het systeem dat energie terugwint tijdens het remmen. De Nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360 beschikt over een specifieke aandrijflijn, vering en achtertrein, ontwikkeld door de ingenieurs van DS Performance.

Nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360
Vierwielaandrijving Nieuwe DS 7 E-TENSE

De kracht van vierwielaandrijving

Als de Sport-modus is ingeschakeld, leveren de twee elektromotoren en de benzinemotor van de Nieuwe DS 7 E-TENSE een indrukwekkend systeemvermogen van maar liefst 360 pk en een koppel van 520 Nm, zonder dat dit ook maar enigszins ten koste gaat van de souplesse.

Nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première

Introductie-uitvoering:
Nieuwe DS 7 E-TENSE
4x4 360 La Première

- Plug-in hybride-aandrijflijn met 360 pk en vierwielaandrijving

- Nappalederen stoelbekleding in horlogebandmotief

- Speciale zwarte afwerking

- Lichtmetalen 21 inch-velgen "Brooklyn"

- Panoramisch schuif-/kanteldak

De E-TENSE-technologie

Rijd waarheen u maar wilt

Regeneratief remmen

E-SAVE-functie

Rijmodi

Win energie terug tijdens het remmenOntdek meer
Regeneratief remmen
Programmeer het gebruik van de elektrische modusOntdek meer
E-SAVE-functie
Selecteer uw rijmodusOntdek meer
Rijmodi

De voordelen van het plug-in hybridesysteem E-TENSE

Uitstoot en brandstofverbruik

De drie uitvoeringen (225 pk, 300 pk met vierwielaandrijving en 360 pk met vierwielaandrijving) van onze E-TENSE-aandrijflijn hebben een CO2-uitstoot van maximaal 49 g CO₂/km (onder voorbehoud van homologatie).

Geruisloosheid en rijcomfort

Geniet van een mede dankzij de gelaagde zijruiten optimale geluidsisolatie en ervaar het comfort en de souplesse van de Nieuwe DS 7 E-TENSE Plug-in Hybrid.

Twee uitvoeringen met vierwielaandrijving

De Nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 300 en de E-TENSE 4x4 360 zijn beide voorzien van de EAT8-automaat en bieden ongekende rijprestaties.

Reserveer uw Nieuwe DS 7 E-TENSE

Reserveer nu de Nieuwe DS 7 E-TENSE en wij stellen één van de eerste productieplaatsen voor u veilig.

SERVICES OP MAAT

Disclaimer

¹ De aangegeven waarden van het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de actieradius zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto's gehomologeerd. Deze WLTP-procedure vervangt de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de frequentie van opladen, de rijstijl, de rijsnelheid, de specifieke uitrusting, de opties, het type banden, de buitentemperatuur en de gewenste temperatuur in het interieur. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. Meer informatie.