TECHNOLOGIEËN

Technologieën en innovaties van DS
De technologieën en innovaties van DS Automobiles weerspiegelen de perfectie en het vakmanschap van het merk. Bovendien verbeelden ze de toekomst van de auto door bij te dragen aan de energietransitie.
Elke DS is voorzien van de hoogwaardigste technologieën die op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier een unieke, comfortabele en veilige rijervaring garanderen.
Milieuvriendelijke technologieën
Alle auto's van DS zijn voorzien van milieuvriendelijke technologieën die zuinigheid combineren met uitstekende prestaties en ongekend rijplezier. De E-TENSE-technologie van de nieuwste elektrische en plug-in hybrideauto's van DS verbeeldt de toekomst van elektrische mobiliteit. Onze PureTech- en BlueHDi-motoren zijn dankzij hun lage gewicht en compacte formaat zuiniger dan hun voorgangers en stoten dus ook minder CO2 uit.
Rijhulptechnologieën
DS Automobiles voorziet zijn modellen van de nieuwste rijhulpsystemen zodat u zorgeloos en veilig kunt rijden. Dankzij het Extended Head-Up Display kunt u de rijinformatie bekijken zonder uw blik van de weg te hoeven wenden. En met de Park Assist kan de auto zelf achteruit fileparkeren of haaks op de rijbaan inparkeren. U hoeft alleen nog meer een toets in te drukken. Andere rijhulpsystemen van DS staan garant voor een optimale veiligheid. Met DS Night Vision bijvoorbeeld kunt u bij het rijden op een donkere weg anticiperen op gevaren, wat extra ontspannen rijdt.
Comforttechnologieën
Wij hebben technologieën ontwikkeld die u een optimaal comfort en unieke rijsensaties bieden achter het stuur van uw DS. Van het ontgrendelen van uw auto met Proximity Keyless Entry and Start tot de geluidskwaliteit van het Focal Electra®-hifisysteem of het comfort van het ventilatiesysteem DS Air: onze technologieën zijn erop gericht elke reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties of het design van uw auto.
Conceptcars van DS
Dankzij hun innovatieve technologieën en avant-gardistische design zijn de conceptcars van DS echte kunstwerken met een uniek en futuristisch uiterlijk. De conceptcars DS E-TENSE PERFORMANCE, DS X E-TENSE en DS E-TENSE zijn voorzien van een 100% elektrische aandrijflijn die garant staat voor een ongeëvenaarde respons en dito prestaties. De conceptcar DS Aero Sport Lounge heeft het elegante silhouet van een berline en is dankzij de aflopende daklijn bijzonder aerodynamisch. Elke conceptcar van DS verbeeldt een nieuwe visie op de auto van de toekomst volgens DS Automobiles.