DOORGAAN

COMFORT DANKZIJ TECHNOLOGIE

ULTIEM COMFORT

Geniet van elke kilometer dankzij onze technologieën die van elke rit een comfortabele reis maken.
INFOTAINMENTSYSTEEM DS IRIS SYSTEM

DS Iris System is ons nieuwe intuïtieve, ergonomische en volledig aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen informatie-ecosysteem. Het bevat een personal assistant-functie die met zijn touch-interface en spraakherkenningsfunctie begrijpt wat u tegen hem zegt en uw commando's uitvoert zoals u het wilt.

Met DS Smart Touch kunt u met één handbeweging een van de zes door u ingestelde snelkoppelingen (bijvoorbeeld een bestemming, contactpersoon, radiozender of instelling van de airconditioning) selecteren zonder uw ogen van de weg af te wenden. Het perfect binnen handbereik geplaatste touchscreen reageert op uw bewegingen en herkent uw acties, bijvoorbeeld die voor in- en uitzoomen of het schrijven van letters.

PROXIMITY KEYLESS ENTRY AND START

Een nieuwe manier van toegang tot uw auto.

1,50 m: binnen die afstand detecteert uw auto uw aanwezigheid. Als u uw auto nadert, zorgt de Proximity Keyless Entry and Start ervoor dat uw auto wordt ontgrendeld en dat de verzonken portierhandgrepen naar buiten komenuitsluitend beschikbaar op de DS 4, de DS 3 CROSSBACK en de DS 9. U hoeft dan alleen nog maar het portier te openen om in te stappen. Als u bij de auto vandaan loopt, werkt de functie volgens hetzelfde principe: de portiergrepen worden weer ingetrokken en de auto wordt automatisch vergrendeld.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Oneffenheden in het wegdek in real time gescand.

Dit intelligente actieve veersysteem scant via de bovenaan de voorruit geplaatste camera en verschillende sensoren in real time het wegdek op oneffenheden. Zij sturen deze gegevens in enkele milliseconden door naar een elektronische eenheid die elk wiel afzonderlijk aanstuurt. Afhankelijk van deze signalen wordt de schokdemping van uw DS in een continu proces verstevigd of versoepeld, zodat u kunt genieten van een optimaal comfort.

FOCAL ELECTRA®-HIFISYSTEEM
Beleef een unieke luisterervaring dankzij het geweldige geluid van het Focal Electra®-hifisysteem. Dit audiosysteem bestaat uit 14 luidsprekers waaronder een subwoofer en een versterker met een totaal vermogen van 515 W. Dit systeem dompelt de inzittenden volledig onder in de muziek.

DS IRIS SYSTEM

DS Iris System is ons nieuwe intuïtieve, ergonomische en volledig aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen infotainmentsysteem. Het bevat een Personal Assistant-functie die u via het touchscreen en gesproken commando's kunt bedienen. DS Iris System voert uw commando's uit zoals u ze bedoeld hebt.
DS AIR
Het perfect in het dashboard geïntegreerde onzichtbare DS Air-ventilatierooster is een uniek ventilatiesysteem dat even onopvallend als doeltreffend is. Dankzij de compacte afmetingen ervan konden onze ontwerpers het dashboard zijn vloeiende en pure vorm geven.
ALS U MEER WILT WETEN

E-TENSE-TECHNOLOGIE

Ontdek de elektrificatie volgens DS Automobiles

RIJHULPTECHNOLOGIEËN

Om u een connectieve en veilige rijervaring te garanderen.