DOORGAAN
DOORGAAN

PSA Assurance

De voordelen van Financial Lease

Altijd een DS autoverzekering die bij u past

PSA Assurance is een complete autoverzekering voor bijvoorbeeld uw gebruikte en nieuwe DS auto’s, op maat gemaakt voor u als DS-rijder en passend binnen ieders budget. U heeft de keuze uit een aantal verzekeringsoplossingen.

Verzekerd van de beste premie

PSA Assurance is een complete autoverzekering speciaal voor particuliere en zakelijke DS-rijders. U profiteert van een uitstekende dekking tegen een scherpe premie. En omdat u zelf uw DS verzekering op maat kunt samenstellen, betaalt u nooit te veel.

 
Wilt u zeker weten dat u in noodgevallen, waar u ook bent, snel en vakkundig geholpen wordt? Met PSA Assurance profiteert u van een complete autoverzekering op maat. Naast de WA en Volledig Casco verzekering kunt u kiezen uit een aantal modules, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bovendien kunt u terugvallen op de volledige inzet van het DS-netwerk om uw auto te beschermen en, indien nodig, te repareren. PSA Assurance staat er borg voor dat uw DS door DS-dealer of door DS Erkend Reparateur wordt hersteld.

 

De voordelen

  • Volledig casco verzekerd tegen een aantrekkelijk tarief
  • Altijd een autoverzekering die bij u past.
  • Keuze tot 5 jaar nieuw- en 5 jaar occasionwaarderegeling.
  • Voor alle leeftijden
  • Tot 30 dagen vervangend vervoer bij schade
  • Accessoires standaard gratis meeverzekerd tot 10% van de cataloguswaarde
  • Onbeperkte dekking van audio- en navigatiesystemen
  • Vakkundig schadeherstel door de DS Erkend Reparateur.
  • 24-uurs pechhulp
  • Geen eigen risico bij schadereparatie door de DS Erkend Reparateur (vanaf 3 sterren).

 

  Ontvang een offerte voor uw DS

Wilt u meer weten over deze aantrekkelijke autoverzekering of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact op met PSA Assurance via 024 - 36 65 694 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 20.00 uur, op zaterdag van 10.00 - 15.00 uur.

Over PSA Assurance

PSA Assurance is een handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. PSA Assurance is tot stand gekomen door een samenwerking tussen PSA Financial Services Nederland B.V. en N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij.


Het risico van PSA Assurance is ondergebracht bij N.V. schadeverzekering-Maatschappij Bovemij te Nijmegen. U heeft bij het afsluiten van deze verzekering een bedenktijd van 14 dagen.

Premie berekenen en direct online afsluiten

Wilt u uw premie berekenen of direct online een autoverzekering afsluiten? Als DS-rijder kunt u gebruikmaken van de diensten van PSA Assurance en is dit binnen enkele minuten geregeld.