DS Onderhoud

Vertrouw het onderhoud van uw DS toe aan de experts. De DS service adviseurs en technici kennen de moderne technologie van uw auto het beste en werken met originele onderdelen en apparatuur afgestemd op uw auto.

Hoogwaardig onderhoud eenvoudig geregeld

Vind het onderhoudsadvies voor uw DS eenvoudig terug in het onderhoudsboekje, via de My DS app of via uw MyDS profiel op onze website en plan eenvoudig uw afspraak.

Onderhoud van uw DS

DS Valet

 

Omdat uw tijd kostbaar is, zorgen wij dat het onderhoud van uw DS perfect in uw agenda past, zodat u door kunt gaan met uw werk zonder dat u uw DS zelf naar de werkplaats hoeft te brengen. Service was nog nooit zo comfortabel.

DS services

DS Onderhoudspakketten
Onze technici controleren en repareren uw auto en bieden u door de fabrikant goedgekeurde servicepakketten en checks aan 
Online werkplaatsafspraak

Vind met een paar klikken uw dichtstbijzijnde DS Servicepunt en maak online een afspraak.

Onze servicecenters zullen er alles aan doen om uw werkplaatsbezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

 
Instructievideo's en handleidingen
Om uw DS optimaal te leren kennen, kunt u onze videotutorials bekijken, waarin de functie en voordelen van de belangrijkste functies duidelijk worden uitgelegd. 
Certificaat van overeenstemming
Stellantis, het moederbedrijf van DS Automobiles, heeft een speciale website waarop u alle voor de (her)import van uw auto benodigde documenten (of duplicaten) kan aanvragen. 
Kwaliteitsverbeteringen
Kwaliteitsverbeterings- en terugroepacties hebben betrekking op de werking van uw auto en veiligheid. Neem zo snel mogelijk contact op met uw DS Servicepunt als uw auto bij een kwaliteitsverbeteringsactie of terugroepactie betrokken is. De werkzaamheden in het kader van deze acties worden kosteloos uitgevoerd. 
Klantprivileges
Ontdek hier alles over uw exclusieve voordelen als eigenaar van een DS. 

Onze producten

Onderdelen
Bij DS Automobiles vinden we het belangrijk dat u een keuze heeft als het om vervangingsonderdelen gaat. Daarom bieden we een breed assortiment onderdelen, passend bij ieders budget en wensen. Ontdek het aanbod Originele Onderdelen, Eurorepar multimerk slijtage- en onderhoudsdelen en de SUSTAINera vervangingsonderdelen.  
Banden
Goede banden zijn essentieel voor uw veiligheid en van vitaal belang voor het comfort van uw DS. Twijfelt u of uw banden nog goed zijn, maak dan meteen een afspraak bij een DS Servicepunt via de website of de MyDS app. Ook voor bandenwissels van zomer naar winter. 
Winterbanden
DS Automobiles biedt een ruime keuze aan complete sets winterwielen met winterbanden. Een winterwiel is samengesteld uit originele DS wielen, staal of lichtmetaal, voorzien van winterbanden waardoor uw veiligheid is gewaarborgd. Professioneel gemonteerd door uw DS Servicepunt waarbij u ook de keuze heeft voor opslag van de zomerbanden.