DOORGAAN

COLLECTION

Ontdek onze Limited Editions-modellen

DS Automobiles laat zich inspireren door de Franse reiskunst en biedt een reeks modellen in gelimiteerde oplage. Dompel uzelf onder in een wereld waarin elegantie en prestaties naadloos met elkaar samensmelten, waar iedere lijn & detail durf en vakmanschap uitstralen. Laat u meevoeren op een intrigerende reis door de wereld van de automobiel, met collecties die zich onderscheiden door hun zeldzame klasse.

Antoine de Saint-Exupéry-collectie
Een symbolisch eerbetoon
DS Automobiles eert de nagedachtenis aan piloot en schrijver Antoine De Saint Exupéry door de Art of Travel centraal te zetten in het een speciale collectie die zich kenmerkt met symboliek en inscripties als eerbetoon aan de boodschappers van de lucht.

Met zijn diepgaande spiritualiteit en zijn zoektocht naar het bovenzinnelijke nodigen de romans van De Saint-Exupéry ons uit om na te denken over onszelf en de wereld om ons heen. Hij herinnert ons bovendien aan de schoonheid en complexiteit van de menselijke belevingswereld.
Ontdek al onze modellen

DS 4 ESPRIT DE VOYAGE

De DS 4 Esprit de Voyage Collection etaleert de Franse kunst van het reizen in al zijn grandeur. Met een unieke combinatie van design-knowhow en poëtische zeggingskracht onderstreept hij zijn uitzonderlijke klasse die hem tot een toonbeeld van elegantie maakt.

 

DS 7 ESPRIT DE VOYAGE

DS 7 Esprit de Voyage Collection vormt een uitnodiging om te ontsnappen aan het alledaagse en van het autorijden te genieten volgens de beginselen van de Franse kunst van het reizen. Met zijn uitstraling van verfijnde elegantie verheft dit exclusieve model elke rit tot een ervaring van poëtische bekoring.

DS 9 ESPRIT DE VOYAGE

DS 9 Esprit de Voyage maakt de Esprit de Voyage Collection compleet, een eerbetoon aan de uitzonderlijke expertise. Deze exclusieve versie verrijkt de passie en de Franse kunst van het reizen en focust op verfijning, verwachting en design die DS Automobiles typeren.

DS 3 ESPRIT DE VOYAGE

Met de DS 3 Esprit de Voyage is de Esprit de Voyage-collectie compleet, modellen die de expertise van DS weerspiegelen en zijn afgewerkt met speciale details die de passie voor de Franse reiskunst weerspiegelen. U bent uitgenodigd voor een unieke reiservaring.

DS 3 CROSSBACK TOITS DE PARIS

Ode à l’univers emblématique des toits parisiens, cette Edition Limitée s’inspire du gris bleuté du zinc qui les habille. DS 3 CROSSBACK se pare d’élégantes nuances de gris, à l’extérieur avec une teinte de toit unique, à l’intérieur sur le tissu des sièges. Des badges dédiés et les dernières technologies signent une création moderne et sculpturale.

DS 7 CROSSBACK LOUVRE

Laissez-vous séduire par notre Édition Limitée « LOUVRE », imaginée dans le cadre d’un partenariat avec le prestigieux musée parisien. Des créations uniques et inédites subliment la silhouette de DS 7 CROSSBACK tandis que l’application embarquée « Un jour au Louvre », créée pour ce modèle, invite l’art dans vos voyages.

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE

Imaginée pour envoûter, DS 9 OPÉRA PREMIÈRE évoque une nuit à l’Opéra, dans une valse de décors exclusifs qui subliment sa silhouette captivante. Cette Édition Limitée incarne le savoir-faire DS Automobiles au sommet de son art à travers ses finitions et son raffinement.

DS 7 E-TENSE 4x4 360 LA PREMIÈRE

De nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première combineert dynamische prestaties met tijdloze elegantie. De vierwielaandrijving van deze plug-in hybrid staat garant voor een veilig weggedrag en maximale tractie onder alle omstandigheden.