DS Service

Voordelen van DS Service en Onderhoud

DS Service maakt het u gemakkelijk wanneer uw auto aan onderhoud toe is.

Omdat uw tijd kostbaar is, zorgen wij ervoor dat het onderhoud van uw auto altijd in uw tijdschema past. Heeft u geen tijd om uw DS voor onderhoud naar onze werkplaats te brengen? Geen probleem, wij helpen u graag. Het plannen van een onderhoudsbeurt was nog nooit zo eenvoudig.

Bij elke onderhoudsbeurt of reparatie van uw DS stelt DS Service alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw DS in topconditie blijft en in alle veiligheid blijft functioneren.

ONDERHOUDSADVIES OP MAAT

DS expertise
Uw auto is bij de experts van het DS Service team in goede handen. Zij kennen de moderne technologie van uw auto het beste en werken met onderdelen en apparatuur afgestemd op uw auto.
Specialistisch onderhoud
Vertrouw het onderhoud van uw DS toe aan de experts. De DS technici kennen de moderne technologie van uw auto het beste en werken met originele onderdelen en apparatuur afgestemd op uw auto.
 
Specialistisch onderhoud
Houd uw DS in perfecte conditie door deze tijdig te laten controleren, onderhouden en indien nodig repareren door DS technici. Zo blijft u maximaal genieten van uw DS en kunt u rekenen op een goede restwaarde.
 
Onderhoudspakketten op maat
DS technici adviseren u graag over onze onderhoudspakketten. U kunt rekenen op deskundig advies, afgestemd op uw auto en met een heldere prijsopgave. Komt de monteur onverwachts meer werk tegen, dan wordt er contact met u opgenomen. 

Begeleiding bij elke stap

Maak uw afspraak online

Selecteer op de website of in de MyDS app het DS Servicepunt van uw voorkeur en het gewenste tijdstip waarop u uw auto wilt komen brengen. DS Service staat voor u klaar om de benodigde werkzaamheden vakkundig uit te voeren.

Altijd een heldere offerte

U kunt online ook eenvoudig een offerte aanvragen voor de aan uw auto uit te voeren werkzaamheden. U heeft de keuze uit diverse onderhoudspakketten, afgestemd op de leeftijd en/of kilometrage van uw auto.

DS Valet, omdat uw tijd kostbaar is

U kunt kostbare tijd besparen door een chauffeur op de gewenste locatie uw nieuwe DS af te laten leveren of uw auto op te halen en terug te brengen voor een werkplaatsafspraak. Informeer vooraf bij uw DS Store naar de mogelijkheden.

Videocheck: voor een helder beeld van de werkzaamheden

Wanneer uw auto de werkplaats is binnengereden, maken onze experts voordat ze beginnen met de werkzaamheden een video van de complete diagnose van uw DS. Als ze constateren dat er extra werkzaamheden noodzakelijk zijn, sturen zij u de video van de diagnose waarin ze aan u uitleggen wat er aan de auto moet gebeuren. Het is vervolgens aan u of u ermee akkoord gaat dat ze de werkzaamheden meteen uitvoeren. Het kan u een werkplaatsbezoek schelen.

Betalingsmogelijkheden

Een reparatie of onderhoudsbeurt komt financieel niet altijd goed uit. Een goede staat van uw auto is echter wel belangrijk voor de veiligheid van uzelf en uw dierbaren.

Om u te helpen zorgeloos te rijden en eenvoudig uw budget in de hand te houden, biedt DS Service nieuwe services voor betaling van in de werkplaats uitgevoerde werkzaamheden.

Profiteer veilig van het gemak van onze betalingsmogelijkhedenGemakkelijk, snel en volledig beveiligd, zonder bijkomende kosten..

Transparantie

Als de DS technici constateren dat extra werkzaamheden noodzakelijk zijn, wordt u direct geïnformeerd en krijgt u uitleg wat er aan de auto moet gebeuren. Het is vervolgens aan u of u ermee akkoord gaat dat ze de werkzaamheden meteen uitvoeren.

DS Assistance

Indien u het regulier onderhoud laat uitvoeren door een DS Erkend Reparateur, bent u verzekerd van 24/7 DS Assistance Pechhulp.

Telemaintenance

DS Telemaintenance zorgt ervoor dat u wordt gewaarschuwd wanneer een reparatie noodzakelijk is of uw auto aan onderhoud toe is. Indien gewenst, kan DS Automobiles een afspraak voor u plannen bij het DS Servicepunt van uw voorkeur.

DS Assistance

Wij staan paraat voor uw veiligheid en comfort.

DS Assistance staat voor u klaar om u alle zorgen over uw auto uit handen te nemen.

Uw digitale onderhoudsboekje

Houd eenvoudig overzicht over het onderhoud van uw DS met het digitale onderhoudsboekje "Maintenance e-Book" dat beschikbaar is via de MyDS App. Neem contact op met uw DS Expert Adviseur om het te laten activeren.

 

Voor uw gemak blijven wij natuurlijk ook uw papieren onderhoudsboekje invullen!

Teleservices

Teleservices houdt in de gaten of uw auto goed blijft werken en zorgt ervoor dat u wordt gewaarschuwd wanneer een reparatie noodzakelijk is of uw auto aan onderhoud toe is. Indien nodig biedt DS Automobiles u een afspraak aan bij uw favoriete verkooppunt.

Services op maat

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Met Only You geniet u van services die uw mobiliteit garanderen en bijdragen tot een zorgeloze en exclusieve ervaring met uw DS.

MyDS APP

Met de MyDS App bent u verbonden met uw DS en zijn omgeving. Zo geniet u nog meer van uw auto, zowel voor, tijdens als na elke rit.