DOORGAAN
INSTRUCTIEVIDEO'S EN HANDLEIDINGEN
DS 7
Bekijk een serie instructievideo's en 3D-presentatievideo's over de technologieën die u helpen de voordelen van alle functies van uw auto te ontdekken.
Handleidingen

Bekijk online de handleiding van de DS 7.

U kunt de handleiding ook raadplegen via de app Scan MyDS en de MyDS App.

Instructievideo's
Bekijk onze instructievideo's over alle uitvoeringen van de DS 7
 
DS INFOTAINMENT

Zie met deze video hoe DS INFOTAINMENT werkt. Leer hoe u:
 

  • Het INFOTAINEMENT-systeem op maat instelt
  • De inhoud van uw touchscreen en de bestuurdersinformatie personaliseert
  • Pagina's op uw touchscreen toevoegt of verwijdert
DS NIGHT VISION

Bekijk in deze video hoe DS NIGHT VISION werkt. Met zijn infraroodcamera spoort dit systeem in realtime voetgangers en dieren op de weg en in de bermen op. Leer hoe:
 

  • Op het scherm u ziet dat het systeem klaar is
  • Je nachtvisie weergeeft
  • De optie NIGHT VISION in- of uitschakelt
DS IRIS SYSTEM

Zie in deze video hoe DS IRIS SYSTEM werkt. Ons innovatieve en intuïtieve informatie-ecosysteem, dat verbonden navigatie en een persoonlijke assistent integreert. Leer hoe u:

  • Toegang krijgt tot de functies van het bestuurdersscherm
  • Uw persoonlijke display inschakelt
  • Toegang heeft tot alle functies van uw DS 7
  • Het meldingscentrum weergeeft en uw meest gebruikte functies.

Presentatievideo's

In deze video's leert u de in de DS 7 leverbare technologieën kennen.

DS PIXEL LED VISION 3.0

De intelligente DS Pixel LED Vision 3.0-koplampen passen voor extra veiligheid de verlichting aan de omgevingsomstandigheden (straatverlichting, rijsnelheid, weer) aan. Bovendien draaien de lichtbundels met de draairichting van het stuurwiel mee voor een beter zicht in bochten.

De Pixel-functie zorgt ervoor dat u het grootlicht ingeschakeld kunt laten zonder dat uw DS 7 tegenliggers of voorliggers verblindt.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Dit intelligente veersysteem scant via de bovenaan de voorruit geplaatste camera en verschillende sensoren in real time het wegdek om zo op oneffenheden te kunnen anticiperen. Zij sturen deze gegevens in enkele milliseconden door naar een elektronische eenheid die elk wiel afzonderlijk aanstuurt. Afhankelijk van deze signalen wordt de schokdemping in een continu proces verstevigd of versoepeld zodat u kunt genieten van een optimaal comfort.
DS NIGHT VISION
Een in de grille van de DS 7 ingebouwde infraroodcamera detecteert voetgangers en dieren op een afstand van tussen de 50 cm en 100 m vóór de auto. Deze worden vervolgens weergegeven op het digitale instrumentenpaneel, zodat u mogelijke gevaren eerder opmerkt en er sneller op kunt reageren. Dat maakt het rijden aanzienlijk veiliger en ontspannender, zelfs 's nachts op een onverlichte weg.
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Zowel overdag als 's nachts detecteert een systeem van sensoren en een camera tekenen van vermoeidheid en afleiding van de bestuurder terwijl het gelijktijdig de koers van de auto in de gaten houdt. Zodra wordt gedetecteerd dat de bestuurder indommelt of is afgeleid, klinkt een geluidssignaal in het interieur en wordt een waarschuwingsmelding weergegeven op het digitale instrumentenpaneel.
DS DRIVE ASSIST
DS Drive Assist is een systeem dat is ontworpen om het autorijden gedeeltelijk over te nemen van de bestuurder, waarbij de bestuurder altijd de mogelijkheid heeft om weer volledig zelf de controle over de auto te nemen. Een volgende stap in de richting van autonoom rijden. Dit innovatieve systeem regelt de snelheid en afstand van de auto ten opzichte van zijn voorligger en houdt de DS 7 door in te grijpen op de besturing binnen de rijstrook, op de door de bestuurder gewenste positie. Het systeem regelt de snelheid en koers van de auto zodat u extra veilig en ontspannen kunt rijden.
UITGEBREIDE VERKEERSBORDHERKENNING
Rijd extra veilig dankzij de uitgebreide verkeersbordherkenning die naast verkeersborden met betrekking tot de snelheidslimiet ook verschillende andere verkeersborden herkent en deze in real time aan de bestuurder toont op het centrale instrumentenpaneel.
FOCAL ELECTRA®-HIFISYSTEEM
In de DS 7 beleeft u een unieke luisterervaring dankzij het geweldige geluid van het Focal Electra®-hifisysteem. Dit audiosysteem bestaat uit 14 luidsprekers waaronder een subwoofer en een versterker met een totaal vermogen van 515 W. Dit systeem dompelt de inzittenden volledig onder in de muziek.
DS IRIS SYSTEM
DS Iris System is ons nieuwe intuïtieve, ergonomische en volledig aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen informatie-ecosysteem. Het bevat een Personal Assistant-functie die u via het touchscreen en gesproken commando's kunt bedienen. DS Iris System voert uw commando's uit zoals u ze bedoeld hebt.
360 Vision

De DS 7 is voorzien van digitale camera's voor en achter van de nieuwste generatie. De door deze camera's gemaakte beelden zijn van topkwaliteit en worden weergegeven op het grote 12 inch touchscreen.

360 Vision is een videosysteem dat bij lage snelheden werkt. Op het touchscreen ziet u een beeld "van bovenaf" van de auto in zijn omgeving: het beeld wordt tijdens het manoeuvreren constant geactualiseerd.

De E-TENSE-technologie

Bekijk onze specifieke instructievideo's voor onze plug-in hybridemodellen

 

 

Hoe werkt de DS 7?
Met zijn plug-in hybride-aandrijflijn met een vermogen van tot wel 360 pk en vierwielaandrijving combineert de DS 7 op unieke wijze comfort met efficiency. Deze soepele en prettige aandrijflijn staat garant voor ultiem comfortabel reizen. Ontdek de verschillende oplaadmogelijkheden en de bijbehorende laadtijden. En bekijk welke betekenis de verschillende kleuren van de lichtgeleiders van de laadaansluiting hebben.

Oplaadmogelijkheden van onze partner Free2Move

Ontdek in onze instructievideo's hoe u gebruik kunt maken van de services van onze partner Free2Move.

 

 

DS Automobiles & Free2Move: aanmelden


Bekijk de instructievideo's over de oplaadmogelijkheden

In deze instructievideo ontdekt u hoe u zich kunt aanmelden voor de service "Charge My Car" via de Free2Move-app. Volg de stappen om van alle functionaliteiten te profiteren: lokaliseren van beschikbare en voor uw elektrische auto of plug-in hybrideauto geschikte openbare laadstations, uw ritten plannen en eenvoudig betalen voor het opladen. De via uw smartphone of op het touchscreen van uw auto rechtstreeks toegankelijke service "Charge My Car" vereenvoudigt het gebruik van uw auto, in heel Europa.

Opladen van uw elektrische auto of plug-in hybrideauto


Ontdek in deze instructievideo hoe u het dichtstbijzijnde, voordeligste of snelst ladende laadstation via het scherm van uw auto of via uw smartphone kunt lokaliseren via de service "Charge My Car" van de Free2Move-app. Wanneer uw elektrische auto of plug-in hybrideauto eenmaal is aangesloten op een van de laadstations van het Free2Move-netwerk, kunt u met behulp van uw laadpas of uw smartphone het laden eenvoudig starten en stoppen.

Uw ritten plannen


Volg de aanwijzingen in deze instructievideo om een lange rit met uw elektrische auto of plug-in hybrideauto te plannen via de service "Charge My Car" die beschikbaar is via de Free2Move-app. Hiermee hebt u toegang tot het grootste Europese netwerk van laadstations en kunt u zelfs bij de langste ritten de route bepalen die u het beste uitkomt.