Elektrische of plug-in hybride auto leasen

De voordelen van private leasen van een elektrische of plug-in hybride auto

Waarom is private lease voor elektrische of plug-in hybride auto’s extra interessant? DS Automobiles legt het u graag uit.

 

Overzichtelijke kosten zonder verrassingen

U rijdt in een nieuwe plug-in hybride of elektrische auto zonder dat u een grote investering hoeft te doen. Iedere maand betaalt u een vast bedrag, waarin alles is inbegrepen: afschrijving, vervangend vervoer, allriskverzekering, onderhoud, banden en reparatie. Er zijn geen onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Omdat elektrische en plug-in hybride auto’s vaak een hoge nieuwprijs hebben, is private lease een zeer geschikte optie. Bijkomend voordeel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken om de restwaarde.

Lage verbruikskosten

Naast het private lease maandbedrag is het enige waarvoor u nog moet betalen, de elektriciteit voor het opladen van uw elektrische auto. Ook de verbruikskosten van plug-in hybride auto’s zijn aanzienlijk lager dan een uitvoering met uitsluitend een verbrandingsmotor. U bent helemaal voordelig uit wanneer u de accu van uw elektrische of plug-in hybride voertuig thuis of op uw werk oplaadt.

 
Via DS Private Lease zijn al onze modellen leverbaar. Uw DS Store of Salon staat klaar om u verder te informeren.  

Kosten- vergelijker

Vraagt u zich af of elektrisch of plug-in hybride rijden bij u past of wilt u meer informatie over het leasen van een DS? DS Private Lease heeft een tool ontwikkeld om uw favoriete elektrische of plug-in hybride auto te vergelijken met de benzine uitvoering.