DOORGAAN
Laadoplossingen

Installatie en opladen

OPLADEN VAN UW ELEKTRISCHE AUTO OF PLUG-IN HYBRIDEAUTO

Laad uw auto dagelijks op en rijd 100% elektrisch

Om optimaal te profiteren van uw elektrische auto of plug-in hybrideauto, is het noodzakelijk om hem op te laden. Wanneer u uw auto even niet gebruikt, kunt u hem in enkele seconden op een laadpunt aansluiten. Wij raden u aan om uw plug-in hybrideauto elke dag op te laden om optimaal te kunnen profiteren van de mogelijkheid om 100% elektrisch te rijden.
Hoe kunt u uw auto opladen?
U kunt uw elektrische auto of plug-in hybrideauto opladen via een openbaar laadpunt of een wallbox. Een wallbox kunt u bij u thuis of op uw werk laten installeren. Er zijn meerdere methoden waarop u uw elektrische DS met E-TENSE-technologie kunt opladen. De laadtijd is afhankelijk van de gebruikte methode. Wij adviseren de DS Wall Box vanwege zijn vele voordelen, zoals de laadsnelheid en de veiligheid bij het opladen. De DS Wall Box is geschikt voor het opladen van al onze elektrische auto's en plug-in hybrideauto's.

Thuis opladen

Wij hebben altijd een laadoplossing voor u, ongeacht of u uw elektrische auto of plug-in hybrideauto in de garage van uw huis of in de parkeergarage bij uw appartement wilt opladen.

Optimaliseer de laadtijd van uw DS E-TENSE, of het nu gaat om een simpel stopcontact of de installatie van een wallbox.
 
eProwallbox MOVE
De eProWallbox MOVE is een krachtige laadoplossing voor thuis met een laadvermogen van 22kW, mits u beschikt over een 3-fasen aansluiting. De optionele Load Balancing functie zorgt voor een optimale energieverdeling in en rond het huis. U ontvangt de eProWallbox MOVE tijdelijk cadeau bij aankoop van een elektrische DS. U betaalt enkel de installatiekosten. Profiteer snel van deze aanbieding*.

*Exclusief installatiekosten. Private & Zakelijke lease zijn uitgesloten. Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. 
Normaal stopcontact
Met een Mode 2-laadkabel kunnen onze E-TENSE-modellen worden opgeladen via een gewoon stopcontact. Afhankelijk van het model wordt deze kabel standaard meegeleverd of is hij als accessoire verkrijgbaar. Zo kunt u in noodgevallen altijd het accupakket bijladen, al is de laadsnelheid beperkt (ca. 10 uur voor 100 km bij de nieuwe DS 3 E-TENSE).
 
DS Wall Box
Met onze DS Wall Box kunt uw elektrische DS optimaal en in alle veiligheid opladen. Onze partner 50five by ENGIE komt de montagemogelijkheden bekijken om te kunnen bepalen welke DS Wall Box het meest geschikt is voor uw elektrische installatie en uw gebruik. Afhankelijk van de geselecteerde stroomsterkte kunt u uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE via een Mode 3-driefasenkabel in 5 uur en 15 minuten volledig opladenMet een geïntegreerde lader van 11 kW. . 
eProwallbox MOVE
Met de eProwallbox MOVE haalt u de meest krachtige laadoplossing voor thuis in huis. Afhankelijk van uw installatie thuis en door middel van montage door onze partner 50five by ENGIE, kan deze lader tot wel 22 kW laadvermogen leveren. Indien u de verbruikte stroom niet hoeft te verrekenen met derden, laadt u hiermee het snelst uw DS E-TENSE op. 
Easy Wallbox
De easyWallbox is een “Plug&Play”-oplossing die werkt via bluetooth. Het enige wat u nodig hebt is een stopcontact. 
Normaal stopcontact
Met een Mode 2-laadkabel kunnen onze E-TENSE-modellen worden opgeladen via een gewoon stopcontact. Afhankelijk van het model wordt deze kabel standaard meegeleverd of is hij als accessoire verkrijgbaar. Zo kunt u in noodgevallen altijd het accupakket bijladen, al is de laadsnelheid beperkt (ca. 10 uur voor 100 km bij de nieuwe DS 3 E-TENSE).
 

50five by ENGIE

Een laadoplossing op maat

50five by ENGIE

Een laadoplossing op maat

Samen met partnerbedrijf 50five by ENGIE zorgt DS Automobiles voor een laadpuntinstallatie op maat voor particuliere of zakelijke klanten.
Votre wall box installée à partir de X XXX€ Tarif pour un particulier, TVA 5,5%, crédit d'impôt de 300€ déduit. 

La eProWallbox est une borne de recharge puissante et sûre. Installée par un professionnel, c'est la solution idéale pour recharger rapidement à domicile.

Une application dédiée vous permet de contrôler la borne, via WIFI et 4G.

Elle apporte également la gestion des accès & charges avec les badges RFID. Elle est de plus déjà compatible avec la prochaine génération de communication entre borne et véhicle.

Een in 4 stappen geregelde installatie

EEN PROFESSIONELE ONDERSTEUNING, VAN HET ADVIES TOT EN MET DE INSTALLATIE
1. UW KEUZE
Een adviseur belt u om samen met u te bepalen welke oplossing het beste aansluit op uw behoeften. 
2. BEVESTIGING
Een professionele installateur analyseert de mogelijkheden voor de installatie van de laadoplossing bij u thuis. 
3. OFFERTE

Uw adviseur stuurt u de offerte voor de aanschaf en installatie van uw wallbox.

 

 
4. INSTALLATIE
Uw adviseur stuurt u de offerte voor de aanschaf en installatie van uw wallbox. 

LAADKABELS

Er bestaan meerdere soorten kabels waarmee u uw elektrische auto of plug-in hybrideauto kunt opladen. De te selecteren kabel is afhankelijk van het gebruikte type laadpunt en het vermogen van de geïntegreerde lader van uw auto. Al deze laadkabels zijn bij ons als accessoire leverbaar. Neem contact op met de voor u dichtstbijzijnde DS Store voor meer informatie.
Mode 2-kabel
Deze kabel is geschikt voor het opladen van uw auto met een vermogen van maximaal 1,8 kW. Dit is de ideale kabel voor opladen via een normaal stopcontact. 
Mode 3-monofasekabel
Deze kabel is geschikt voor het opladen van uw elektrische auto met een vermogen van maximaal 7,4 kW. Dit is de ideale kabel voor opladen via een DS Wall Box van 7,4 kW of een openbaar laadpunt. 
Mode 3-driefasenkabel
Deze kabel is geschikt voor een vermogen van maximaal 22 kW. Dit is de ideale kabel voor opladen via een DS Wall Box van 11 kW of 22 kW of een openbaar laadpunt. 

HOEVEEL TIJD KOST HET OPLADEN VAN MIJN AUTO?

De laadtijd van uw elektrische auto is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gebruikte laadkabel, het laadpunt en de capaciteit van het accupakket van de auto. Bereken hoeveel tijd er nodig is voor het opladen van de auto afhankelijk van de gewenste actieradius

Opladen bij openbare laadpunten

Vind een openbaar laadpunt

Charge My Car is de door DS Automobiles geselecteerde service van Free2Move voor het opladen van uw elektrische auto of plug-in hybrideauto bij een openbaar laadpunt.
De app van deze service is verbonden met uw auto en garandeert dat u overal in Europa zorgeloos kunt rijden.
Met deze app kunt u eenvoudig en op elk moment gebruikmaken van alle met uw DS E-TENSE compatibele laadpunten en u er door het navigatiesysteem van uw DS naartoe laten leiden.

Zo wordt rijden pas echt ontspannen: bij de aanschaf van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE krijgt u een gratis abonnement van 1 jaar op Charge My Car aangeboden.

LAAD UW DS E-TENSE OP WAAR U MAAR WILT

Vind hier de voor onze elektrische auto's en plug-in hybrideauto's geschikte laadpunten
Hoe werken de laadpunten?
Uw elektrische auto kan met twee soorten stroom worden opgeladen: wisselstroom (AC) of gelijkstroom (DC). Met wisselstroom, dat door de meeste openbare netwerken wordt gedistribueerd, kunt u het accupakket van uw elektrische auto thuis of via een openbaar laadpunt opladen. De laadtijd is dan afhankelijk van de capaciteit (in kW) van de laadkabel in combinatie met de capaciteit van de geïntegreerde lader van uw DS.

De snellaadpunten die vaak op parkeerplaatsen langs de snelweg zijn te vinden, zijn voorzien van een omvormer die wisselstroom omzet in gelijkstroom. Deze laadpunten zijn ideaal om tijdens een lange rit het accupakket van uw auto snel bij te laden. Maar let op: snellaadpunten zijn alleen geschikt voor 100% elektrische auto's.

Ontdek onze E-TENSE-modellen

Elektrisch rijden met DS

Meld u aan en blijf op de hoogte

1. VUL JE GEGEVENS IN
2. Toestemming

Gelieve alle velden te controleren.


U zult vanaf nu op de hoogte gehouden worden van nieuws met betrekking tot de DS van uw interesse.