DOORGAAN

RIJHULPTECHNOLOGIEËN

PRESTATIES EN INNOVATIE

De passie van DS Automobiles voor innovatie en perfectie komt voort uit ons avant-gardistische karakter. 

Elke DS is voorzien van de hoogwaardigste technologieën die een connectieve en veilige rijervaring garanderen.

DS EXTENDED HEAD-UP DISPLAY 
Het DS Extended Head-Up Display biedt een indrukwekkende visuele ervaring die vergelijkbaar is met die van augmented reality. Het op de voorruit geprojecteerde beeld met een diameter van 21 inch lijkt digitale informatie tot 4 meter vóór de auto op de weg te projecteren, zodat u alles kunt overzien zonder uw ogen van de weg af te wenden.
DS PARK PILOT

Met DS Park Pilot wordt parkeren gemakkelijker dan ooitbeschikbaar op de DS 9 en de DS 7 CROSSBACK.

 

Als u met een snelheid van maximaal 30 km/h langs de geparkeerde auto's rijdt, scant dit intelligente systeem de tussenruimtes tot het een geschikte parkeerplaats voor uw DS detecteert. Dankzij deze parkeerhulptechnologie kan de auto volledig automatisch, dus zonder dat de bestuurder het stuurwiel of de pedalen hoeft te bedienen, fileparkeren of haaks op de rijbaan inparkeren.

ADVANCED TRACTION CONTROL
De Advanced Traction Control regelt de tractie van de voorwielen en biedt u met zijn drie rijstanden de mogelijkheid om veilig te rijden op moeilijk begaanbare ondergronden, zoals sneeuw, zand of modder. De Hill Descent Assist, een aanvulling op dit systeem, verkleint de kans op uitbreken of het verlies van de controle over uw auto op hellingen steiler dan 5%.
Uitrustingspakket Rear Traffic Detection
Dit veiligheidsverhogende systeem detecteert terwijl u rijdt voertuigen in de dode hoeken van uw auto, ongeacht de snelheid waarmee ze uw auto naderen. Zodra een voertuig zich binnen een afstand van 75 m achter de auto in een dode hoek bevindt, waarschuwt het systeem u via een led in de buitenspiegel aan de desbetreffende zijde. Bij het achteruitrijden waarschuwt het systeem u voor tot op een afstand van 40 m naderende objecten die zich in de dode hoeken aan de achterzijde van uw auto bevinden.
DS DRIVE ASSIST 2.0
DS Drive Assist 2.0 vergroot uw autonome rijbeleving door het semi-automatisch wisselen van rijstrook en het snelheidsadvies op basis van verkeersborden aan de reeds bestaande functies toe te voegen.
DS DRIVE ASSIST
DS Drive Assist is door ons ontworpen om het autorijden gedeeltelijk van u over te nemen, waarbij u echter altijd de mogelijkheid hebt om weer volledig zelf de controle over de auto te nemen. DS Drive Assist regelt de snelheid en afstand van uw DS ten opzichte van uw voorligger en houdt hem door in te grijpen op de besturing binnen de rijstrook, op de door de u gewenste positie. Het systeem regelt de snelheid en koers van de auto zodat u extra veilig en ontspannen kunt rijden.
DS NIGHT VISION
De in de grille van uw DS ingebouwde infraroodcamera detecteert voetgangers en dieren tot op een afstand van 200 m vóór de auto en geeft ze weer op het digitale instrumentenpaneel, zodat u mogelijke gevaren eerder opmerkt en er sneller op kunt reageren. Dat maakt het rijden aanzienlijk veiliger en ontspannender, zelfs 's nachts op een onverlichte weg.
DS ACTIVE LED VISION
Door middel van een led-hoofdverlichtingsunit en drie draaiende modules past DS Active LED Vision de verlichting aan elke rijsituatie aan. De modules werken gelijktijdig om de hoek, de intensiteit en het bereik van de lichtbundels in realtime aan te passen aan de rijomstandigheden (weersomstandigheden, hoeveelheid licht in de omgeving). Op die wijze zorgt de verlichting altijd voor een perfect zicht, of u nu in de stad, door het platteland of op de snelweg rijdt.
DS IRIS SYSTEM
DS Iris System is ons nieuwe intuïtieve, ergonomische en volledig aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen informatie-ecosysteem. Het bevat een Personal Assistant-functie die u via het touchscreen en gesproken commando's kunt bedienen. DS Iris System voert uw commando's uit zoals u ze bedoeld hebt.
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Zowel overdag als 's nachts detecteert een systeem van sensoren en een camera tekenen van vermoeidheid en afleiding van de bestuurder terwijl het gelijktijdig de koers van de auto in de gaten houdt. Zodra wordt gedetecteerd dat de bestuurder indommelt of is afgeleid, klinkt een geluidssignaal in het interieur en wordt een waarschuwingsmelding weergegeven op het digitale instrumentenpaneel.
DS PIXEL LED VISION 3.0

De intelligente DS Pixel LED Vision 3.0-koplampen passen voor extra veiligheid de verlichting aan de omgevingsomstandigheden (straatverlichting, rijsnelheid, weer) aan. Bovendien draaien de lichtbundels met de draairichting van het stuurwiel mee voor een beter zicht in bochten.

De Pixel-functie zorgt ervoor dat u het grootlicht ingeschakeld kunt laten zonder dat uw DS tegenliggers of voorliggers verblindt.

ALS U MEER WILT WETEN
E-TENSE-TECHNOLOGIE
Ontdek de elektrificatie volgens DS Automobiles
COMFORTTECHNOLOGIEËN
Om van elke rit een comfortabele reis te maken