DOORGAAN

EEN PRESTIGIEUS BONDGENOOTSCHAP

Kennismaking met onze partnermerken.

De partnermerken van DS Automobiles, geselecteerd op basis van hun excellente kwaliteit en onbetwistbare knowhow,
verzekeren u van een unieke ervaring aan boord van onze modellen.

PARIS FASHION WEEK® & DS Automobiles

DE TRENDS VOORBIJ

Als officieel partner van de Paris Fashion Week® deelt DS Automobiles met dit evenement dat volledig in het teken staat van de mode en de avant-garde dezelfde filosofie over schoonheid en verfijnd vakmanschap.
DS Automobiles Paris Fashion Week
Met dit partnership brengt DS Automobiles een hommage aan de band die het merk heeft met de creatieve modewereld. Met de gedrevenheid om te breken met tradities, te verrassen, te experimenteren en te innoveren, draagt deze samenwerking ook bij aan het door de Fédération de la Haute Couture et de la Mode ingezette proces om de Paris Fashion Week® duurzamer te maken.

Officiële auto van het evenement

DS Automobiles werkt samen met de Paris Fashion Week® om tijdens het evenement genodigden binnen Parijs te laten vervoeren met onze stijlvolle, gedurfde en geïnspireerde modellen. Sinds januari 2020 rijdt de Fédération de la Haute Couture et de la Mode met een vloot van 25 geëlektrificeerde auto's met een lage CO2-uitstoot, waaronder de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300, de DS 9 E-TENSE 225 en de DS 9 E-TENSE 4×4 360.

Terugblikken 

DS Automobiles door het oog van de camera

Beleef of herbeleef de hoogtepunten van het partnership tussen DS Automobiles en de Paris Fashion Week®.

Een fotoshoot rondom de DS 4

Februari 2022

 

Ter gelegenheid van de Paris Fashion Week®, die in het teken staat van de prêt-à-porter-damesmode voor het herfst-/winterseizoen van 2022-2023, heeft DS Automobiles een redactionele fotoshoot georganiseerd, geïnspireerd op de stijl van de beroemdste modefotografen en in samenwerking met het model Zoé Hotuqui in creaties van Coperni.

 

Balmain inspireert DS Automobiles

September 2021

 

De Paris Fashion Week® 2021 en het Balmain Festival hebben DS Automobiles de kans gegeven om het merk DS en het modemerk Balmain bijeen te brengen in een fotoshoot die in het teken staat van verfijning, de "spirit of avant-garde" en Frans vakmanschap.

 

DS Automobiles verlicht de modeshow van Coperni

Maart 2021

 

Tijdens de Paris Fashion Week® Femme 2021 heeft Coperni het decor van zijn modeshow opgezet in de AccorHotels Arena in Parijs. Aan deze modeshow, bijgewoond door 70 genodigden van het evenement, heeft DS Automobiles een spectaculaire bijdrage geleverd door de catwalk aan beide zijden te verlichten met 36 geëlektrificeerde auto's (DS 7 CROSSBACK E-TENSE en DS 3 CROSSBACK E-TENSE).

 

DS Conscious Collection, op het kruispunt van ambachtelijk vakmanschap en innovatie 

Bij de editie Damesmode herfst/winter 2021-2022 van de Paris Fashion Week® heeft DS Automobiles de DS Conscious Collection gepresenteerd. Deze unieke capsulecollectie van vier unisex kledingstukken is ontworpen in samenwerking met het opkomende label EGONlab en de Londense onderzoeks- en innovatiestudio Post Carbon Lab. Deze kledingstukken absorberen CO2. Dit project past perfect in de door het merk aangehangen Future Craft-filosofie die beoogt innovatieve materialen en technologieën te creëren en deze op een geraffineerde wijze te verwerken.

Un autre regard

DS Automobiles brengt een hommage aan de ontwerpers van morgen.

DS Automobiles laat zich al sinds de oprichting van het merk inspireren door de mode voor de creatie van de visuele merkidentiteit. Met de twee redactionele fotoshoots "Un Autre Regard" (een andere blik) brengt het merk DS een hommage aan acht ontwerpers.

Thebe Magugu

Thebe Magugu heeft een design-, mode- en fotografie-opleiding gevolgd aan de prestigieuze modeacademie LISOF in Johannesburg. Na al voor meerdere modehuizen en ontwerpers te hebben gewerkt heeft hij in 2015 zijn eigen merk opgericht. Hij ontwerpt moderne kleding met een Afrikaans tintje en maakt daarbij gebruik van lokale technieken, van de manier waarop de stof is geweven tot aan de productie. 

Boyarovskaya

Boyarovskaya is een in Parijs gevestigd merk voor dameskleding dat in 2016 is opgericht door Maria Boyarovskaya en Artem Kononenko. De kleding van dit revolutionaire merk is minimalistisch en vaak biologisch afbreekbaar. De creaties kenmerken zich door een efficiënte snit en een moderne elegantie. 

Mossi

De ontwerper Mossi Traoré heeft gelijktijdig de supervisie over twee verschillende projecten. Ten eerste een modevakschool waar studenten leren hun eigen vakmanschap te ontwikkelen en deze in de praktijk te brengen en ten tweede een kledingmerk dat zich kenmerkt door pure lijnen en een tijdloze stijl. Deze twee projecten komen samen in zijn collecties die ontworpen en vervaardigd worden in zijn ateliers vlak bij Parijs. 

Juli 2020

DS Automobiles presenteert "Un Autre Regard" (een andere blik), een redactionele fotoshoot waarin creaties in verschillende thema's bijeen worden gebracht en de "spirit of avant-garde" centraal staat. De door de Fédération de la Haute Couture et de la Mode als veelbelovend aangeduide merken Blue Marble, Boramy Viguier, EGONlab, Germanier en Mansour Martin hebben in deze fotoshoot een aantal voor deze merken iconische creaties laten zien. De fotograaf Paul Franco heeft zijn visie op de Paris Fashion Week 2020 onthuld in het Château de Bizy. Dit kasteel bevindt zich dicht bij de Seine, dezelfde rivier waaraan in Parijs het Palais de Tokyo is gelegen waar talenten normaliter met nieuwe trends pronken. In het hof en de tuinen van het kasteel zijn vijf composities gemaakt waarin de DS 3 CROSSBACK E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 en DS 9 E-TENSE centraal staan.

 

Musée du Louvre & DS Automobiles

ERFGOED

De samenwerking tussen DS Automobiles en het Musée du Louvre is gestoeld op de idee dat de combinatie van traditie en moderniteit noodzakelijk is om de toekomst te kunnen bouwen. Deze sinds 2015 bestaande samenwerking is dan ook een eerbetoon aan Parijs en het unieke Franse vakmanschap. Daarom ondersteunen wij het beroemde Parijse museum bij verschillende exposities en renovaties om onze visies op perfectie, cultuur en de kunst van het reizen te verenigen. Het Musée du Louvre en DS Automobiles hebben hun samenwerking gebaseerd op gemeenschappelijke waarden: voortbouwen op het erfgoed om te breken met tradities en Frankrijk overal ter wereld voor het voetlicht te brengen.

Een unieke verwevenheid van kunst met reizen

De unieke en prestigieuze Limited Edition DS 7 CROSSBACK Louvre is verfraaid met unieke en onderscheidende designelementen en details die door het museum zijn geïnspireerd. Laat u verleiden door de elegantie van deze exclusieve uitvoering die is geïnspireerd op de kunst en is voortgekomen uit het vakmanschap van onze ambachtslieden. Aan de hand van een podcast op het touchscreen van uw DS kunt u alvast kennismaken met de geschiedenis en geheimen van 182 meesterwerken uit de collectie, voordat u ze in het museum komt bekijken met uw Amis du Louvre-kaart.

B.R.M Chronographes & DS Automobiles

PRECISIE

Onze mensen werken samen met de Franse horlogemaker B.R.M Chronographes om onze interieurs te verfraaien met exclusieve klokjes waarin verfijning, gedurfd design en hoogwaardig vakmanschap samengaan. 

 

Het in 2003 door Bernard Richards, liefhebber van precisie-uurwerken, opgerichte merk B.R.M Chronographes vervaardigt uitsluitend unieke en innovatieve horloges die volledig handgemaakt zijn en naar wens van de klant kunnen worden uitgevoerd. De exclusieve klokjes die dit Franse horlogemerk voor DS Automobiles ontwerpt, vormen een bijzonder stijlvol element in het karaktervolle design van elke DS.

B.R.M R180, een stijlvol toonbeeld van hoogwaardig vakmanschap

Het exclusief voor het dashboard van de DS 7 CROSSBACK en de DS 9 ontworpen B.R.M R180-klokje komt bij het starten van uw auto op sierlijke wijze uit zijn cassette tevoorschijn. Dit geraffineerd uitziende en technologisch hoogwaardige klokje past de weergegeven tijd automatisch aan de tijdzone en aan zomer- en wintertijd aan. Ervaar zelf de elegantie van dit unieke uurwerk.

Focal Electra® & DS Automobiles

SENSATIES
Net als DS Automobiles zet Focal zijn unieke vakmanschap in voor een optimale performance en ultiem genot, om de grenzen van het geluid te verleggen en u een unieke geluidservaring te laten beleven aan boord van onze creaties.

Een nieuw niveau van geluidscomfort

Met het exclusieve Focal Electra®-hifisysteem dat in onze auto's is geïnstalleerd, beleeft u een sensationele geluidservaring dankzij de 12 of 14 op doordachte wijze over het interieur verdeelde luidsprekers. De pure klank van het geluid is ook te danken aan de geluiddempende ruiten en de deels gelaste en deels gelijmde carrosserieconstructie, waardoor alle trillingen effectief worden gedempt en u verzekerd bent van een optimaal geluidscomfort.

Waar geluid, emoties en sensaties samenkomen

Focal is al sinds 1979 baanbrekend in de wereld van audiotechnologie, gedreven door een passie voor muziek, innovatie en design. In het bedrijf dat is gevestigd in het Franse Saint-Étienne ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen de mensen van Focal audiosystemen op maat om de meest veeleisende muziekliefhebbers een ultieme geluidservaring te kunnen bieden. Gedreven door het streven naar perfectie levert Focal hoogwaardige systemen waarbij een optimale performance wordt gecombineerd met ultiem luistergenot. In samenwerking met DS Automobiles ontwikkelt Focal een op geraffineerde en stijlvolle wijze ingebouwde hifi-installatie voor al onze modellen, waarmee u onderweg op elk moment optimaal van uw favoriete muziek kunt genieten.

DS & TOTALENERGIES

Een samenwerking met vele facetten

Onze samenwerking met TotalEnergies, die is voortgekomen uit de gezamenlijke ontwikkeling van doeltreffende smeermiddelen, behelst naast de technologie ook de autosport en het industriële proces.

Een samenwerking die in het teken staat van innovatie

Sinds de oprichting van DS Automobiles in 2014 werken onze ingenieurs samen met die van TotalEnergies om efficiënte smeermiddelen voor al onze auto's te ontwikkelen. De speciaal voor de motor van uw DS ontwikkelde smeermiddelen staan garant voor een soepel rijgedrag en een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Profiteer van de combinatie van de knowhow van DS Automobiles en TotalEnergies om ultiem rijplezier te beleven.

Ten dienste van techniek en prestaties

Ook onze autosportafdeling DS Performance werkt samen met TotalEnergies in het Formule E-kampioenschap. Dit heeft al geleid tot belangrijke technische innovaties om bijvoorbeeld de interne wrijving van motoren te verminderen. De onder extreme omstandigheden geteste smeermiddelen van TotalEnergies optimaliseren de prestaties van onze auto's en helpen ons zo races te winnen.

DS & NESPRESSO

Gemeenschappelijke waarden op het gebied van verfijning en innovatie.

Een wereld van smaken

DS Automobiles is de samenwerking aangegaan met Nespresso, een merk dat net als DS Automobiles de waarden exclusiviteit, raffinement en innovatie hoog in het vaandel heeft. Wanneer u een DS Store bezoekt, zult u worden verwelkomd met een kopje Nespresso-koffie.

DS & MOËT & CHANDON

De groep LVMH, symbool van perfectie en authenticiteit, omvat wijnhuizen en merken van gedistilleerde dranken die hun weerga in de wereld niet kennen. Moët & Chandon, Dom Pérignon en Veuve Cliquot zijn wereldberoemde champagnehuizen die al eeuwenlang hun feestelijke wijnen produceren van druiven die afkomstig zijn uit de meest gerenommeerde wijngaarden.

Net als DS Automobiles streven ze elke dag opnieuw naar perfectie. Een partnership lag dan ook meer dan voor de hand.

Een champagne met een eigen karakter

Met de pioniersgeest die Moët & Chandon kenmerkt, produceert dit champagnehuis al eeuwenlang champagnes met een volkomen eigen identiteit. Generatie op generatie wordt de ongeëvenaarde kennis van Moët & Chandon op het gebied van wijnbereiding doorgegeven. DS Automobiles heeft zich verbonden aan de iconische cuvée Impérial van het champagnehuis. Een champagne van topklasse die wereldwijd vermaard is. 

 

Bij de aanschaf van een nieuwe auto krijgt u een fles Moët & Chandon overhandigd om op gedenkwaardige wijze het begin te markeren van een nieuwe automobiele ervaring met DS Automobiles.

 

* Geniet, maar drink met mate.

ALS U MEER WILT WETEN

Nieuws over DS

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over DS Automobiles en van de evenementen van het merk 

Vakmanschap

Bij DS Automobiles werken gepassioneerde vrouwen en mannen die garant staan voor een uniek vakmanschap volgens de beste Franse tradities.