DOORGAAN
DE FRANSE KUNST VAN HET REIZEN
Of u nu alleen onderweg bent of in gezelschap, een dagelijkse rit maakt of op weg bent naar een speciale bestemming, DS Automobiles maakt elke reis uniek.
We zijn geworteld in Parijs, de hoofdstad van luxe en design, waar elegantie is verheven tot een lifestyle. Onze auto's combineren uitzonderlijk vakmanschap met geavanceerde technologie, duurzaamheid en ongeëvenaarde kwaliteit.
Met hun verfijnde afwerking prikkelen ze de zintuigen en bieden ze een rij- en reisbeleving die voor altijd in uw geheugen gegrift zal blijven.

Zo laten we u de Franse kunst van het reizen ervaren.

 

 

 

SAVOIR-FAIRE
Gepassioneerde mensen

 

 

 

HAUTE COUTURE
Een afwerking van topkwaliteit
Onze interieurs komen voort uit de inspiratie en inventiviteit van onze vakmensen. Met hun vaardige handen creëren ze unieke designs, waarbij de toepassing van hoogwaardige materialen en een verfijnde 'haute couture'-afwerking garant staan voor een uitzonderlijke kwaliteitsbeleving aan boord.

 

 

 

"DE PARELSTEEK"
De parelsteek waarmee we de lederen bekleding in onze auto's afwerken, is afkomstig uit de haute couture. Deze stikmethode kenmerkt zich doordat telkens slechts een puntje van de draad uit het leder naar buiten steekt, wat het stiksel een uniek ritme geeft. Het in serieproductie toepassen van deze ambachtelijke techniek vormde een technische uitdaging waaraan we vier jaar hebben gewerkt. Dankzij de ontwikkeling van een speciale naaimachine lukte het uiteindelijk de parelsteek in de autowereld te introduceren, waarna hij al snel uitgroeide tot een handelsmerk van DS.

Bekijk hier de video die Flory Brisset op ons verzoek over haar borduurkunst heeft gemaakt:
https://invenioflory.fr
GEGUILLOCHEERD "CLOUS DE PARIS"-MOTIEF
De 'Clous de Paris'-guilloche die op verschillende sierdelen in onze interieurs is terug te vinden, bestaat uit kleine, piramidevormige spijkerkopjes die zijn geïnspireerd op de glazen piramide van het Louvre. Met hun strakke geometrische patroon creëren ze een fascinerend spel van licht en schaduw dat een eerbetoon vormt aan de 'lichtstad' Parijs.
HORLOGEBANDMOTIEF
De kenmerkende wijze waarop de lederen bekleding van onze auto's is geplooid, staat bekend als het 'horlogebandmotief'. Uit één ledervel snijden onze bekleders de afzonderlijke stukken die ze vervolgens strijken, plooien en opvullen om zo onze unieke lederen stoelen te creëren. Oorspronkelijk bedacht voor onze conceptcars, is dit avantgardistische bekledingsconcept tegenwoordig een vaste waarde voor alle lederen DS-interieurs.

 

 

 

INSPIRATIE
Op bezoek bij de ambachtslieden die de inspiratiebron zijn van ons vakmanschap

 

 

 

Oog voor detail

Neem een kijkje achter de schermen en ontdek het uitzonderlijke vakmanschap van de ambachtslieden van DS Automobiles.

 

 

OP ZOEK NAAR PERFECTIE

Als proeftuin voor het uitproberen van ideeën, bieden conceptcars onze ontwerpteams de gelegenheid te experimenteren met nieuwe materialen en technologie. Ze werken daarbij vaak samen met gerenommeerde vaklieden uit uiteenlopende disciplines.

 

Een blik op de toekomst

Bij het creëren van hun conceptcars laten onze ontwerpers en vakmensen zich inspireren door de Parijse luxe en proberen ze vorm te geven aan de technologie van morgen zonder daarbij het mooie, zintuiglijke en uitzonderlijke uit het oog te verliezen. Onze meest recente conceptcar, de DS AERO SPORT LOUNGE, effent de weg naar een toekomst waarin de auto een op zichzelf staande ruimte wordt, intelligent, aanpasbaar, connected en verfijnd.

 

 
VIRTUOOS VAKWERK
Onze bekleders, ontwerpers, technici en andere specialisten beheersen de kunst materialen en technologie te laten samenvloeien in verfijnde creaties die in afwerking en prestaties de perfectie benaderen. Sommige van hun handgemaakte interieurdetails zijn uitgegroeid tot merkiconen, die symbool staan voor de wereld van innovatie en comfort waarin DS Automobiles u onderdompelt.
TECHNOLOGIE
Topprestaties als basis voor rijplezier
Met twee wereldtitels in de Formule E heeft DS Automobiles zijn E-TENSE elektrische aandrijftechniek op de hoogste trede van het erepodium gebracht. Gedreven door ambitie, werken de ontwikkelingsteams voortdurend verder aan de perfectionering ervan. Natuurlijk om onze racewagens nog sneller te maken, maar vooral ook om onze seriemodellen nog efficiënter te maken. Zodat ze u de mogelijkheid bieden het plezier van rijden in stijl te herontdekken.
Van het circuit naar de weg
Als eerste premium autofabrikant stapte DS Automobiles al in 2015 in de Formule E. Het doel daarbij was de auto van morgen te bouwen op basis van de kennis en ervaring die in dit wereldkampioenschap voor elektrische racewagens zou worden opgedaan.

Dat bleek een succesformule, want behalve twee wereldtitels heeft deze strategie inmiddels een schat aan knowhow opgeleverd waar de teams die werken aan de ontwikkeling van onze elektrische seriemodellen dankbaar gebruik van maken.

ALS U MEER WILT WETEN

DS Experience

DS Experience biedt u een reeks unieke services die speciaal voor u zijn ontwikkeld.

Art de vivre

Met zijn legendarische erfgoed is DS Automobiles een ware ambassadeur voor de 'art de vivre', de Franse kunst om van het leven te genieten. Ontdek zelf hoe DS elke reis tot een fascinerende uitnodiging voor een nieuw avontuur maakt.

 

 
PREMIUM SERVICES
Welkom in de wereld van DS
Geïnspireerd op uw behoeften en gericht op het vervullen daarvan, heeft DS Automobiles een exclusief serviceprogramma ontwikkeld: DS Only You. Dit programma stelt u in staat een dienstenpakket op maat samen te stellen dat u onder alle omstandigheden van een optimale mobiliteitservaring verzekert. Daarnaast biedt het u toegang tot de exclusieve privileges van Only You Privilege, die deuren openen naar een universum van onvergetelijke DS-ervaringen.
DS Travel Experiences
Vivez une expérience unique
DS Automobiles vous propose de sublimer vos aventures et votre besoin d'évasion, le temps d'un week-end, grâce à des expériences gastronomiques et culturelles exclusives et innovantes, à travers sa nouvelle plateforme de voyages DS Travel Experiences.
ELEKTRISCH RIJDEN
Een nieuwe benadering van autorijden
Onze E-TENSE-modellen bieden u een unieke rijervaring waarbij soepele prestaties, een verfijnde afwerking en een veelheid aan comfortvoorzieningen garant staan voor een ongekende luxebeleving aan boord.
Connected mobiliteitsservices

Omdat uw tijd kostbaar is, bieden we u via onze connected services een aantal oplossingen om u van elk moment achter het stuur van uw elektrische of hybride DS te laten genieten.

Ontdek alle mogelijkheden om snel en zorgeloos al uw bestemmingen te bereiken.

 

eSOLUTIONS CHARGING van FREE2MOVE eSOLUTONS
Thuis opladen

De DS eProWallbox biedt een ideale oplossing om uw DS thuis op te laden. Desgewenst kunnen we hem bij u thuis laten installeren.

 

Plan uw ritten
De eSolutions Charging-app van Free2move eSolutions biedt u de mogelijkheid ritten te plannen op basis van het bereik van uw DS E-TENSE en de aanwezige openbare laadstations langs de route.
OPENBARE LAADPUNTEN
De eSolutions Charging-app biedt u toegang tot een netwerk van meer dan 360.000 openbare laadpunten in heel Europa.
MYDS

Bekijk uw bereik

De MyDS-app biedt u de mogelijkheid het laadniveau van uw accupakket te checken en na te gaan hoever u met de huidige acculading nog kunt rijden. Wanneer uw auto aan een oplader staat, kunt u ook de laadsnelheid en de verwachte laadtijd controleren.
MYDS

Opladen op afstand

Wanneer uw auto op een connected oplader is aangesloten, kunt u het laden op afstand regelen via de MyDS-app. Door laadsessies slim te programmeren kunt maximaal profiteren van lagere energietarieven in de daluren.
MYDS

Voorkoelen en voorverwarmen

Met de MyDS-app kunt u de verwarming of airco op afstand inschakelen wanneer de auto nog aan de oplader staat. Zo kunt u het interieur voor vertrek alvast op een aangename temperatuur brengen zonder dat dit ten koste van het bereik gaat.
DS Mobility Pass: mobiliteit à la carte
Met de DS Mobility Pass kunt u via Free2Move Rent tegen een aantrekkelijk tarief een DS Plug-in Hybrid of een model met verbrandingsmotor huren. Bijvoorbeeld wanneer u tijdelijk een auto met meer bereik nodig hebt.
Altijd mobiel
Hebt u voor een lange reis een auto met meer bereik nodig? Huur dan via onze mobiliteitspartner Free2move Rent een DS Plug-in Hybrid of een model met verbrandingsmotor.
Speciale tarieven
Met de DS Mobility Pass kunt u tegen kortingstarieven een DS Plug-in Hybrid of een model met verbrandingsmotor huren.
Eenvoudig boeken
Boek snel en eenvoudig een huurauto bij Free2move Rent via de MyDS-app.

ALS U MEER WILT WETEN

Savoir-faire

DS Automobiles omringt zich met gepassioneerde mannen en vrouwen, die garant staan voor een unieke franse knowhow.

Art de vivre

Met zijn legendarische erfgoed is DS Automobiles een ware ambassadeur voor de 'art de vivre', de Franse kunst om van het leven te genieten. Ontdek zelf hoe DS elke reis tot een fascinerende uitnodiging voor een nieuw avontuur maakt.
L'ART DE VIVRE
Met zijn legendarische erfgoed is DS Automobiles een ware ambassadeur voor de 'art de vivre', de Franse kunst om van het leven te genieten. Graag laten we u daarom kennismaken met de rijkdom aan kunst, cultuur en culinaire tradities die Frankrijk te bieden heeft.
Stap in uw DS, rijd naar het zuiden, vergeet uw dagelijkse beslommeringen en ontdek de vele facetten van de Franse  'art de vivre'.
Volg een kookworkshop van een Franse topkok, boek een privérondleiding buiten de normale openingstijden door bekende musea als het Louvre of ontmoet de vaklieden die uw DS zijn exclusieve klasse geven: ons 'Art de Vivre'-programma biedt u een ruime keuze uit unieke ervaringen die het raffinement en het prestige van de wereld van DS Automobiles weerspiegelen.
ONZE PARTNERS: EEN BRON VAN INSPIRATIE
Om u een unieke ervaring aan boord van onze auto's te garanderen, omringt DS Automobiles zich met zorgvuldig geselecteerde partners. Met hun specifieke expertise leveren ze een wezenlijke bijdrage aan ons 'haute couture'-design, dat zich onderscheidt door de toepassing van innovatieve technieken en een minutieuze aandacht voor detail.
DS x PARIS FASHION WEEK®
DS x PARIS FASHION WEEK®
REISGIDSEN
Ontdek de meest verfijnde kunst van Frankrijk, de Franse avantgardistische spirit in al zijn stoutmoedigheid, de vele facetten van de Franse 'art de vivre', kortom de rijkdom die reizen door Frankrijk u kan bieden.

ALS U MEER WILT WETEN

Savoir-faire

DS Automobiles omringt zich met gepassioneerde mannen en vrouwen, die garant staan voor een unieke franse knowhow.

DS Experience

DS Experience biedt u een reeks unieke services die speciaal voor u zijn ontwikkeld.