DE FRANSE KUNST VAN HET REIZEN

Of u nu alleen of samen reist, voor woon-werkverkeer of een speciale gelegenheid: DS Automobiles maakt van iedere reis een unieke ervaring.

Ons merk kent zijn oorsprong in Parijs, de hoofdstad van luxe, design en waar elegantie een lifestyle is.


 Onze auto's reflecteren de perfecte combinatie van uitzonderlijk vakmanschap met state-of-the-art-technologie, duurzaamheid en ongeëvenaarde kwaliteit.

Dit raffinement biedt plezier, prikkelt uw zintuigen en leidt tot onvergetelijke ervaringen. Zo laten we u dagelijks de Franse kunst van het reizen ervaren.

 

 

 

SAVOIR-FAIRE
Gepassioneerde mensen

 

 

 

HAUTE COUTURE
Een afwerking van topkwaliteit
Onze interieurs komen voort uit de inspiratie en inventiviteit van onze vakmensen. Met hun vaardige handen creëren ze unieke designs, waarbij de toepassing van hoogwaardige materialen en een verfijnde 'haute couture'-afwerking garant staan voor een uitzonderlijke kwaliteitsbeleving aan boord.

 

 

 

"DE PARELSTEEK"
De parelsteek waarmee we de lederen bekleding in onze auto's afwerken, is afkomstig uit de haute couture. Deze stikmethode kenmerkt zich doordat telkens slechts een puntje van de draad uit het leder naar buiten steekt, wat het stiksel een uniek ritme geeft. Het in serieproductie toepassen van deze ambachtelijke techniek vormde een technische uitdaging waaraan we vier jaar hebben gewerkt. Dankzij de ontwikkeling van een speciale naaimachine lukte het uiteindelijk de parelsteek in de autowereld te introduceren, waarna hij al snel uitgroeide tot een handelsmerk van DS.

Bekijk hier de video die Flory Brisset op ons verzoek over haar borduurkunst heeft gemaakt:
https://invenioflory.fr
GEGUILLOCHEERD "CLOUS DE PARIS"-MOTIEF
De 'Clous de Paris'-guilloche die op verschillende sierdelen in onze interieurs is terug te vinden, bestaat uit kleine, piramidevormige spijkerkopjes die zijn geïnspireerd op de glazen piramide van het Louvre. Met hun strakke geometrische patroon creëren ze een fascinerend spel van licht en schaduw dat een eerbetoon vormt aan de 'lichtstad' Parijs.
HORLOGEBANDMOTIEF
De kenmerkende wijze waarop de lederen bekleding van onze auto's is geplooid, staat bekend als het 'horlogebandmotief'. Uit één ledervel snijden onze bekleders de afzonderlijke stukken die ze vervolgens strijken, plooien en opvullen om zo onze unieke lederen stoelen te creëren. Oorspronkelijk bedacht voor onze conceptcars, is dit avantgardistische bekledingsconcept tegenwoordig een vaste waarde voor alle lederen DS-interieurs.

 

 

 

INSPIRATIE
Op bezoek bij de ambachtslieden die de inspiratiebron zijn van ons vakmanschap

 

 

 

OP ZOEK NAAR PERFECTIE

Als proeftuin voor het uitproberen van ideeën, bieden conceptcars onze ontwerpteams de gelegenheid te experimenteren met nieuwe materialen en technologie. Ze werken daarbij vaak samen met gerenommeerde vaklieden uit uiteenlopende disciplines.

 

Een blik op de toekomst

Tijdens de ontwikkeling van een conceptcar laten onze ingenieurs en ambachtslieden zich inspireren door de wereld van Parijse luxe. Ze ontwerpende technologie van morgen, zonder de schoonheid, het zintuiglijke en het opmerkelijke uit het oog te verliezen. De DS AERO SPORT LOUNGE conceptcar toont de toekomst van DS Automobiles, een toekomst waarin de auto een ruimte op zich wordt, intelligent en gepersonaliseerd, connected en vol raffinement.
 
VIRTUOOS VAKWERK
Onze bekleders, ontwerpers, technici en andere specialisten beheersen de kunst materialen en technologie te laten samenvloeien in verfijnde creaties die in afwerking en prestaties de perfectie benaderen. Sommige van hun handgemaakte interieurdetails zijn uitgegroeid tot merkiconen, die symbool staan voor de wereld van innovatie en comfort waarin DS Automobiles u onderdompelt.
TECHNOLOGIE
Topprestaties als basis voor rijplezier
Met twee wereldtitels in de Formule E heeft DS Automobiles zijn E-TENSE elektrische aandrijftechniek op de hoogste trede van het erepodium gebracht. Gedreven door ambitie, werken de ontwikkelingsteams voortdurend verder aan de perfectionering ervan. Natuurlijk om onze racewagens nog sneller te maken, maar vooral ook om onze seriemodellen nog efficiënter te maken. Zodat ze u de mogelijkheid bieden het plezier van rijden in stijl te herontdekken.
Van het circuit naar de weg

Als eerste premiumfabrikant stapt DS Automobiles in 2015 in de Formula E. Het merk heeft de ambitie om de auto van morgen te bouwen en om dat doel te bereiken vertaalt het merk de kennis uit de Formula E door naar haar nieuwe modellen; volledig in de geest van avant-garde. 

De ervaring die op de verschillende circruits wereldwijd wordt opgedaan, voedt het werk van de vakmensen die de elektrische auto van nu en de toekomst ontwerpen. Onze competitieve geest werkt daardoor als een accelerator voor onderzoek en ontwikkeling, waarvan u later dagelijks profiteert.

Van het circuit naar de weg
Als eerste premium autofabrikant stapte DS Automobiles al in 2015 in de Formule E. Het doel daarbij was de auto van morgen te bouwen op basis van de kennis en ervaring die in dit wereldkampioenschap voor elektrische racewagens zou worden opgedaan.

Dat bleek een succesformule, want behalve twee wereldtitels heeft deze strategie inmiddels een schat aan knowhow opgeleverd waar de teams die werken aan de ontwikkeling van onze elektrische seriemodellen dankbaar gebruik van maken.

ALS U MEER WILT WETEN

DS Experience

DS Experience biedt u een reeks unieke services die speciaal voor u zijn ontwikkeld.

Art de vivre

Met zijn legendarische erfgoed is DS Automobiles een ware ambassadeur voor de 'art de vivre', de Franse kunst om van het leven te genieten. Ontdek zelf hoe DS elke reis tot een fascinerende uitnodiging voor een nieuw avontuur maakt.

 

 
PREMIUM SERVICES
Welkom in de wereld van DS
Geïnspireerd op uw behoeften en gericht op het vervullen daarvan, heeft DS Automobiles een exclusief serviceprogramma ontwikkeld: DS Only You. Dit programma stelt u in staat een dienstenpakket op maat samen te stellen dat u onder alle omstandigheden van een optimale mobiliteitservaring verzekert. Daarnaast biedt het u toegang tot de exclusieve privileges van Only You Privilege, die deuren openen naar een universum van onvergetelijke DS-ervaringen.
VRIJHEID
Rent a DS
VRIJHEID
Rent a DS
EXCLUSIEF
MyDS
EXCLUSIEF
MyDS
SERENITEIT
DS Assistance
SERENITEIT
DS Assistance
WELKOM
DS Valet
WELKOM
DS Valet
BEGELEIDING
DS At Your Service
BEGELEIDING
DS At Your Service
DS Travel Experiences
Vivez une expérience unique
DS Automobiles vous propose de sublimer vos aventures et votre besoin d'évasion, le temps d'un week-end, grâce à des expériences gastronomiques et culturelles exclusives et innovantes, à travers sa nouvelle plateforme de voyages DS Travel Experiences.
ELEKTRISCH RIJDEN
Een nieuwe benadering van autorijden
Onze E-TENSE-modellen bieden u een unieke rijervaring waarbij soepele prestaties, een verfijnde afwerking en een veelheid aan comfortvoorzieningen garant staan voor een ongekende luxebeleving aan boord.
Connected mobiliteitsservices

Omdat uw tijd kostbaar is, bieden we u via onze connected services een aantal oplossingen om u van elk moment achter het stuur van uw elektrische of hybride DS te laten genieten.

Ontdek alle mogelijkheden om snel en zorgeloos al uw bestemmingen te bereiken.

 

eSOLUTIONS CHARGING van FREE2MOVE eSOLUTONS
Thuis opladen

De DS eProWallbox biedt een ideale oplossing om uw DS thuis op te laden. Desgewenst kunnen we hem bij u thuis laten installeren.

 

Plan uw ritten
De eSolutions Charging-app van Free2move eSolutions biedt u de mogelijkheid ritten te plannen op basis van het bereik van uw DS E-TENSE en de aanwezige openbare laadstations langs de route.
OPENBARE LAADPUNTEN
De eSolutions Charging-app biedt u toegang tot een netwerk van meer dan 360.000 openbare laadpunten in heel Europa.
DS CONNECTED SERVICES
EV TRIP PLANNER
Bespaar reistijd en stuur de route vanuit de MyDS-app op uw smartphone naar het navigatiesysteem van uw DS. Heeft u een elektrisch model? De app bepaalt de beste route en houdt rekening met laadstops onderweg. Zo arriveert u altijd ontspannen op bestemming. 
REMOTE ACCESS
Bedien uw auto vanaf uw smartphone. Met Remote Access opent u op afstand de deuren en kan u deze vergrendelen. Of schakel de claxon en verlichting in om uw DS snel terug te vinden in een parkeergarage. 
SEND2NAV
Bepaal uw volgende bestemming en stuur met behulp van de Send2Nav-functionaliteit in de MyDS-app de route naar het infotainmentsysteem van uw auto. 
ON STREET PARKING(i) Alleen beschikbaar in aangesloten steden 
Navigeer moeiteloos door de stad met behulp van deze innovatieve dienst. On Street Parking leidt u naar parkeergelegenheid vlakbij uw bestemming en zorgt dat u geen tijd en brandstof meer verspilt. 
MYDS

Bekijk uw bereik

De MyDS-app biedt u de mogelijkheid het laadniveau van uw accupakket te checken en na te gaan hoever u met de huidige acculading nog kunt rijden. Wanneer uw auto aan een oplader staat, kunt u ook de laadsnelheid en de verwachte laadtijd controleren.
MYDS

Opladen op afstand

Wanneer uw auto op een connected oplader is aangesloten, kunt u het laden op afstand regelen via de MyDS-app. Door laadsessies slim te programmeren kunt maximaal profiteren van lagere energietarieven in de daluren.
MYDS

Voorkoelen en voorverwarmen

Met de MyDS-app kunt u de verwarming of airco op afstand inschakelen wanneer de auto nog aan de oplader staat. Zo kunt u het interieur voor vertrek alvast op een aangename temperatuur brengen zonder dat dit ten koste van het bereik gaat.
DS Mobility Pass: mobiliteit à la carte
Met de DS Mobility Pass kunt u via Free2Move Rent tegen een aantrekkelijk tarief een DS Plug-in Hybrid of een model met verbrandingsmotor huren. Bijvoorbeeld wanneer u tijdelijk een auto met meer bereik nodig hebt.
Altijd mobiel
Hebt u voor een lange reis een auto met meer bereik nodig? Huur dan via onze mobiliteitspartner Free2move Rent een DS Plug-in Hybrid of een model met verbrandingsmotor.
Speciale tarieven
Met de DS Mobility Pass kunt u tegen kortingstarieven een DS Plug-in Hybrid of een model met verbrandingsmotor huren.
Eenvoudig boeken
Boek snel en eenvoudig een huurauto bij Free2move Rent via de MyDS-app.

ALS U MEER WILT WETEN

Savoir-faire

DS Automobiles omringt zich met gepassioneerde mannen en vrouwen, die garant staan voor een unieke franse knowhow.

Art de vivre

Met zijn legendarische erfgoed is DS Automobiles een ware ambassadeur voor de 'art de vivre', de Franse kunst om van het leven te genieten. Ontdek zelf hoe DS elke reis tot een fascinerende uitnodiging voor een nieuw avontuur maakt.
L'ART DE VIVRE
Met zijn legendarische erfgoed is DS Automobiles een ware ambassadeur voor de 'art de vivre', de Franse kunst om van het leven te genieten. Graag laten we u daarom kennismaken met de rijkdom aan kunst, cultuur en culinaire tradities die Frankrijk te bieden heeft.
Stap in uw DS, rijd naar het zuiden, vergeet uw dagelijkse beslommeringen en ontdek de vele facetten van de Franse  'art de vivre'.
Volg een kookworkshop van een Franse topkok, boek een privérondleiding buiten de normale openingstijden door bekende musea als het Louvre of ontmoet de vaklieden die uw DS zijn exclusieve klasse geven: ons 'Art de Vivre'-programma biedt u een ruime keuze uit unieke ervaringen die het raffinement en het prestige van de wereld van DS Automobiles weerspiegelen.
THE ART OF TRAVEL
A FRENCH REINVENTION
DS Automobiles presenteert een documentaire opgedragen aan de Franse reiskunst. De serie is de komende weken te bekijken op Prime Video en is nu beschikbaar YouTube. Opgedragen aan genieten van het leven in al zijn vormen is  "The Art of Travel - A French Reinvention" een viering van de Franse levenvreugde in een zinnenprikkelende rondreis.
ONZE PARTNERS: EEN BRON VAN INSPIRATIE
Om u een unieke ervaring aan boord van onze auto's te garanderen, omringt DS Automobiles zich met zorgvuldig geselecteerde partners. Met hun specifieke expertise leveren ze een wezenlijke bijdrage aan ons 'haute couture'-design, dat zich onderscheidt door de toepassing van innovatieve technieken en een minutieuze aandacht voor detail.
DS x PARIS FASHION WEEK®
DS x PARIS FASHION WEEK®
REISGIDSEN
Ontdek de meest verfijnde kunst van Frankrijk,
de Franse avantgardistische spirit in al zijn stoutmoedigheid,
de vele facetten van de Franse 'art de vivre', kortom de rijkdom die reizen door Frankrijk u kan bieden.

ALS U MEER WILT WETEN

Savoir-faire

DS Automobiles omringt zich met gepassioneerde mannen en vrouwen, die garant staan voor een unieke franse knowhow.

DS Experience

DS Experience biedt u een reeks unieke services die speciaal voor u zijn ontwikkeld.
EEN CULINAIRE REIS
De French Art of Travel ontmoet de gastronomische wereld van Michelin-sterrenchef Julien Dumas en de nieuwe Collection Esprit de Voyage.
Onze gastro- nomische reis
Na de culinaire ervaringen van ons Only You Privilege-programma, blijft DS Automobiles de wereld van de gastronomie verkennen. Voor deze nieuwe culinaire reis heeft sterrenchef Julien Dumas, onze DS-ambassadeur voor gastronomie, 5 gepassioneerde fijnproevers uit heel Europa gevraagd om de beste ingrediënten voor een bijzonder gerecht te verzamelen.
De verschillende routes
Reizen draait om ontdekken. Vijf fijnproevers gaan in Frankrijk op zoek naar de leveranciers van Julien Dumas. Tijdens deze reis ontdekken zij hun savoir-faires en maken ze kennis met nieuwe geuren, smaken en landschappen. De culinaire juwelen van deze leveranciers nemen zij vervolgens mee naar Parijs in de speciaal ontworpen Esprit de Voyage-reiscollectie.

Reizen draait om ontdekken. Vijf fijnproevers gaan in Frankrijk op zoek naar de leveranciers van Julien Dumas. Tijdens deze reis ontdekken zij hun savoir-faires en maken ze kennis met nieuwe geuren, smaken en landschappen. De culinaire juwelen van deze leveranciers nemen zij vervolgens mee naar Parijs in de speciaal ontworpen Esprit de Voyage-reiscollectie.
 
Creatieproces Culinary Luggage collectie
Verschillende expertises liggen aan de basis van de totstandkoming van dit op maat gemaakte stuk. Het creatieproces begint met schetsen, die als basis dienen voor de houten mallen. Vervolgens worden daaromheen de eerste stukken gestikt, uiteraard volledig met de hand. Al onze expertise vertalen we door naar deze verfijnde kisten, zodat de unieke smaken en geuren van de producten die tijdens deze reis verzameld worden, optimaal bewaard blijven.
Creatieproces Culinary Luggage collectie
Verschillende expertises liggen aan de basis van de totstandkoming van dit op maat gemaakte stuk. Het creatieproces begint met schetsen, die als basis dienen voor de houten mallen. Vervolgens worden daaromheen de eerste stukken gestikt, uiteraard volledig met de hand. Al onze expertise vertalen we door naar deze verfijnde kisten, zodat de unieke smaken en geuren van de producten die tijdens deze reis verzameld worden, optimaal bewaard blijven.
INGREDIËNT 1: GEROOKTE FOREL VAN DE CÉZALLIER AQUACULTUUR FARM
Eenmaal bereid, bieden alleen uitzonderlijk producten ongeëvenaarde smaaksensaties. De gerookte forel uit de aquacultuurkwekerij van Cézallier is hier een perfect voorbeeld van.Voordat  Stéphane en Valentin Heinis hun prachtige product leveren aan onze chefkok, wordt de forel op unieke wijze gerookt.  Eerst worden de forellen aan aan een touwtje gehangen,  waarna de vis wordt gerookt met zaagsel en houtresten van eikenhout die afkomstig zijn van een meubelmaker. Dit rookproces leidt tot een unieke smaaksensatie. In warme perioden wordt de forel 17 uur gerookt, terwijl het proces in de maanden november en december tot wel 40 uur duurt. De mooiste delen van de filet worden vervolgens geselecteerd en weer op de huid genaaid. Hierdoor trekken de oliën uit de huid weer in de filet. Dit vakmanschap toont de gemeenschappelijke ambitie van een chefkok en zijn leveranciers die bereid zijn om een vindingrijke wijze hun product nog meer smaak te geven.
INGREDIËNT 1: GEROOKTE FOREL VAN DE CÉZALLIER AQUACULTUUR FARM
Eenmaal bereid, bieden alleen uitzonderlijk producten ongeëvenaarde smaaksensaties. De gerookte forel uit de aquacultuurkwekerij van Cézallier is hier een perfect voorbeeld van.Voordat  Stéphane en Valentin Heinis hun prachtige product leveren aan onze chefkok, wordt de forel op unieke wijze gerookt.  Eerst worden de forellen aan aan een touwtje gehangen,  waarna de vis wordt gerookt met zaagsel en houtresten van eikenhout die afkomstig zijn van een meubelmaker. Dit rookproces leidt tot een unieke smaaksensatie. In warme perioden wordt de forel 17 uur gerookt, terwijl het proces in de maanden november en december tot wel 40 uur duurt. De mooiste delen van de filet worden vervolgens geselecteerd en weer op de huid genaaid. Hierdoor trekken de oliën uit de huid weer in de filet. Dit vakmanschap toont de gemeenschappelijke ambitie van een chefkok en zijn leveranciers die bereid zijn om een vindingrijke wijze hun product nog meer smaak te geven.
INGREDIËNT 2: PEPER UIT JARDINS DE LA MER
Peper is een onmisbare smaakmaker in de Franse keuken en Jean-Marie Pédron verbouwt  op zijn landgoed in Jardins de la Mer de bijzondere Maceron-peper. Deze peper heeft een licht kruidige, maar diepe smaak, waar tonen van bleekselderij in te herkennen zijn. De peper is afkomstig van de Maceron-plant, een gewas dat uniek is voor dit deel van de kuststreek. De plant bloeit van december tot juli en bereikt een maximale hoogte van maximaal 1,5 meter. Op dat moment groeien de zaden boven de stengels uit en krijgen deze hun zwarte kleur. Geduldige ambachtslieden drogen en zeven de zaden vervolgens om de beroemde Maceron-peper te oogsten. Een prachtig proces om te aanschouwen.
INGREDIËNT 2: PEPER UIT JARDINS DE LA MER
Peper is een onmisbare smaakmaker in de Franse keuken en Jean-Marie Pédron verbouwt  op zijn landgoed in Jardins de la Mer de bijzondere Maceron-peper. Deze peper heeft een licht kruidige, maar diepe smaak, waar tonen van bleekselderij in te herkennen zijn. De peper is afkomstig van de Maceron-plant, een gewas dat uniek is voor dit deel van de kuststreek. De plant bloeit van december tot juli en bereikt een maximale hoogte van maximaal 1,5 meter. Op dat moment groeien de zaden boven de stengels uit en krijgen deze hun zwarte kleur. Geduldige ambachtslieden drogen en zeven de zaden vervolgens om de beroemde Maceron-peper te oogsten. Een prachtig proces om te aanschouwen.
INGREDIËNT 3: VERSE FOREL VAN DE CÉZALLIER AQUACULTUUR FARM
De expertise van Dumas' zijn leveranciers komt ook naar voren in hun overtuigingen. Zo geloven Stéphane en Valentin Heinis, net als Julien Dumas, dat je respect moet hebben voor de producten die de natuur en onze omgeving ons bieden. Stéphane en Valentin hebben veel aandacht voor dierenwelzijn en houden daarom iedere stap van de forellenkweek in eigen hand...alleen op die manier kunnen zij hun uitzonderlijke product blijven leveren. Wilde forellen passen zich aan op hun leefomgeving en voeden zich met wat hetgeen dat in het water beschikbaar is, zoals insecten en schelpen. Op de aquacultuurboerderij van Cézallier wordt juist een unieke leefomgeving in de bassins gereproduceerd. Deze volledig gecontroleerde kweekmethode is belangrijk voor de unieke en gelaagde smaaksensatie van de forellen die afkomstig zijn van deze kwekerij.
INGREDIËNT 3: VERSE FOREL VAN DE CÉZALLIER AQUACULTUUR FARM
De expertise van Dumas' zijn leveranciers komt ook naar voren in hun overtuigingen. Zo geloven Stéphane en Valentin Heinis, net als Julien Dumas, dat je respect moet hebben voor de producten die de natuur en onze omgeving ons bieden. Stéphane en Valentin hebben veel aandacht voor dierenwelzijn en houden daarom iedere stap van de forellenkweek in eigen hand...alleen op die manier kunnen zij hun uitzonderlijke product blijven leveren. Wilde forellen passen zich aan op hun leefomgeving en voeden zich met wat hetgeen dat in het water beschikbaar is, zoals insecten en schelpen. Op de aquacultuurboerderij van Cézallier wordt juist een unieke leefomgeving in de bassins gereproduceerd. Deze volledig gecontroleerde kweekmethode is belangrijk voor de unieke en gelaagde smaaksensatie van de forellen die afkomstig zijn van deze kwekerij.
INGREDIËNT 4: ZEEWIER UIT JARDINS DE LA MER
Het zeewier voor Julien's gerecht wordt dichtbij de oceaan gewonnen, met name op landgoed in Jardins de la Mer, dat wordt beheerd door Jean-Marie Pédron. Dumas gebruikt de wieren om zoute gerechten te verrijken of versnijdt ze rauw in salades. Daarnaast gebruikt hij zeewier om gevogelte te vullen en om  frites van te maken...de mogelijkheden zijn eindeloos. Zeewier wordt in de keuken gebruikt vanwege de zilte smaak, die soms sterke gelijkenissen vertoont met de smaak van truffels.Wie alleen de  beste zeewier wil plukken, moet een kenner zijn. Een expert beoordeelt de regenboogkleurige reflecties en zachte texturen om de juiste kwaliteit te bepalen. Pédron heeft deze vaardigheid overgedragen aan Julien Dumas. Een bewijs dat de kookkunst ook draait om de overdracht van kennis.
INGREDIËNT 4: ZEEWIER UIT JARDINS DE LA MER
Het zeewier voor Julien's gerecht wordt dichtbij de oceaan gewonnen, met name op landgoed in Jardins de la Mer, dat wordt beheerd door Jean-Marie Pédron. Dumas gebruikt de wieren om zoute gerechten te verrijken of versnijdt ze rauw in salades. Daarnaast gebruikt hij zeewier om gevogelte te vullen en om  frites van te maken...de mogelijkheden zijn eindeloos. Zeewier wordt in de keuken gebruikt vanwege de zilte smaak, die soms sterke gelijkenissen vertoont met de smaak van truffels.Wie alleen de  beste zeewier wil plukken, moet een kenner zijn. Een expert beoordeelt de regenboogkleurige reflecties en zachte texturen om de juiste kwaliteit te bepalen. Pédron heeft deze vaardigheid overgedragen aan Julien Dumas. Een bewijs dat de kookkunst ook draait om de overdracht van kennis.
INGREDIËNT 5: WALNOOTOLIE GEPRODUCEERD IN VENSAT
Deze walnootolie wordt al vier generaties lang vervaardigd in Vensat, een klein stadje met slechts 540 inwoners. Aan het hoofd van deze artisinale savoir-faire staan Claude en Sylvie Gendre. Zij leveren een product van ongeëvenaarde en zeldzame kwaliteit. De walnoten zijn onbespoten en tijdens het productieproces wordt niets aan het product toegevoegd. Het proces is arbeidsintensief: eerst worden de walnoten verzameld, gedroogd en geroosterd en daarna vermalen onder een wiel van 1300 kilogram. Pas dan kan de olie worden gewonnen. De amberkleur en zoete geur van deze walnootolie voeren Julien Dumas telkens terug naar een herinnering uit zijn jeugd. Voor even is hij terug in Grenoble en waant hij zich in de plaatselijke patisserie die bekendstaat om zijn uitzonderlijke walnoottaart.
INGREDIËNT 5: WALNOOTOLIE GEPRODUCEERD IN VENSAT
Deze walnootolie wordt al vier generaties lang vervaardigd in Vensat, een klein stadje met slechts 540 inwoners. Aan het hoofd van deze artisinale savoir-faire staan Claude en Sylvie Gendre. Zij leveren een product van ongeëvenaarde en zeldzame kwaliteit. De walnoten zijn onbespoten en tijdens het productieproces wordt niets aan het product toegevoegd. Het proces is arbeidsintensief: eerst worden de walnoten verzameld, gedroogd en geroosterd en daarna vermalen onder een wiel van 1300 kilogram. Pas dan kan de olie worden gewonnen. De amberkleur en zoete geur van deze walnootolie voeren Julien Dumas telkens terug naar een herinnering uit zijn jeugd. Voor even is hij terug in Grenoble en waant hij zich in de plaatselijke patisserie die bekendstaat om zijn uitzonderlijke walnoottaart.
Blijf op de hoogte en volg met ons deze reis...
Zeewier, peper, walnootolie, gerookte en verse forel: dit zijn de 5 ingrediënten die onze influencers naar DS Ambassadeur Julien Dumas brengen om één van zijn beste gerechten te creëren. En wanneer zij de eerste hap nemen, beseffen deze culinaire experts dat hun reis de moeite waard was. De magie die Dumas toevoegt aan deze prachtige Franse ingrediënten, benadrukken dat expertise aankomt op het verzamelen van de juiste mensen en ingrediënten om je heen.
JULIEN DUMAS
Julien Dumas, onderscheiden met een Michelin-ster, is onze ambassadeur op het gebied van gastronomie. Dumas kookt voor restaurant Bellefeuille in het Saint-James Paris hotel in Parijs en presenteert seizoensgebonden menu's waarin het beste dat de natuur te bieden heeft centraal staat. Zijn grenzeloze verlangen naar uitmuntendheid en authenticititeit deelt hij met DS Automobiles.
LA MALLE BERNARD
Reizen draait om het verzamelen van nieuwe herinneringen, smaken en geuren. La Malle Bernard, een connaisseur als het aankomt op reizen, en DS Automobiles hebben een unieke collectie reisbagage ontworpen om  al deze emoties onderweg te kunnen vangen én bewaren.
Het plezier van reizen
Esprit de Voyage collectie: omarm de French Art of Travel
Geïnspireerd op onze reizen en de Franse savoir-faire, introduceert DS Automobiles de Esprit de Voyage collectie. Deze gelimiteerde collectie  geeft een extra vleugje rafinnement aan onze creaties en moedigt u aan om een stap terug te doen, om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Uniek, elegant en verfijnd: drie woorden om een gedenkwaardige reis te beleven naar de French Art of Travel.

ALS U MEER WILT WETEN

DS Experience

DS Experience biedt u een reeks unieke services die speciaal voor u zijn ontwikkeld.

Art de vivre

Met zijn legendarische historie is DS Automobiles een ware ambassadeur van de Franse Art de Vivre, waardoor iedere reis een uitnodiging is voor een nieuw avontuur.