DOORGAAN
Private Lease

 DS Private Lease en online bestellen

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe DS, voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor DS Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. U betaalt alleen nog uw brandstofkosten. Gewoon bij de DS-dealer.

DS Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van DS, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.

Kan ik makkelijk en betrouwbaar online een nieuwe DS Private Leasen?

Een nieuwe auto koop je niet zomaar. Zeker niet in deze tijd. Toch zijn er een aantal redenen om juist nu wel in te stappen in een gloednieuwe DS. Bijvoorbeeld via DS Private Lease, waarbij u voor een vast bedrag per maand de komende jaren zorgeloos kan rijden. En desgewenst volledig online te bestellen, snel en gemakkelijk vanuit huis.

Hoe werkt online bestellen?

 1. Configureer uw nieuwe DS hier of kies voor een model uit voorraad. U stelt uw favoriete DS eenvoudig samen in onze configurator. U kiest uw uitvoering, motor, kleur en bijvoorbeeld extra opties. Ook kunt u zelf zoeken in de actuele voorraad en/of extra services zoals winterbanden selecteren.
 2. Vervolgens kiest u voor een offerte per mail of u kunt direct uw aanvraag indienen. Dit is geheel vrijblijvend! Voor beide keuzes hebben we uw persoonlijke gegevens nodig.  We zijn voorzichtig met de gegevens die we van u krijgen. Het gaat tenslotte om uw privacy. Daarom geven we uw gegevens alleen aan andere partijen als dat nodig én toegestaan is.  
 3. Voeg voor aanvraag ook uw financiële gegevens toe en vervolgens wordt online de kredietcheck uitgevoerd. U ontvangt direct de uitslag.  DS Private Lease beoordeelt samen met een onafhankelijke instantie of de aanschaf van een nieuwe auto een financieel verstandige keuze is. Dit gebeurt middels een kredietanalyse om uw kredietwaardigheid te beoordelen.
 4. Alles oké? Dan vragen we u om een aantal documenten.  Als uw aanvraag (onder voorbehoud) is geaccepteerd, dan ontvangt u een mail waarin u uw veilige persoonlijke omgeving kunt activeren. In deze omgeving vragen wij u om alle benodigde documenten te uploaden. Denk daarbij aan een kopie van uw legitimatiebewijs, actueel bankafschrift en inkomensgegevens. Vervolgens kunt u hier ook uw contract digitaal ondertekenen. Hierna heeft u nog 14 dagen bedenktijd.
 5. Tot slot ontvangt u en de dealer een definitieve bevestiging. Hiermee kan de dealer de auto bestellen of de voorraadauto aflevering klaar maken. De dealer zal contact met u opnemen om de levering (aan huis) in te plannen.


Heeft u vragen over uw nieuwe DS of de Online Bestelmodule? Neem contact op via de DS Private Lease chat op onze website of mail ons via het contact formulier.

KEURMERK

voor nog meer zekerheid

U heeft de zekerheid van het Keurmerk waarbij DS Private Lease is aangesloten. Sinds 2016 zorgt dit Keurmerk ervoor dat consumenten beschermd zijn tegen onredelijke en onverwachte extra kosten. Zo mogen bij het keurmerk aangesloten leasemaatschappijen tijdens de looptijd van het contract de maandlasten niet verhogen, tenzij de overheid de belastingregels verandert. Zie voor meer informatie: keurmerkprivatelease.nl

 Mobiliteitsbudget

Stelt uw bedrijf een mobiliteitsbudget beschikbaar? Dan is DS Private Lease mogelijk een passend alternatief voor u. Mobiliteitsbudget betreft een toelage voor een werknemer die zelf het woon- en werkverkeer dient te financieren. Het zijn dus kosten die u maakt om van uw woonadres naar uw werkadres te reizen maar ook de reizen die u maakt naar eventuele klanten en relaties vallen hieronder. In veel gevallen ontvangt de werknemer een maandelijks bedrag om deze mobiliteitskosten te dekken.

 DS Private Lease elektrisch

De elektrische auto is inmiddels een serieus alternatief voor de brandstofauto. Steeds meer mensen overwegen om over te stappen op een elektrische auto. De hoge aanschafprijs en de onzekere restwaarde zijn veelgehoorde argumenten om nog geen elektrische auto te kopen. Met Private Lease heeft u deze zorgen niet.

Vraagt u zich af of elektrisch rijden bij u past of wilt u meer informatie over het leasen van een elektrische DS? Private Lease DS heeft een tool ontwikkeld uw favoriete elektrische auto te vergelijken met benzine.

 Heeft u al een DS Private Lease contract?

Krijg snel en eenvoudig inzicht in uw facturen, contract en overige private lease gegevens.

Voordelen

 • Reparatie en onderhoud door DS-erkend reparateur
 • Allrisk verzekering
 • 24-uurs, 7 dagen per week, pechhulp, ook in het buitenland
 • Overlijdensrisicodekking
 • Wegenbelasting
 • Afschrijving en rente
 • Afleveringskosten
 • Banden (winterbanden optioneel)

DS PRIVATE LEASE

Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
* Prijzen incl. BTW op basis van Private Lease via Stellantis Financial Services met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding. kijk voor alle voorwaarden op privatelease.dsautomobiles.nl. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden..

** De SEPP/subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. DS Automobiles Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Bij gebruikmaking van de SEPP en indien het contract wordt beëindigd, is de contractnemer zelf verantwoordelijk voor het stopzetten van de maandelijkse betaling.

Keurmerk Private Lease: Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen. Kijk voor meer informatie op https://www.keurmerkprivatelease.nl.