WINTERBANDEN

WINTERBANDEN

ZORG DAT U ELK SEIZOEN MET DE JUISTE BANDEN RIJDT

Bij temperaturen onder 7°C is de grip van zomerbanden niet meer optimaal: het rubber wordt hard en de prestaties van de band gaan achteruit. Het is dan ook verstandig om 's winters met winterbanden te rijden. Een set winterwielen is op de lange termijn de beste oplossing. 
BANDENHOTEL

Sla uw banden goed op wanneer u ze niet gebruikt.

 

Als winterbanden niet worden gebruikt moeten ze, net als zomerbanden, onder goede omstandigheden worden opgeslagen zodat de kwaliteit niet achteruitgaat. 

Daarom biedt DS Service u een bandenhotelservice met 2 opslagmogelijkheden: 

• voor één seizoen (duur 6 maanden)

• of voor het hele jaar (duur 12 maanden)

 

Wij reinigen uw banden, controleren ze op slijtage en slaan ze onder optimale omstandigeheden op wat bereft temperatuur, luchtvochtigheid en licht. Ook laten we u vooraf weten wanneer het tijd is om ze te wisselen.

 

Neem voor meer informatie over de beschikbaarheid, prijzen en voorwaarden van de bandenhotelservice contact op met een deelnemende DS-werkplaats.

WINTERWIELEN

U kiest voor winterbanden omdat u zekerheid wilt in alle weeromstandigheden in alle landen. Gemonteerde sets zijn snel te wisselen en gemakkelijk op te slaan. Met originele DS velgen kiest u voor een stijl die past bij uw DS, want ook in de winter kiest u voor kwaliteit en design.
 

Een winterwiel is samengesteld uit originele DS wielen, staal of lichtmetaal, voorzien van winterbanden waardoor uw veiligheid is gewaarborgd. Professioneel gemonteerd door uw DS Erkend Reparateur waarbij u ook de keuze hebt voor opslag van de zomerbanden.

SERVICES OP MAAT

ONDERHOUDSPAKKET "MONTAGE EN BALANCEREN"
Ontdek onze all-in pakketprijzen voor het monteren en balanceren van nieuwe banden. En onze tips voor veilig rijden.
WERKPLAATS AFSPRAAK
Tekst 2