DS Mobiliteits- budget

 DS Mobiliteitsbudget

DS Automobiles Private Lease vervangt auto van de zaak en bijtelling

De opkomst van het mobiliteitsbudget.
De wereld om ons heen is aan het veranderen. We reizen minder en werken vaker vanuit huis of op afstand buiten de kantooromgeving. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor de mobiliteitsregelingen die door bedrijven aan hun medewerkers worden aangeboden. Steeds meer bedrijven kiezen vaker voor het aanbieden van een mobiliteitsbudget als een modern alternatief voor een auto van de zaak. Met een mobiliteitsbudget heeft u meer vrijheid en flexibiliteit om te bepalen wat voor u de meest praktische en passende auto is. Ook het financiële plaatje speelt daarbij uiteraard een grote rol. Zeker wanneer u uw leaseauto momenteel ook privé rijdt en deze dus fiscaal belast is met bijtelling.
 
Stelt uw bedrijf een mobiliteitsbudget beschikbaar? Dan is DS Private Lease mogelijk een passend alternatief voor u.

Met DS Private Lease kiest u voor gemak en zekerheid, en u bepaalt zelf hoe lang u in deze auto wilt blijven rijden. U rijdt zonder investering in een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Tevens hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, wegenbelasting, verzekering en reparatie. In het geval van DS Private Lease hoeft u bovendien ook geen bijtelling te betalen. Uw bedrijf heeft ook nog de mogelijkheid tot het aanbieden van een brandstof- of laadpas.

DS Automobiles biedt een ruim aanbod aan modellen aan die snel leverbaar zijn. Ook wanneer u duurzamer wilt rijden en kiest voor een hybride of 100% elektrisch aangedreven DS.

 Wat is een DS mobiliteitsbudget?

Mobiliteitsbudget betreft een toelage voor een werknemer die zelf het woon- en werkverkeer dient te financieren. Het zijn dus kosten die u maakt om van uw woonadres naar uw werkadres te reizen maar ook de reizen die u maakt naar eventuele klanten en relaties vallen hieronder. In veel gevallen ontvangt de werknemer een maandelijks bedrag om deze mobiliteitskosten te dekken. Bij een tekort moet u, als werknemer, dit vaak zelf bijdragen. Het is daarom zeer belangrijk dat de door u gemaakte mobiliteitskosten zo laag mogelijk, inzichtelijk én goed te managen zijn.
 

Waar uw partner en familie of vrienden vaak niet in een auto van de zaak mogen rijden heeft u nu wel de mogelijkheid tot het delen van uw auto om daarmee ook de maandelijkse kosten te delen. Bedrijven hebben vaak een beperkte keuzelijst van merken en modellen waar u uit mag kiezen bij een auto van de zaak. Omdat uw bedrijf niet ‘vast’ zit aan een meerjarig leasecontract heeft u zelf meer keuzevrijheid en flexibiliteit in het uitkiezen van een auto die past bij uw persoonlijke situatie. U kunt bijvoorbeeld een milieubewuste keuze maken door te kiezen voor een auto met minder CO2-uitstoot of misschien rijdt u liever elke 2 jaar in een nieuwe, ruimere óf juist meer compacte auto.

Voordelen DS Automobiles Private Lease

  • Geen fiscale bijtelling
  • Gemak en zekerheid, alle kosten zijn inbegrepen m.u.v. brandstof
  • Flexibiliteit in modelkeuze en looptijd contract
  • Keuze vrijheid om milieubewuster te rijden
  • Ook deelcontracten met partner of familie mogelijk
  • Onderhoud en reparatie via de officiële merkdealer