DS Onderhouds- pakketten

DS staat voor u klaar in elke levensfase van uw auto

Onze technici controleren en repareren uw auto en bieden u door de fabrikant goedgekeurde servicepakketten en checks aan.

Voordelen DS Service

  • All-in prijs: de servicepakketten zijn inclusief onderdelen, arbeidsloon en 2 jaar garantie op originele DS-onderdelen.
  • Transparantie: u krijgt vooraf een heldere prijsopgave. Komt de monteur aanvullende werkzaamheden tegen, dan wordt er contact met u opgenomen.
  • Kwaliteit: onze technici zijn getraind om te werken met de nieuwste technologieën waarmee uw DS is uitgerust.

 

De zekerheid van Originele Onderdelen

De onderdelen die voor onderhoudswerkzaamheden worden gebruikt, zijn 100% identiek aan de onderdelen die op nieuwe auto's worden gemonteerd. Deze onderdelen garanderen optimale prestaties, een maximale veiligheid in combinatie met een lange levensduur.

DS ONDERHOUD 

Om uw auto in perfecte staat te houden, is regulier onderhoud belangrijk. Wij hebben voor uw DS een onderhoudsplan op maat ontwikkeld. 

OLIE VERVERSEN

Motorolie zorgt ervoor dat de motor soepel blijft lopen. Daarom is het belangrijk om deze tussentijds te  te laten verversen.

AIRCO CHECK

Het servicepakket voor de airconditioning verzekert u van een optimaal comfort en gezonde frisse lucht in het interieur van uw auto.

RUITREPARATIE

Veilig rijden begint met goed zicht. Als de voorruit van uw DS is beschadigd, zorgen onze experts ervoor dat hij vakkundig wordt gerepareerd of vervangen. 

RUITENWISSERS

Ruitenwissers dienen in goede staat te zijn voor optimaal zicht op de weg. Ze zijn van essentieel belang voor uw veiligheid.

REMMENCHECK

Het remsysteem moet direct en nauwkeurig op uw bedieningscommando's reageren. Een regelmatige controle van de remmen is essentieel voor uw veiligheid.

DS BANDENSERVICE

De banden vormen het enige contactpunt tussen uw auto en het wegdek. Goede banden zijn dan ook van groot belang voor de veiligheid.

SCHOKDEMPERS

Een goede staat van de schokdempers is belangrijk voor een comforatebele en veilige rit. DS experts staan voor u klaar om deze vakkundig te controleren.

DISTRIBUTIESET

De distributieriem dient in goede staat zijn om een goede werking van de motor te garanderen. Laat deze tussentijdse controleren door een DS expert.

ACCUCHECK

Een goede staat van de accu is belangrijk om uw DS op elk moment probleemloos te kunnen starten. Wij houden uw accu in topconditie. 

APK-CONTROLE

Vertrouw de wettelijk verplichte APK toe aan het DS netwerk. U kunt rekenen op een vakkundige keuring en scherp APK tarief.

SCHADEHERSTEL

Een kras of een deukje in uw auto kan altijd gebeuren. Onze schadeherstellers zorgen dat uw DS er weer als nieuw komt uit te zien.

 

Services op maat

 Maak online een afspraak

Selecteer het dichtstbijzijnde DS Servicepunt en profiteer van de expertise van DS voor het onderhoud van uw auto. Een afspraak maakt u eenvoudig online of via de MyDS app.

MYDS APP

Met de MyDS app kunt u ook gemakkelijk een afspraak voor onderhoud maken en heeft u toegang tot belangrijke voertuiginformatie en handleidingen van uw DS.

Mentions légales

(1), (2) et (3) Selon disponibilité dans votre atelier DS Automobiles.
(2) Paiement par carte bancaire : les cartes bancaires acceptées sont : CB, Visa, Mastercard ; les cartes prépayées, à autorisation systématique telles qu’Electron, Maestro, Compte Nickel, Revolut, American Express... et les cartes virtuelles ou ecards ne sont pas acceptées.
(3) Paiement plus tard à J+30 jours.
(4) Paiement par carte bancaire : les cartes bancaires acceptées sont : CB, Visa, Mastercard ; les cartes prépayées, à autorisation systématique telles qu’Electron, Maestro, Compte Nickel, Revolut, American Express... et les cartes virtuelles ou ecards ne sont pas acceptées.identiques mentions 2)