DOORGAAN

DS voorruitreparatie

Voor een optimaal zicht

Als DS-rijder verwacht u een perfect zicht en een optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf. Als de voorruit van uw DS is beschadigd, zorgen onze experts ervoor dat hij vakkundig wordt gerepareerd of vervangen. Zo kunt u weer veilig uw weg vervolgen.

 

Bij DS Service kunt u terecht voor advies over de reparatie of vervanging van de voorruit.

  • Het repareren van een beschadiging in de voorruit kost minder tijd en is goedkoper dan het vervangen van de complete voorruit.Dus wacht niet te lang bij een beschadiging, maar laat deze snel controleren en vakkundig herstellen.
  • U kunt rekenen op een scherpe all-in prijs inclusief onderdelen en arbeidsloon. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op bij de DS-Store van uw voorkeur.Ook voor vragen over uw eigen risico, kunt u contact opnemen met uw DS-Store.

DE SAMENSTELLING VAN EEN VOORRUIT

Vroeger waren voorruiten gemaakt van gehard glas, waardoor ze bij steenslag in duizenden stukjes uiteen konden spatten. Moderne voorruiten zijn vervaardigd van gelaagd glas. Hierbij is de ruit opgebouwd uit lagen glas met een tussenlaag van polyvinylbutyralfolie (PVB) waardoor het geheel rekbaar is en bestand is tegen scheuren. Daardoor blijft de ruit intact bij een impact.

TE REPAREREN BESCHADIGINGEN

Voorruitreparatie is alleen mogelijk bij een of twee beschadigingen die niet groter zijn dan een €2 muntstuk. Bovendien moeten deze beschadigingen zich buiten het directe gezichtsveld van de bestuurder bevinden. Bij reparatie zorgt een transparante kunsthars ervoor dat jouw voorruit weer zo goed als nieuw is!

VERVANGEN VAN DE VOORRUIT

Indien de voorruitschade niet kan worden hersteld, zal de DS expert u adviseren om de voorruit te vervangen. Er wordt altijd een passende oplossing voor u gevonden zodat u weer veilig de weg op kunt gaan.

ONS ADVIES

Als u een sterretje in de voorruit ziet, is het raadzaam er een transparante sticker overheen te plakken om het beschadigde gedeelte van de ruit te beschermen. U voorkomt dan dat er vuil of water in de beschadiging terechtkomt, waardoor de reparatie lastig of zelfs onmogelijk wordt. Maak vervolgens zo snel mogelijk een afspraak voor de reparatie bij DS Service.

Stel de reparatie van de voorruit niet uit. Anders kan het sterretje groter worden waardoor reparatie niet meer mogelijk is. Door de voorruit snel te laten repareren voorkomt u dat hij moet worden vervangen en dat u veel meer geld kwijt bent.

Hebt u vragen over uw eigen risico? Neem dan gerust contact op met uw DS Expert Adviseur.

DEALERGLASS

Dealerglass is een ruitschadeherstelformule voor merkdealers. Dealerglass zorgt dat u bij uw vertrouwde DS Servicepunt terecht kunt voor ruitschadeherstel en regelt voor u de afhandeling met de lease- of verzekeringsmaatschappij. Niemand kent uw auto tenslotte beter dan de experts van DS Automobiles, dus u bent verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen. Wel zo veilig.
 

Voordelen:

  • Reparatie door een erkende DS Reparateur
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging
  • Afspraak altijd bij u in de buurt
  • Dealerglass regelt alles met de verzekeraar of leasemaatschappij

DS AUTOMOBILES EN HET MILIEU

DS Automobiles zet zich actief in om schadelijke stoffen zo milieubewust mogelijk te verwerkenMeer informatie: www.stellantis.com.. Van het ontwerp van de auto's tot aan het vervangen van onderdelen streeft DS Automobiles er samen met zijn netwerk naar om de impact op het milieu zo veel mogelijk te beperkenMeer informatie: www.stellantis.com..

Services op maat

De expertise van DS Service
DS Service biedt u het gemak van een perfect onderhouden auto
Service acties 
DS Service staat voor u klaar met exclusieve services en speciale acties.
DS AUTOMOBILES EN HET MILIEU

DS Automobiles zet zich actief in om schadelijke stoffen zo milieuwbewust mogelijk te verwerken Meer informatie: www.stellantis.com .

Van het ontwerp van de auto's tot aan het vervangen van onderdelen streeft DS Automobiles er samen met zijn netwerk naar om de impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken Meer informatie: www.stellantis.com .