DOORGAAN

Gegarandeerde mobiliteit

Altijd mobiel, ongeacht de omstandigheden.

Met onze services DS Valet, Rent a DS en DS Assistance is uw mobiliteit verzekerd. Met DS kunt u zorgeloos genieten van de mooiste wegen.

DS Valet

Omdat uw tijd kostbaar is

Services die dagelijks van pas komen

Niets is zo kostbaar als uw tijd: bij DS Automobiles kunt u gebruikmaken van een chauffeursservice, zowel voor de aflevering van uw nieuwe DS als voor het onderhoud ervan.

Bij de aflevering

Onze chauffeur staat voor u klaar: hij levert uw auto bij u thuis of op uw werkadres af en legt u de belangrijkste functies van uw auto uit. Maak ongestoord kennis met uw nieuwe auto.

Bij onderhoud

De chauffeur neemt uw DS van u over en laat een leenauto bij u achter (indien gewenst). Service op maat.

Rent a DS

Autoverhuur op maat

Een DS huren is altijd een goed idee

Maak in alle vrijheid kennis met de modellen van DS. Via Free2Move Rent huurt u gemakkelijk de DS van uw keuze. Reserveer uw auto eenvoudig via de MyDS App op uw smartphone, bij het verkooppunt of door op de onderstaande knop te klikken.

Voordelen van een auto huren bij DS

 1. Altijd het DS-model van uw keuze.
 2. Aan de situatie aangepaste tarieven (per dag, per weekend, per week enz.).
 3. 24/7 pechhulpverlening.
Een zakenreis, een weekend weg met z'n tweeën of een vakantie met het gezin in de bergen: DS kan u een oplossing op maat aanbieden. Haal de sleutels van uw huur-DS op en geniet van de reis.

DS Assistance

Levenslange pechhulpverlening

Waar u ook bent

24/7 beschikbaar, in Nederland of in het buitenland, bij pech of een ongeval.

Levenslang gratis*: DS Assistance is te bereiken door op de toets van de DS Connect Box in uw auto te drukken, via de MyDS App of door te bellen naar 00800 24 24 07 07.

 

*Na elke bij een DS-verkooppunt uitgevoerde onderhoudsbeurt profiteert u gratis van een jaar lang pechhulpverlening, ongeacht de leeftijd van uw auto. Hulpverlening bij autopech (mechanisch, elektrisch en elektronisch, uitgezonderd accu), ongevallen, het tanken van de verkeerde brandstof, verlies van de sleutel of het in de auto opsluiten van de sleutel in Nederland en in Europa, zonder kilometertarief, als de oorzaak van de pech niet wordt gedekt door de hulpverlening van de commerciële garantie of die van het door u afgesloten DS Automobiles-servicecontract. De volgende auto's hebben geen recht op de gratis pechhulpverlening van DS Automobiles: leaseauto's, huurauto's, ambulances, lesauto's, auto's voor zittend patiëntenvervoer, taxi's en auto's bestemd voor betaald personenvervoer.

Het volgende wordt gedekt:

 • Autopech
 • Ongeval
 • Lekke band
 • Verlies van sleutels en opsluiten van sleutels in de auto
 • Tanken van de verkeerde brandstof

Dekking

 • Reparatie ter plaatse, indien mogelijk.
 • Berging van de auto naar de werkplaats van de dichtstbijzijnde DS Erkend Reparateur of de door u gekozen DS Erkend Reparateur, mits deze binnen een straal van 50 km is gevestigd.
 • Wanneer u met de auto bent gestrand, zorgt DS voor een mobiliteitsoplossing zodat u naar huis kunt rijden of uw reis kunt vervolgen.
Een scala aan services
VRIJHEID
Rent a DS
VRIJHEID
Rent a DS
EXCLUSIEF
MyDS
EXCLUSIEF
MyDS
SERENITEIT
DS Assistance
SERENITEIT
DS Assistance
WELKOM
DS Valet
WELKOM
DS Valet
BEGELEIDING
DS At Your Service
BEGELEIDING
DS At Your Service

Als u meer wilt weten

Bestel online

Configureer en bestel uw DS online

Only You Privilege

Doe bijzondere ervaringen op