DS Erkend schadeherstel

Om uw auto er weer als nieuw te laten uitzien 

DS Service biedt u snelle en betaalbare oplossingen voor schades aan de carrosserie van uw auto. Vertrouw uw auto toe aan de schadeherstellers van DS om hem er weer als nieuw te laten uitzien.

 

Als uw DS schade heeft opgelopen, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. U kunt daarbij rekenen op de vakmanschap van uw DS Erkend Reparateur. Zij zorgen,  samen met professionele schadeherstellers, dat uw DS wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen. Zo blijft uw DS voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

De voordelen van DS Schadeherstel:

  • Kwalitatief schadeherstel volgens fabrieksnormen
  • een team van gespecialiseerde schadeherstellers,
  • werkzaamheden met garantie op onderdelen en arbeidsloon,
  • gebruik van door de fabrikant voorgeschreven speciale apparatuur en speciaal gereedschap,
  • originele DS-onderdelen (geleverd door MOPAR) of Circular Economy-onderdelen,
  • een strenge kwaliteitscontrole.

Om het u gemakkelijk te maken

Wij zorgen ervoor dat alle noodzakelijke werkzaamheden worden uitgevoerd, ook aan de ruiten, zodat uw auto tiptop aan u wordt afgeleverd. Voor uw gemak kunnen het onderhoud en het schadeherstel van uw auto in dezelfde DS Service-werkplaats worden uitgevoerd.

DS biedt u ook een aantal voordelige servicepakketten voor het spuiten van de carrosserie en voor reparaties aan de ruiten (repareren van sterretjes) en koplampen (renovatie) om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien.

 

DS AUTOMOBILES EN HET MILIEU

DS Automobiles zet zich actief in om schadelijke stoffen zo milieubewust mogelijk te verwerkenMeer informatie: www.stellantis.com.. Van het ontwerp van de auto's tot aan het vervangen van onderdelen streeft DS Automobiles er samen met zijn netwerk naar om de impact op het milieu zo veel mogelijk te beperkenMeer informatie: www.stellantis.com..

Services op maat

De expertise van DS Service
DS Service biedt u het gemak van een perfect onderhouden auto.
Service acties 
DS Service staat voor u klaar met exclusieve services en speciale acties.
DS AUTOMOBILES EN HET MILIEU

DS Automobiles zet zich actief in om schadelijke stoffen zo milieuwbewust mogelijk te verwerken Meer informatie: www.stellantis.com .

Van het ontwerp van de auto's tot aan het vervangen van onderdelen streeft DS Automobiles er samen met zijn netwerk naar om de impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken Meer informatie: www.stellantis.com .