DOORGAAN
Onze services

Onze services

Ons service aanbod is speciaal voor u en uw DS ontwikkeld

DS Services

DS Services zijn ontworpen om u in elke fase te ondersteunen, zowel bij aankoop van uw auto als daarna. Ontdek onze financierings-, verzekerings- en aftersales services & producten.

PRIVATE LEASE & FINANCIERING

U heeft keuze uit verschillende financieringsoplossingen, met of zonder aanbetaling. Wilt u vaker een nieuwe auto rijden, na afloop van de financieringsperiode zelf eigenaar worden van uw auto of wilt u uw auto na afloop van de contractperiode simpelweg inleveren? Er is altijd een oplossing op maat.
 

Verzekeringen

Stellantis Autoverzekering is een complete autoverzekering voor gebruikte en nieuwe auto’s. Profiteer van een uitstekende dekking tegen een scherpe premie. 
 

Servicecontracten en garantieverlenging

Met de DS verlengde garantieverzekering & servicecontracten op maat profiteert u van specialistisch onderhoud én financiële zekerheid.  

Laadoplossingen

Alles wat u wilt weten over elektrisch rijden en laden, inclusief een compleet pakket aan laadoplossingen, zowel voor thuis als onderweg. 
 
 

Connected Services

DS Connected Services maken uw dagelijkse rit nog veiliger en comfortabeler.


 

Accessoires

DS Automobiles biedt u een breed assortiment aan originele Accessoires, gemaakt in samenwerking met de ingenieurs die uw auto hebben ontworpen. Zo kunt u uw DS nog completer en persoonlijker maken.

Onderhoud en reparatie

Ervaar het gemak van een goed onderhouden auto dankzij de expertise van onze gekwalificeerde DS werkplaatsen en technici.U kunt rekenen op specialistisch onderhoud tegen vaste all-in pakketprijzen.

Mobiliteitsoplossingen

Met onze innovatieve oplossingen spelen we in op ieders mobiliteitswensen. Of het nu is voor 1 dag of voor 24 maanden of zelfs nog langer. Geniet van volledige flexibiliteit en een breed scala aan beschikbare auto's.