DOORGAAN
Connected Services

Connected Services

DS Automobiles ontzorgt u met een complete reeks Connected Services voor uw DS.

Ontdek onze Connected Services

Automatische noodoproep en assistentie
SOS & Assistance is een noodhulp- en assistentiedienst met geolokalisatie. Bij een ongeval, pech of andere noodsituatie die dringende actie vereist, wordt direct de juiste ondersteuning gestuurd. De dienst is 24/7 beschikbaar en inbegrepen bij de aankoop van uw DS. Er zijn geen abonnementskosten aan verbonden. 
Navigatie

 
Ons connected navigatiesysteem met spraakherkenning omvat verschillende door TomTom ontwikkelde diensten, zoals realtime verkeers- en flitsinformatie. 
Mirror Screen (CarPlay, Android Auto)
 

Met Mirror Screen kunt u onderweg via het touchscreen van uw DS  profiteren van de compatibele apps van uw smartphone. 

Op deze manier kunt u onderweg veilig uw favoriete apps gebruiken.

 
Telemaintenance DS

 
Stel uw DS Servicepunt in staat om op afstand de technische gegevens van uw DS in te zien. Wanneer onderhoud of reparaties nodig zijn, kan uw DS Servicepunt contact met u opnemen. Hierdoor wordt sneller en efficiënter aan de onderhoudsbehoefte van uw auto voldaan. Deze service is beschikbaar voor auto's voorzien van de SOS & Assistance functie en vereist activering.  

DS CONNECTED SERVICES

Inbegrepen bij de aankoop van uw auto*

DS Automobiles biedt u een reeks Connected Services aan. Ontdek welk pakket bij u past en ervaar nog meer rijplezier!

 

*Inbegrepen in de aankoopprijs van uw DS besteld vanaf 1 juli 2023. Inbegrepen zijn het pakket Connect One voor een periode van 10 jaar en, na aanmelding, het pakket Connect Plus voor een periode van 3 jaar, vanaf de ingangsdatum van de garantie.

Connect One Pack

Nog meer gemoedsrust
Geniet na uw aankoop gedurende een periode van 10 jaar van Connected Services die uw veiligheid en gemoedsrust garanderen.

SOS & ASSISTANCE

De SOS & Assistance functie zorgt voor een gerust gevoel. Bij een noodgeval neemt het systeem, dankzij wereldwijde geolokalisatie, onmiddellijk contact op met de juiste hulpdiensten.

TELEMAINTENANCE DS

Stel uw dealer in staat om op afstand de technische gegevens van uw DS in te zien. Wanneer onderhoud of reparaties nodig zijn, kan uw DS Servicepunt contact met u opnemen. Hierdoor wordt sneller en efficiënter aan de onderhoudsbehoefte van uw auto voldaan.

CONNECT PLUS PACK

Herontdek grenzeloos rijplezier
Inbegrepen in de aankoopprijs van uw auto voor een periode van 3 jaar, Connect Plus is een uitbreiding op Connect One en biedt de ultieme connected rijervaring.

CONNECTED NAVIGATIE

Vanaf de bestuurderstoel leidt de connected navigatie u moeiteloos naar uw bestemming en wordt u onderweg relevante informatie getoond, zoals verkeersinformatie, het weerbericht, waarschuwingen voor gevarenzones en de locatie van tankstations (inclusief de brandstofprijs en de aanwezigheid van laadpunten). Ook worden parkeerplaatsen nabij uw bestemming getoond. Al deze functies zijn te bedienen via de spraakassistent. Heeft u uw route al uitgestippeld in de MyDS app, dan stuurt u deze met één druk op de knop naar het navigatiesysteem van uw auto.

E-REMOTE CONTROL

Blijf via de MyDS app op de hoogte van de status van DS E-TENSE: controleer het bereik en de laadtoestand van uw batterij, plan een laadsessie of regel op afstand de temperatuur in uw auto, op een specifiek tijdstip, op de dag(en) van uw keuze.

EV TRIP PLANNER

Bereid uw route voor vanaf uw smartphone via de MyDS app. De app berekent de reistijd en benodigde actieradius. Indien nodig, worden laadstations aan uw route toegevoegd. Bespaar tijd door de route direct naar uw DS-infotainmentsysteem te sturen.

CONNECTED ALARM

Geniet van uw vakantie zonder uw zorgen te maken over uw auto. Het connected alarm waarschuwt u per sms als het autoalarm afgaat.

SEND2NAV

Met de MyDS app kunt u eenvoudig uw volgende bestemming kiezen en deze via de Send2Nav-functie naar uw DS-infotainmentsysteem sturen. 

FREE2MOVE CHARGING E-SOLUTION

Laad uw elektrische of plug-in hybrid auto op bij openbare laadpunten met behulp van de eSolutions Charging app. Deze app, verbonden met uw auto, is inbegrepen in het Connect Plus Pack. 
SERVICES OP MAAT

MyDS App

Bekijk alle functies van de MyDS app en ontdek hoe u het meeste uit uw auto en de connected diensten kunt halen.

Only You

Ontdek het exclusieve klantenprogramma.

Juridische informatie

 

Voor alle nieuwe auto's die vanaf 1 juli 2023 worden besteld, zijn de diensten SOS & Assistance en DS TelemaintenanceTelemaintenance vereist activatie door de klant.onderdeel van het Connect One pakket (inbegrepen in de aankoopprijs van de auto). De diensten "Remote Control & Connected Navigatie" zijn onderdeel van het Connect Plus pakket, waarvoor een specifiek abonnement vereist is. Connect Plus is beschikbaar en bij de aankoopprijs van de auto inbegrepen voor een periode van 36 maanden vanaf de ingangsdatum van de garantie. Na deze periode is Connect Plus beschikbaar tegen betaling.