ACCESSORIES​

Personaliseer uw DS met onze originele accessoires

Onze belofte

DS Automobiles heeft een breed aanbod van originele accessoires om uw DS een persoonlijke touch te geven. 


Ontwikkeld door de ingenieurs en designers die uw auto hebben ontworpen. Zo weet u zeker dat de accessoires voldoen aan onze hoge normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. 

 

Kiezen voor originele accessoires van DS Automobiles betekent:

- Kwaliteit en veiligheid: alle producten voldoen aan strenge technische specificaties en zijn getest onder de zwaarste omstandigheden.

- Stijlvol: de vormgeving past perfect bij het uiterlijk van de auto

- Een perfecte pasvorm en ultiem gebruiksgemak

 

Maak uw DS nog mooier met de originele accessoires van DS Automobiles

Reservewiel pakket

Met een reservewiel kunt u in alle veiligheid rijden. Bij sommige modellen dient u echter bij bestelling van de auto het reservewiel als optie aan te vinken inclusief montagemateriaal. DS Service biedt daarom een all-inclusive reservewielpakket om in alle gemoedsrust te rijden.

Onze topaccessoires

Bescherming van het interieur
Het interieur van uw DS blijf eruit zien als nieuw met ons uitgebreide assortiment beschermende accessoires zoals vloermatten, stoelhoezen en meer. 
Voorzieningen Bagageruimte
U wilt optimaal gebruik maken van uw bagageruimte en alles op orde houden? In ons assortiment accessoires voor de bagageruimte vindt u alles wat u zoekt 
Transportoplossingen
Als u met uw DS op vakantie gaat of gaat sporten, is er soms wat extra ruimte nodig om uw uitrusting mee te nemen. Om die reden hebben we een ruim assortiment van trekhaken en draagaccessoires ontwikkeld voor fietsen, ski's en andere sportuitrusting. Uiteraard zijn ook deze originele accessoires ontworpen en ontwikkeld om perfect bij uw DS te passen. 
Accessoires voor elektrische auto's
We maken het opladen van uw elektrische of plug-in hybride DS eenvoudig. Of u nu thuis of onderweg bent, we hebben een groot assortiment van laadkabels, adapters en wallboxen ontwikkeld voor zoveel mogelijk flexibiliteit. 
Personaliseer het interieur
Maak de rijervaring van u en uw passagiers compleet met een reeks accessoires die zijn ontworpen voor nog meer comfort. Van handige opbergoplossingen tot geurdispensers, zonnekleppen, parkeerschijven en meer. Ontdek de verschillende mogelijkheden om het interieur of uiterlijk van uw DS verder te personaliseren.