DS 3 CONFIGURATOR

Bekijk de DS 3 van buiten en van binnen met de DS-configurator

Met onze configurator kunt u uw nieuwe auto personaliseren volgens uw wensen en behoeften. Kies hier de gewenste uitvoering, motor, uitrusting en design en stel zo de DS 3 samen die past bij uw wensen en behoeften.

Beschikbare uitvoeringen van de DS 3

De DS 3, onze nieuwe compacte SUV, is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: BASTILLE, PERFORMANCE LINE, RIVOLI, PERFORMANCE LINE + en OPERA. Al deze uitvoeringen gaan vergezeld van een reeks standaard uitrustingen en accessoires om aan al uw eisen te voldoen.

Beschikbare motoruitvoeringen

Afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau is uw DS 3 verkrijgbaar met een PureTech benzine- of 100% elektrische E-TENSE-motor. U kunt ook kiezen tussen een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een automatische 8-versnellingsbak, afhankelijk van de gekozen motor.

Een interieur- en exterieurdesign dat bij u past

Uw DS 3 kan worden aangepast met een breed scala aan carrosseriekleuren en wielopties. Stel de DS 3 samen die bij u past!

De afmetingen van de DS 3

De DS 3 heeft een lengte van 4418 mm, een breedte van 1988 mm met buitenspiegel en een hoogte van 1534 mm. Met een bagageruimte van 350 liter en talrijke opbergruimtes biedt de DS 3 alle comfort, en bovendien praktische en functionele ruimtes.

Rijhulpsystemen van de DS 3

Om uw welzijn en veiligheid aan boord te verbeteren, biedt de DS 3, afhankelijk van de gekozen versie, een reeks rijhulpsystemen zoals ADML PROXIMITY, DR IRIS System, DS DRIVE ASSIST en DS MATRIX LED VISION.