DS 7 E-TENSE Performance Line

Vakmanschap en dynamiek
Gedurfd
Een karaktervol design
De DS 7 E-TENSE Performance Line valt direct op door de specifieke afwerking van het exterieur. Het voor DS Automobiles zo kenmerkende oog voor detail komt tot uiting in de alcantara® bekleding met de karakteristieke Performance Line-sierstiksels.
Exterieur
Elegant, onderscheidend en dynamisch

De DS 7 Performance Line onderscheidt zich door zijn zwarte DS-logo, Performance Line-badges en glanzend zwarte DS Wings en dakrails. De 19 inch-velgen "Silverstone" (de velgen "Edinburgh" en “Tokyo” zijn optioneel) versterken zijn dynamische voorkomen.

*Zie rechts een schets van het wiel.

 

Interieur
Pure schoonheid
Voor extra onderscheid beschikt de DS 7 E-TENSE Performance Line over een specifiek interieur waarin elke reis een unieke ervaring wordt. In dit interieur worden hoogwaardige materialen zoals Black Alcantara® met een DS-motief toegepast. Bovendien vindt u er fraaie details als de geborduurde Performance Line-logo's en de karmijnrode en champagnekleurige sierstiksels die specifiek zijn voor deze uitvoering.
SERVICES OP MAAT
Only You
Ontdek ons programma van services op maat
Servicecontracten
Rijd zorgeloos dankzij onze onderhouds- en pechhulpverleningsservices

Disclaimer
 

¹ De aangegeven waarden van het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de actieradius zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto's gehomologeerd. Deze WLTP-procedure vervangt de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de frequentie van opladen, de rijstijl, de rijsnelheid, de specifieke uitrusting, de opties, het type banden, de buitentemperatuur en de gewenste temperatuur in het interieur. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. Meer informatie.