FORMULE E DS TECHEETAH op de derde plek van het podium

Parijs, 16 augustus 2021

Het ABB FIA Formula E wereldkampioenschap beleefde dit jaar het meest competitieve seizoen uit de geschiedenis. Ondanks de enorme uitdaging vochten António Félix Da Costa en Jean-Éric Vergne het hele seizoen bovenaan. DS TECHEETAH eindigde op het podium. Da Costa en Vergne eindigden als 8e en als 10e in het rijdersklassement.

Ronde 14, 14 augustus 2021

Formula E : Berlijn E-Prix resultaten

Op het circuit van Berlijn-Tempelhof lieten de twee DS E-TENSE FE21's zaterdag veel potentie zien. De twee coureurs behaalden de tweede plaats in de "Teams"-ranglijst, slechts 5 punten achter de nummer 1. Het einde van de race was moeilijk, maar ze waren nog in staat om punten te scoren en op de tweede plaats te eindigen.

Ronde 15, 15 augustus 2021

In de laatste race werd Da Costa helaas tegen de muur gedrukt door een rivaal en moest hij opgeven. Vergne kwam als 11e over de streep, na de zeer verhitte slotronden. DS TECHEETAH eindigde na 15 intense races op de eervolle derde plaats in het klassement van de teams.

Formula E : Berlijn E-Prix resultaten

Na het meest competitieve seizoen in de Formule E ooit, zowel vanuit technisch als strategisch oogpunt, is DS TECHEETAH verheugd om met DS Automobiles als derde te zijn geeïndigd in het ABB FIA Formule E Wereldkampioenschap. Nu is het doel: hard werken om vanaf volgend jaar weer bovenaan op het podium te staan. Tot ziens in 2022 voor seizoen 8 van de Formule E in Diriyah.

E-TENSE: de elektrische en hybride-aandrijving volgens DS

Moedig onze coureurs aan via de Fanboost