DS Automobiles creeërt unieke bestuurdersstoel voor het vliegdekschip Charles de Gaulle

12 juli 2021

Het vliegdekschip Charles de Gaulle, het vlaggenschip van de Franse defensie, wordt nu bestuurd vanuit een stoel geïnspireerd op DS 9 E-TENSE, ontworpen door de teams van DS Automobiles.

 

DS Automobiles en de Franse marine worden gedreven door dezelfde waarden: precisie, nauwkeurigheid en onderscheidende expertise. Met een schat aan vakmanschap en gestuurd door de wens om avant-garde te zijn, werkten de DS-meesterstoffeerders en het team van het vliegdekschip Charles de Gaulle samen om een ​​exclusieve stoel te creëren. Geïnspireerd door die in de cockpit van de DS 9 E-TENSE.

 

De combinatie van verfijning en technologie heeft geleid tot deze ongelooflijke stoel.

unieke bestuurdersstoel voor het vliegdekschip Charles de Gaulle

De stoel werd begin 2021 geïnstalleerd en is tijdens een operationele missie van 4 maanden al goedgekeurd door het vliegdekschip Charles de Gaulle. De stoffeerders van DS Automobiles hebben het Charles de Gaulle R91-embleem in de stoel geborduurd: het kruis van Lotharingen dat uit het anker van een schip barst, inclusief een diamant om de boeg van een boot aan te duiden.

 

Dit unieke ontwerp op het vliegdekschip Charles de Gaulle heeft een aantal dezelfde kenmerken als in de grote Franse saloon DS 9 E-TENSE. De massagefunctie met vijf standen en drie intensiteiten, evenals verwarming en koeling door het geperforeerde leer; een primeur voor de vliegdekschepen van de Franse marine.