DOORGAAN

PLUG-IN HYBRIDEAUTO'S

Het rijplezier van een plug-in hybrideauto
Met een plug-in hybrideauto van DS profiteert u van de voordelen van 100% elektrisch rijden terwijl u ook zorgeloos lange ritten kunt maken. Bij deze auto wordt namelijk een elektromotor, die ideaal is in de stad, gecombineerd met een benzinemotor waarmee u probleemloos grote afstanden kunt afleggen.

 

 

MEER INFORMATIE

Onze E-TENSE plug-in hybride-modellen combineren het summum van technologische knowhow met spectaculaire prestaties.

 

Het vermogen dat de elektromotor als aanvulling op dat van de verbrandingsmotor levert, maakt de auto extra krachtig en veelzijdig.

 

Om de elektrische actieradius te vergroten is uw plug-in hybrideauto voorzien van een systeem voor regeneratief remmen. Deze technologie, die op basis van onze ervaringen in de Formule E is ontwikkeld, zorgt ervoor dat de accu's worden bijgeladen met de energie die vrijkomt bij het remmen.

DS 7 E-TENSE 4x4
DS 7 E-TENSE 4x4 biedt tot 360 pk, vierwielaandrijving en een actieradius van 62 km in elektrische modus. Dit betekent dat onze plug-in hybride SUV bijzonder indrukwekkende prestaties levert wanneer het tijd is om te vertrekken.
DS 4 E-TENSE

De DS 4 E-TENSE combineert een vermogen van 225 pk met een lage CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik: vanaf 30 g CO2/km en 1,4 l/100km. Zo kunt u ook in steden rijden als er beperkende maatregelen gelden voor auto's met een verbrandingsmotor.

 

 In de Hybrid-modus wordt voor een optimaal gebruik van de elektrische energie automatisch afgewisseld tussen volledig elektrisch rijden, volledig op benzine rijden of indien nodig een combinatie van beide.

DS 9 E-TENSE

De DS 9 E-TENSE is leverbaar in twee uitvoeringen (250 pk met tweewielaandrijving en 360 pk met vierwielaandrijving) met een CO2-uitstoot van 22 tot 35 g/km.

 

De DS 9 E-TENSE 4x4 360 is voorzien van twee elektromotoren, één voor en één achter, waarmee hij een gecombineerd vermogen van 360 pk levert. Dat is goed voor indrukwekkende prestaties.

Elektrisch rijden met DS

Meld u aan en blijf op de hoogte